Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Erica Synths Black Sequencer

¥ 65,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
Sequencer fitur lengkap 4 trek sing nggawe urutan kreatif kanthi input sinyal eksternal.Macem-macem paramèter bisa disetel kanggo saben langkah

Format: Eurorack
Lebar: 42HP
Ambane: 25mm
Saiki: 145mA @ + 12V, 25mA @ -12V

Halaman Manual Inggris (pdf)

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Erica Synth Black Sequencer njupuk urutan modular tradisional menyang level sabanjure kanthi nambahake akeh fitur sing dibutuhake kanggo sintesis modular modern. Sequencer Ireng bisa nyetel 4 saluran CV, Gerbang, Modulasi output, pola urutan nganti 64 langkah sing bisa dirantai, Divisi Wektu independen, Multiplikasi, Panjang kanggo saben trek, fungsi rekaman CV lan Gerbang, kuantizer bawaan, input MIDI / output, lsp., dilengkapi macem-macem fungsi sing dibutuhake kanggo musik elektronik / kinerja musik eksperimen.Kajaba iku, nalika nyedhiyakake macem-macem paramèter sing bisa diprogram kanggo saben langkah, pokoke, siji tombol diatur supaya siji fungsi bisa diwujudake kanthi intuisi lan gampang operasi.Tumindak minangka kontroler utama kanggo persiyapan modular.

  • 4 trek CV / Gate / Modulasi
  • Fungsi ngrekam CV / Gate / Mod (didhukung saka FW V1.02)
  • MIDI ING / OUT
  • Jam, Run IN / OUT
  • 16 tombol encoder kanggo gampang ngetik data
  • Nganti 64 langkah saben pola
  • Mode lagu
  • Cathetan sing bisa diatur kanthi langkah-langkah, Glide, Gete dawa, Modulasi
  • Kemungkinan, Baleni, Ratcheting sing bisa disetel kanggo saben langkah
  • Nyetel Microtonal
  • Fungsi acak sing bisa diatur kanggo saben trek
  • Divisi Wektu / Multiplikasi kanggo saben trek
  • Quantizer internal (nalika input urutan)
  • Generator pola acak
  • 16 bank memori sing nyimpen 16 pola
  • Slot kertu SD kanggo nganyari serep / firmware
  • Kalebu siji kertu SD mikro 16GB
  • Kalebu siji kabel 3.5mm TRS menyang MIDI DIN

 

Interface

 
Panjelasan saben bagean ditampilake liwat mouse

CARA MENGGUNAKAN

Sequencer Ireng duwe papat saluran sing bisa diputer kanthi output sinyal CV, Gate, lan Modulasi, lan dawa saben saluran (trek) bisa disetel saka 4 langkah nganti 2 langkah.Kabeh setelan parameter kanggo kabeh 64 saluran disimpen minangka siji pola, 4 pola disimpen minangka set ing sak bank, lan 1 bank disimpen minangka siji proyek ing kertu SD.Kajaba iku, saben bank bisa nyimpen 16 lagu.

Pemrograman Pola

Bagean iki ngenalake operasi dhasar saka Sequencer Ireng.Kanggo penak, pojok kiwa ndhuwur encoder langkah nomer 1, sisih tengen nomer 2, lan nomer 3, lan sisih tengen ngisor nomer 16.

Pilih CH1 kanthi tombol pilihan CH banjur klik tombol PLAY kanggo mbukak urutane.Urutan kasebut wiwit maju liwat pola. Sampeyan bisa nyetel BPM master urutan karo encoder DATA ing sisih kiwa OLED. Sampeyan uga bisa ngganti 10 BPM kanthi muter nalika pencet tombol SHIFT.Klik tombol PLAY maneh kanggo ngaso urutan ing langkah saiki.Klik tombol STOP kanggo ngreset urutan menyang langkah pertama.Kanggo ngreset urutan sing mlaku menyang langkah pertama tanpa mandheg, tahan tombol SHIFT banjur klik tombol STOP.

