Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Erica Synths Braided patch cables (5 pcs)

¥ 1,400 (¥ 1,273 ora kalebu pajak)
Sekumpulan 5 kabel tambalan kanthi spesifikasi kepang tahan lama.Sampeyan bisa milih warna lan dawa

* Werna sing asline bisa beda karo warna sing ditampilake ing foto.
* Elinga yen kertas lan vinil saka paket kasebut bisa rusak.
* Regane kanggo sak botol 5 botol.

CIRI MUSIK

Kualitas tinggi kanggo modular EurorackDikepangSekumpulan 5 kabel tambalan.Awet lan alus, mula ora bakal kecandhak nalika tutup tutup ditutup, dadi cocog kanggo nggawa kanthi sistem sing ditambal.

x