Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Erica Synths 2x104HP Carbon Fiber Travel Case

¥ 129,900 (¥ 118,091 ora kalebu pajak)
Migunakake serat karbon sing kuwat lan entheng. Kasus portabel 2x104HP kanggo Eurorack
Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Kasus Perjalanan Serat Karbon Erica Synths minangka koper portabel sing abot bobote mung 2 kg sing bisa dipasang modul Eurorack 104 x 3.2 HP.Ambane tutup yaiku 59mm, sing cukup kanggo nggawa tembelan kanggo kinerja.

  • 2 x 104 HP (6U)
  • Bobot 4.9kg (ora kalebu adaptor)
  • Ukuran eksternal kanthi tutup: 550 x 280 x 140 mm
  • ambane kasus: nganti 67mm (puncak konektor PSU: nganti 54mm)
  • Tutup ambane: 59mm
  • Saiki kasedhiya maksimum: 2.5A @ + 12V, 2.5A @ -12V, 1A @ + 5V
  • 60 konektor konektor modul
  • Adaptor AC kalebu kanggo digunakake ing Jepang 


x