Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Erica Synths Black BBD

¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
Cekak lan dawa, crossfade ing antarane rong mode bisa uga.Modul BBD kanthi desain analog lengkap

Format: Eurorack
Lebar: 12HP
Ambane: 35mm
Saiki: 95mA @ + 12V, 81mA @ -12V
Halaman Manual Inggris (pdf)

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Erica Synths Black BBD minangka modul tundha analog kanthi rong baris BBD.Penundaan cendhak 2 tahap lan wektu tundha dawa 1024 tahap sing bisa digunakake bebarengan, lan transisi sing lancar ing antarane rong mode kasebut bisa nggawe efek multi-tap unik.Salajengipun, kanthi ngetrapake sirkuit pembatalan swara BBD canggih, bisa nyuda swara BBD sing ora perlu tanpa nyaring frekuensi audio sing dhuwur.Kajaba iku, meh kabeh paramèter ndhukung kontrol voltase, saéngga integrasi dadi modular kompleks.

  • Desain analog lengkap
  • Rong garis BBD (tahap 2 lan 1024)
  • Nyebrang silang antarane garis BBD
  • LFO internal
  • CV bisa dikontrol kanggo Wektu, Umpan Balik, Campuran Kering / Basah

     

    DEMO


    x