Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Expert Sleepers ES-8

¥ 61,900 (¥ 56,273 ora kalebu pajak)
12IN / 16 TANPA modul antarmuka audio USB! Input / output CV uga didhukung kanthi lengkap. Uga dilengkapi mode sing makarya kaya ES-3

Format: Eurorack
Lebar: 8HP
Ambane: 52mm
Saiki: 198mA @ + 12V, 52mA @ -12V
Kaca resmi Produsen Jepang
Kaca manual Jepang
Manual (Inggris)

Penyimpangan meter sing katon nalika disambungake karo DAW lsp. Minangka spesifikasi.Ora ana masalah ing panggunaan praktis.Deleng bagean "Babagan DC" Noise "ing DAW Meter" kanggo informasi lengkap.

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

ES-8 minangka patuh kelas USB 2.0Modul antarmuka Audioyaiku. 12 masukan lan 16 output bisa ditindakake kanthi nambah input / output ADAT. Input / output yaiku gandhengane DCInput lan output CV lan audioDadi, langsung kompatibel karo piranti lunak generasi CV adhedhasar komputer kayata Silent Way, Max / MSP, Reaktor, Alat Ableton CV, aplikasi Audulus lan iOS (kita ora adol utawa ndhukung piranti lunak iki). ES-8 duweInput / output ADATAmarga ana ADATES-3Yen sampeyan nyambung menyangES-6YaES-7Sampeyan bisa ngluwihi input kanthi nyambung menyang. Mesthi wae, sampeyan uga bisa nyambungake piranti ADAT saliyane modular.

ES-8 ora antarmuka audio nalika ora nyambung liwat USBMode dewekanLan beroperasi minangka modul konverter AD / DA sing ngowahi input / output ADAT lan sinyal analog.
  • Jumlah saluran input / output: Input x12, output x16
  • Tingkat sampel: 44.1kHz, 48kHz, 88.2kHz, 96kHz
  • ES-8 duwe jam berkualitas tinggi lan opsional bisa diselarasake karo jam saka input ADAT.
  • Sampel audio: 24 sithik
  • Output Jack: jack jack 8x3.5mm, output gandhengane DC
  • Voltase output maksimal: kira-kira +/- 10V DC
  • Input Jack Analog: 4x3.5mm TS Jack, input ditambah DC
  • Jaringan voltase input: kira-kira +/- 10V
  • Input / output digital: input 1xADAT, output 1xADAT
  • Header ekspansi: soket 1xES-5, soket 1xES-6
  • Soket USB: Ketik B
  • Dhukungan driver: USB2.0 (ora ana instalasi driver sing dibutuhake kanggo macOS lan iOS, driver Windows 7,8,10 WindowsKeneMangga download saka lan nginstal. )
 

CONTROL

Yen sampeyan milih mouse, panjelasan saben bagean bakal muncul

Babagan DC "swara" katon ing meter DAW

Nalika nyambungake ES-8 menyang komputer lan ngawasi input, level non-nol ditampilake sanajan ora ana input kaya sing dituduhake ing gambar ing ngisor iki.



Iki minangka komponen DC (voltase konstan) amarga input ES-8 yaiku kopling DC.Sampeyan bisa nggunakake tanpa sumelang amarga meter DAW overestimates lan nampilake komponen DC cilik sing ora bisa obah.Iki dijlentrehake ing ngisor iki.

Kanggo ngevaluasi sepira gedhene sinyal DC iki, kita nggunakake definisi desibel kanggo ngukur tingkat sinyal ing 6 dB.Saiki level meter DC udakara -48dB (6dB mudhun 8 kali), mula level kasebut 0 2 saka sinyal 8dB = 256/1. Wiwit 0dB cocog karo 5V, DC kanthi meter -48dB yaiku 5V / 256 = udakara 0.02V.Uga, ing gambar ing ndhuwur, bentuk gelombang klip ditampilake, nanging sampeyan bisa ndeleng manawa ana ing garis lurus ing tengah.

Aku nemokake yen -48dB minangka sinyal kanthi ambane ayunan udakara 0.02V, nanging sepira gedhene iki?Yen minangka sinyal sing bisa dirungokake minangka swara, swara cukup bisa dirungokake minangka swara sing beda karo sing sadurunge sampeyan rekam.Dadi skala meter DAW disetel supaya cocog karo level pendengaran sanajan kanthi sinyal -48dB (skala logaritmik).

Nanging, yen input ora apik nanging DC stasioner, level meter iki ora nggambarake kasunyatane.Kaping pisanan, DC, dadi aku ora bisa ngrungokake babar pisan.Efek liyane sing bisa ditindakake yaiku yen dicampur karo sinyal input asli, bakal ngganggu lan nyebabake deformasi utawa distorsi sinyal input, nanging kaya kasebut ing ndhuwur, -48dB ukurane udakara 0.02V, mula iki meh ora ana pengaruh (kajaba sampeyan ing sinyal sing gedhe banget).

Kanggo ngringkes perkara ing ndhuwur,

  • Meter DAW minangka skala sing ngevaluasi sinyal minangka swara, lan ngevaluasi input kanthi asumsi yen sinyal bisa keprungu. Wiwit -48dB cukup banter kanggo dirungokake yen swarane, ditampilake minangka sinyal kanthi ukuran sing cukup (kaya gambar) ing meter.
  • Nanging, amarga DC kasebut sejatine ora swara, mula ora bisa dirungokake dhewe.
  • Ora ana masalah amarga offset kira-kira 0.02V sanajan katon minangka sinyal sing ngganggu input asli.
Iku tegese.Gunakake kanthi kapercayan.

DEMO

x