Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Erica Synths 2x104HP Aluminum Travel Case

Rega asli ¥ 89,900
Saiki rega ¥ 82,390 (¥ 74,900 ora kalebu pajak)
2 x 104 Kasus Portabel Modular HP Eurorack

* Produk iki bisa uga duwe cet cet cilik ing permukaan kontak ing antarane tutup lan kasus, lan goresan amarga digawe.Elingi ing tuku.

Iki produk pangowahan rega. Regane bakal diganti (ditambah) dadi rega kanthi garis koreksi ing ndhuwur tanggal 6/15.
Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Case Travel Aluminium Erica Synths minangka kasus portebel sing tipis sing bisa masang modul 2x104 HP Eurorack.Ambane tutup yaiku 59mm, sing cukup papan kanggo nggawa kanthi tembelan kanggo kinerja.

  • 2 x 104 HP (6U)
  • Bobot 4.9kg (ora kalebu adaptor)
  • Ukuran eksternal kanthi tutup: 550 x 280 x 140 mm
  • Kedalaman cilik: nganti 67mm (ndhuwur PSU: nganti 40mm / ndhuwur konektor: nganti 50mm)
  • Tutup ambane: 59mm
  • Saiki kasedhiya maksimum: 2.5A @ + 12V, 2.5A @ -12V, 1A @ + 5V
  • 60 konektor konektor modul
  • Adaptor AC kalebu kanggo digunakake ing Jepang

DEMOS

x