Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Erica Synths Pico VCA2

¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
DC ditambah. VCA dual kompak adhedhasar AS3330

Format: Eurorack
Lebar: 3HP
Ambane: 35mm
Saiki: 20mA @ + 12V, 19mA @ -12V

Halaman Manual Inggris (pdf)

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Erica Synth Pico VCA2 minangka VCA kompak adhedhasar chip AS3330. Pico VCA2 kasusun saka rong saluran independen, lan kontrol offset manual sing dileksanakake ing saluran 2 migunani kanggo efek getaran jembar. Input VCA pisanan duwe normalisasi menyang VCA liyane, mula uga tumindak kaya splitter audio buffered.Kajaba iku, modul duwe desain gegandhengan DC, lan sampeyan uga bisa ngontrol amplitudo CV input.

  • Loro VCA independen kanthi respon linear
  • VCA sisih ndhuwur dilengkapi kontrol bias manual
  • Normalisasi input menyang VCA ngisor
  • DC Gandheng
  • Sirkuit proteksi input kanggo overvoltage
  • Tingkat sinyal audio sing disaranake: 10Vpp
  • Tingkat CV: ± 5V
  • Atenuasi maksimal: -110dB

 

x