Kanggo program lan nyunting macem-macem paramèter saka urutan kayata skala, dawa gerbang, acak lan modulasi, transportasi, setelan dhisikan modul, lsp., Gunakake 21 tombol fungsi sing wis diatur kanthi jelas ing sisih kiwa ngisor modul.Klik tombol fungsi ing sisih kiwa ndhuwur, tombol CV, kanggo ngetik menu CV. Kanthi ngoperasikake 16 langkah encoder, sampeyan bisa nyetel ukuran langkah sing cocog.Kanggo paramèter pamrograman kayata dawa gerbang lan setelan ngleyang kanggo saben langkah, ratchet lan nomer baleni, klik tombol fungsi sing cocog kanggo ngetik menu banjur pasang regane nganggo encoder langkah utawa encoder DATA.Ing wektu iki, sampeyan bisa ndeleng manawa petunjuk kayata [DATA] lan [1] [2] ditampilake ing sangisore paramèter sing ditampilake ing saben menu.Iki nuduhake encoder sing cocog karo kontrol parameter sing dipengini, sing mbantu sampeyan ndeleng tombol kontrol kanthi cepet. Kanggo ngetik menu paramèter label abu-abu kayata GLIDE, PROBAB, REPEAT, ARP, tahan tombol SHIFT banjur klik tombol kasebut.

Ngrancang Track Modulasi

Saben saluran Sequencer Ireng dilengkapi output modulasi sing bisa dikonfigurasi kanthi individu sing bisa digunakake kanggo ngontrol modul modul eksternal CV.Kanggo nyetel rincian trek modulasi kanggo saluran apa wae, pilih saluran kanthi tombol pilihan CH, tahan tombol SETUP banjur klik tombol MOD kanggo ngetik menu MOD SETUP. Kanthi ngowahi encoder DATA, sampeyan bisa milih 9 jinis voltase kontrol kayata CV jumangkah, macem-macem amplop, LFO lan pemicu.Klik tombol MOD maneh kanggo bali menyang setelan mod langkah demi langkah.

Ngatur Pola, Bank lan Lagu

Pangowahan pola sing digawe kacathet ing memori sementara saka sequencer, nanging bakal ilang nalika sampeyan ngalih menyang pola liyane utawa mateni kekuwatan unit utama. Tombol REKOD sing kedhep nuduhake informasi sing sampeyan lebokake durung disimpen.Kanggo nyimpen informasi pola, tahan tombol SHIFT banjur klik tombol REKORD.Akibate, informasi setelan kabeh 4 saluran sing kalebu ing pola disimpen ing bank sing dipilih.Yen sampeyan pengin nyimpen pola sing wis diowahi dadi pola anyar tanpa nimpa pola saiki, klik tombol PATTERN kanggo mbukak kaca pola, tahan tombol REKONS, lan tahan tombol REKOD kanggo encoder langkah sing cocog karo pola sing dikarepake slot. Klik.Elinga yen cara iki mung bisa disimpen ing slot kosong.

Kanggo ngakses proyek (16 set 1 bank) sing disimpen ing kertu SD, tahan tombol SHIFT banjur klik tombol PATTERN.Kanggo nyimpen proyek anyar, tahan encoder DATA banjur aktifake, banjur pilih BARU. Ketik jeneng proyek nggunakake encoder 16 langkah banjur pencet encoder DATA maneh kanggo konfirmasi.Iki bakal nyimpen proyek sing bisa digawe serep ing komputer menyang kertu SD.

Kanggo ngrancang lagu sing muter seri pola ing bank kanthi runtut, tahan tombol SHIFT banjur klik tombol BANK / SONG kanggo ngetik mode SONG. Pencet salah siji saka 16 langkah encoder kanggo mbukak lagu, utawa bukak menu desain LAGU BARU nalika slot lagu kosong. Yen sampeyan milih LAGU BARU, sampeyan bisa ngrancang serangkaian pola kanthi mung pencet encoder langkah.LED abang ing ndhuwur saben langkah encoder nuduhake manawa ana pola sing disimpen kanggo kumpulan lagu.Sampeyan uga bisa mbaleni pola kanthi ngeklik encoder sing padha kaping pirang-pirang.Sampeyan uga bisa nggunakake encoder DATA kanggo navigasi liwat pirang-pirang pola lan ngowahi utawa masang sawetara pola ing lagu kasebut.Kanggo nyimpen lagune, tahan tombol SHIFT banjur klik tombol REKODE.

