Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

[DIY Kit] 4ms Quad Pingable LFO Kit (QPLFO Kit)

¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
Kit DIY QPLFO

Format: Eurorack
Lebar: 12HP
Ambane: 40mm
Saiki: 89mA @ + 12V, 73mA @ -12V, 65mA @ + 5V
(5mA @ + 154V, 12mA @ -73V nalika + 12V digawe ing njero QPLFO kanthi setting jumper)
Manual pdf (Inggris)
Pandhuan Mbangun (Inggris)
Dhaptar bagean (Inggris)
Informasi liyane babagan pemasangan yaiku 4msHalamanMangga deleng.
 

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung
Iki minangka jinis produk sing sampeyan gawe kanthi nggawe soldering tinimbang modul rampung. Wigati dimangerteni manawa ora ana jaminan lan yen kita ora ndhukung Déwan utawa debugging ing toko kita (hubungi kita sajrone 1 minggu sawise nampa item kanggo bagean sing ilang).

Description

4ms Quad Pingable LFO (QPLFO) kit DIY (kit lengkap).
x