Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Erica Synths Black LPG

¥ 27,900 (¥ 25,364 ora kalebu pajak)
Gerbang low-pass Erica kanthi generator envelope Decay lan drive résonansi

Format: Eurorack
Lebar: 10HP
Ambane: 35mm
Saiki: 44mA @ + 12V, 45mA @ -12V
Halaman Manual Inggris (pdf)

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Erica Synths Black LPG minangka modul gerbang low-pass anyar sing dirancang wiwit wiwitan kanthi kombinasi VCF lan VCA low-pass kanthi sirkuit resonansi unik. Saliyane frekuensi cutoff VCF, offset VCA, lan kontrol CV mode operasi (VCF / VCF + VCA / VCA), generator envelope bosok wis ana ing jero.Tumindak kasebut minangka alat mbentuk swara serbaguna ing persiyapan modular.

  • Ngleksanakake 3 plancongan
  • VCF / VCF + VCA / VCA, 3 mode operasi
  • Kontrol cutoff lan kontrol offset sing kompatibel karo VC
  • Pilihan mode operasi sing kompatibel karo VC
  • Tombol kontrol résonansi
  • Ngalih overdrive résonansi
  • Generator envelope bosok internal
  • Wektu bosok kompatibel VC
  • Output CV amplop

    DEMO


    x