Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Erica Synths Pico E.F.

¥ 12,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
Dilengkapi karo preamplifier + 40dB.Mung 3 pengikut amplop HP

Format: Eurorack
Lebar: 3HP
Ambane: 35mm
Saiki: 25mA @ + 12V, 15mA @ -12V

Halaman Manual Inggris (pdf)

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Erica Synth Pico EF minangka modul pengikut amplop sing ringkes kanthi mung 3 HP. Kanthi preamp + 40dB, sampeyan bisa nggunakake Pico EF kanggo nambah gitar utawa sinyal mic dinamis kanggo digunakake ing lingkungan modular.Kanthi ngetrapake wektu serangan sing bisa diatur ing output modul lan kontrol ambang sing bisa diatur ing output gerbang, bisa digunakake minangka preamplifier utawa unit overdrive, utawa kontrol VCF nggunakake sinyal audio, lsp. Gunakake kanggo ngontrol sistem modular kanthi pendekatan kreatif lan eksperimen.

  • Preamplifier kanthi kontrol gain
  • Kemampuan overdrive audio
  • Pengikut amplop kanthi wektu serangan sing bisa diatur
  • Ekstrak gerbang saka sinyal input.Ambang sing bisa diatur
  • Sirkuit pangayoman input saka overvoltage
  • Tingkat output audio: 10Vpp
  • Tingkat output amplop: 0 nganti + 10V
  • Tingkat gerbang output: + 5V
x