Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Happy Nerding 4x Stereo Mix (Black)

¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
Mung 4HP, DC kopling quad stereo mixer

Format: Eurorack
Lebar: 4HP
Ambane: 35mm
Saiki: 65mA @ + 12V, 50mA @ -12V

CIRI MUSIK

Happy Nerding 4x Stereo Mix minangka mixer stereo 4-saluran sing kompak. Kanthi nggunakake tombol koaksial dobel, efisiensi ruang gedhe 2HP diwujudake, lan chip VCA digawe dening SSI, sing duwe reputasi apik ing babagan kualitas swara, dipasang. Ing njero rong tombol dual, tombol sing tipis ngontrol level saluran sing ganjil lan tombol njaba sing kandel ngontrol level saluran sing rata.Amarga input R kanggo saben saluran dinormalisasi dadi input L, sinyal monaural bisa ditangani kanthi gampang.Jalur sinyal dirancang nganggo kopling DC, lan bisa nyampur ora mung audio nanging uga CV.Sampeyan uga bisa nggunakake soket IN / OUT ing sisih mburi modul kanggo nyambung menyang modul stereo perusahaan, utawa nyambungake sawetara campuran 4xST ing rantai.

x