Mode Kinerja

Sequencer Ireng ngetrapake MODE PRFORMANCE sing nambah ekspresi sajrone kinerja. Akses kanthi pencet tombol MAGIC nalika nahan tombol SHIFT Sajrone mode iki, OLED nampilake layar khusus sing ngidini sampeyan ngetrapake transpos menyang trek sing dipilih lan saiki nyetel gulung kanthi tarif sing disinkronake karo master BPM. Sampeyan bisa nambah kanggo cathetan sampeyan. Sampeyan bisa nguripake encoder DATA kanggo transpos trek ing oktaf, utawa pencet encoder langkah 1-12 kanggo ngowahi urutan ing semitone.Enkoder papat langkah ing ngisor iki ngetrapake peran ing urutan kasebut.Encoder 4 minangka track 13, encoder 1 minangka track 14, lan liya-liyane. Uripake encoder sing cocog kanggo nyetel rol roll, banjur klik kanggo ngetrapake gulung menyang cathetan sing saiki.

Kanggo nggawe pangowahan suntingan, tahan encoder DATA banjur pencet sawetara encoder langkah.Langkah sing dipilih dadi aktif lan sampeyan bisa ngganti paramèter sekaligus. Tuladhane ing menu CV, sampeyan bisa ngganti nada kabeh langkah sing dipilih sekaligus kanthi ngoperasikake salah sawijining encoder langkah sing dipilih.Saka saben menu, paramèter kayata dawa gerbang lan ratchet bisa dikontrol kanthi cara sing padha.

Route Input CV, GATE, MOD & MIDI

Sequencer Ireng bisa ngganti urutan nganggo sinyal eksternal (keyboard, LFO, kontrol gerakan, lsp) saka papat jack input CV, Gate, Mod, lan MIDI.Sinyal input bisa diwenehake menyang siji output utawa macem-macem output sekaligus. Kanggo ngeset, klik tombol SETUP kanggo ngetik menu SETUP. Bukak kaca setelan INPUT lan OUTPUT nganggo encoder DATA banjur atur saben. Gerbang mesthi ngliwati saluran sing dipilih. Waca pitunjuk (nomer encoder langkah) sing ditampilake ing OLED, lan ganti sumber input nganggo encoder langkah 4 lan fungsi karo encoder 1.Pilihan sing kasedhiya yaiku:

  1. MATI: MATI:Output sing cocog ora dipengaruhi dening CV input lan pesen MIDI.
  2. ISI:Nampa CV input lan GATE (utawa cathetan MIDI ing pesen) ngganti cathetan kanthi urutan karo CV input nalika gerbang mlebu dhuwur. GATE OUT uga bakal ana ing negara sing dhuwur nalika gerbang mlebu dhuwur.
  3. Nambah:Sinyal input ditambahake ing urutan nalika gerbang mlebu dhuwur.Gerbang output uga bakal ana ing negara sing dhuwur nalika gerbang mlebu dhuwur.Kajaba iku, yen urutan kasebut mandheg sawetara langkah (dawa gerbang 0), dheweke bakal diganti nganggo CV gerbang sing dhuwur lan mlebu.
  4. TAMBAH:CV mlebu ditambahake menyang cathetan kanthi urutan, nanging gerbang mlebu ora digatekake.Amarga fungsi iki minangka jinis latch, angka CV sing ditambahake tetep dipertahankan sanajan keyboard diluncurake.
  5. Liwat:Sinyal CV lan gerbang mlebu langsung menyang CV lan output GATE sing cocog, nalika urutan kanggo saluran kasebut ora valid.Bisa digunakake minangka konverter MIDI to CV, sing gampang dikontrol nganggo keyboard MIDI utawa kontroler.
CV, Cathetan Gerbang lan Modulasi

