Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Erica Synths Black Dual ASR EG

Rega asli ¥ 26,900
Saiki rega ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
Dilengkapi output piper LFO lan output EOC.Generator amplop dual VC serbaguna

Format: Eurorack
Lebar: 10HP
Ambane: 35mm
Saiki: 38mA @ + 12V, 32mA @ -12V
Halaman Manual Inggris (pdf)

Iki produk pangowahan rega. Regane bakal diganti (ditambah) dadi rega kanthi garis koreksi ing ndhuwur tanggal 6/15.
Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Erica Synths Black DUAL ASR EG minangka generator amplop / LFO daur ulang VC kanthi desain analog.Modul serbaguna iki kanthi kontrol kacepetan lan gelombang kanthi manual lan voltase dirancang kanggo sistem modular sing luwih maju.Rong bagean kiwa lan tengen kanthi sirkuit sing padha ngetrapake rong fitur bonus, Pungkasan output siklus lan output Pipolar LFO, saliyane kontrol sing ditemokake ing generator amplop AD khas.Kajaba iku, sisih mburi modul dilengkapi jumper sing bisa ngganti setelan jembar wektu operasi amplop kanggo saben bagean. Ing mode Loop, fungsi kasebut uga minangka osilator drone VC sing bentuk gelombang output bisa diatur kanthi nyetel Attack lan bosok menyang nilai minimal.

  • Loro generator amplop VC / LFO
  • Input kontrol CV lan tombol khusus kanggo Attack lan bosok / rilis
  • LFO sing beda-beda
  • Tombol gerbang manual
  • Loop / switch pamilih mlaku gratis
  • Pungkasan output siklus
  • Output LIP Bipolar
  • Jembar wektu operasi bisa diganti kanthi nyetel jumper ing sisih mburi.

DEMO

 

x