Ora nggawe urutan kanthi manual kanthi manual, sampeyan bisa ngrekam urutan menyang Black Sequencer liwat sumber eksternal kayata keyboard MIDI utawa keyboard CV / Gate. Nalika nggunakake keyboard MIDI, sambungake menyang jack MIDI IN, lan nalika nggunakake keyboard CV / Gate, sambungake karo jack CV IN, GATE IN, lan MOD IN, banjur gunakake tombol CH kanggo milih saluran sing bakal direkam. Mung siji saluran sing dipilih bisa direkam sekaligus.Sawise milih saluran sing dipengini, tahan tombol SETUP banjur klik tombol REKAB kanggo ngetik menu setelan REKOR.Ing menu setelan, gulung nganggo encoder DATA banjur pilih setelan kanthi langkah encoder Nomer 1.

  • SOURCE: Pilih panampa saka MIDI (MIDI IN) utawa ANALOGUE (CV, GATE, MOD IN).
  • directions: Pilih mode rekaman saka OVERDUB, REKODE, INSERT, ISI.
  • MOD MOD: Modulasi Nguripake lan mateni rekaman.Yen diuripakeOutput MOD kanthi otomatis bakal pindhah menyang setelan Modulasi Slide Step, lan trek modulasi sing dirancang sadurunge bakal ilang.
  • CATHETAN QNT: Pilih manawa ngetrapake skala ukuran sing dipilih kanggo trek saiki.Yen urip, angka cathetan sing kacathet diukur nganti ukuran sing dipilih.
  • GATE LEN: Nyetel nilai awal dawa gerbang ing sawetara mode rekaman.
  • MONITOR: Nguripake / mateni monitor input cathetan.Nalika urip, CV sing cocog karo informasi keyboard sing diputer ing keyboard yaiku output langsung saka CV OUT, dadi sampeyan bisa mriksa skala.
  • POP-UP: Nguripake / mateni "metronome visual", sing trep ing mode OVERDUB lan REKOD.
Menu Setelan

Menu SETUP negesake informasi dhasar modul, nyetel nilai awal saben parameter, lan kalibrasi urutan. Klik tombol SETUP kanggo ngetik menu SETUP.Ikon menu disusun searah jarum jam saka kiwa ndhuwur kaya sing dituduhake ing ngisor iki.

  • Menu info: Sampeyan bisa mriksa informasi firmware firmware lan boot loader.Sampeyan uga bisa nganyari firmware kanthi manual lan miwiti maneh modul ing kene.Kanggo miwiti maneh modul, tahan tombol SHIFT banjur klik Langkah Encoder # 1.
  • Menu setelan tampilan: Setel pangaturan kontras ing layar OLED, anané / ora ana fungsi redem otomatis, lan wektu kanggo miwiti, setelan anané / ora ana layar pop-up ing menu tartamtu, anané / ora ana OLED ngirit layar, lan wektu kanggo miwiti.Gunakake encoder langkah 1 nganti 4 kanggo nyetel.
  • Menu setelan umum: Setel item sing mengaruhi fungsi umume saka urutan.[1] BAR IKUTNguripake supaya bisa nggulung layar otomatis nalika nggawe urutan 16 langkah utawa luwih.[2] MASTER RSTNgaktifake output sinyal reset saka RST OUT ing pungkasan trek induk kanthi ngaktifake. Nalika OFF, reset bakal kedadeyan ing trek paling dawa ing pola kasebut.[3] CV bisuMilih output CV saka saluran bisu saka telung opsi operasi. STAY-Output CV saluran bisu ngetutake angka CV saka urutan. FREEZE-Yen saluran bisu, CV bakal mandheg ing Nilai cathetan pungkasan sing digunakake. DROP- Nilai CV saluran bisu mudhun dadi 3V.[4] KLABUTNgidini sampeyan milih resolusi output jam saka 1, 2, 4 ppqn.Unit ppqn minangka jumlah pulsa per kuartal cathetan, lan setelan gawan 4.[5] RESET OUTSaiki, atur wektu output sinyal pemicu saka RST OUT gumantung saka tombol PLAY dipencet ing wiwitan utawa tombol STOP ditekan ing titik mandheg.Gunakake encoder langkah sing gegandhengan kanggo nyetel.
  • Menu setelan DEFAULT: Setel nilai cathetan dhisikan, dawa gerbang awal, lan status gerbang sing ditrapake nalika urutan anyar digawe utawa nalika urutan kasebut dihapus dening fungsi CLEAR.Yen sampeyan milih OFF ing NEGERI sing nyetel kahanan gerbang awal, kabeh gerbang bakal bisu ing urutan anyar.
  • Menu KALIBRASI: Caribrate modul kanggo sistem sampeyan.Sampeyan uga bisa nyetel output CV supaya cocog karo VCO tartamtu.Kanggo nindakake iki, klik ing encoder DATA kanggo ngetik mode kalibrasi banjur tindakake pandhuan ing layar.Modul dikalibrasi dadi 1V / Okt lan dikirim, dadi yen VCO disetel dadi 1V / Okt, ora perlu kalibrasi.
  • Menu setelan MIDI: Gawe setelan sing gegandhengan karo input / output MIDI.Menu kasebut kalebu pirang-pirang kaca lan navigasi nggunakake Langkah Encoder # 1. MIDI OUT ngasilake nganti patang pesen cathetan MIDI, pesen cathetan / mateni adhedhasar dawa gerbang, lan siji pesen CC miturut setelan Modulasi CV (MIDI CC mung output modulasi CV, amplop lan setelan modulasi liyane kayata pemicu ora output). Nguripake encoder DATA kanggo milih trek banjur atur ing ngisor iki: 4. Pilih saluran MIDI kanggo saben trek. 1. Ngatur kecepatan cathetan.Kabeh cathetan ing saluran duwe nilai kecepatan tetep.Ora ndhukung setelan kacepetan langkah-langkah. 1. Setel jembaré tikungan tikel miturut kisaran rodha tikungan pitch synthesizer sampeyan. Kaca kapindho nyetel pesen MIDI CC kanggo ngirim CV modulasi, lan kaca katelu nyetel setelan MIDI INPUT kanggo nyetel cathetan MIDI lan catat saluran resepsi pesen urip / mati kanggo saben trek.Kaca kaping 2 pungkasan nyetel saluran MIDI lan MIDI CC kanggo nampa informasi CV modulasi.CC sing ditampa kacathet ing CV modulasi.
  • Menu persiyapan CLOCK: Pilih sumber jam.INTERNAL- Mbukak urutan nganggo jam internal.Eksternal- Gunakake setelan iki nalika nggunakake jam utama saka modul eksternal, lsp. Tambalan sumber jam menyang CLK IN, lan layar bakal nuduhake BPM jam master lan akurasi jam.Setelan gawan nampa jam 4ppq.MIDI- Nggunakake jam MIDI eksternal saka jack MIDI IN.Kanthi gawan, nampa jam MIDI 24ppq standar.Gunakake encoder DATA kanggo ngalih sumber jam.
  • Menu IN / OUT: Gawe setelan sing gegandhengan karo input / output. Ing kaca setelan INPUT, pasang input kanggo saluran kasebut.Iki ngidini sampeyan nggunakake MIDI IN lan CV IN kanggo ngganti konten saluran sing cocog kanthi macem-macem cara.Deleng uga bagean CV, GATE, MOD lan MIDI INPUTS ing ndhuwur.
UPDATE PULANG

Kanggo nindakake nganyari firmware Black Sequencer, mateni sistem sampeyan.Copot kertu SD saka unit banjur salin file firmware paling anyar menyang direktori root kertu SD.Baliake kertu SD menyang mesin banjur uripake daya sistem.Mesin iki kanthi otomatis ngenali lan ngunggah firmware paling anyar lan mbusak sing lawas.Sanajan nganyari firmware, pola sing digawe lan disimpen bakal tetep, lan bisa digunakake karo firmware anyar.Yen sampeyan pengin nggawe serep utawa ngganti pola sing digawe, salin folder PROJECTS menyang komputer.

 

DEMO

x