Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

[DIY Kit] 4ms Pingable Envelope Generator Kit ( PEG Kit)

¥ 27,900 (¥ 25,364 ora kalebu pajak)
Kit DIY PEG

Format: Eurorack
Lebar: 20HP
Ambane: 40mm
Saiki: 60mA @ + 12V, 35mA @ -12V, 40mA @ + 5V
(5mA @ + 105V, 12mA @ -35V nalika + 12V digawe ing njero PEG kanthi setting jumper)
Pandhuan Mbangun (PCB1.0.6) (Inggris)
List List (PCB1.0.6) (Inggris)
Informasi liyane yaiku 4msHalamanMangga deleng.

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung
Iki minangka jinis produk sing sampeyan gawe kanthi nggawe soldering tinimbang modul rampung. Wigati dimangerteni manawa ora ana jaminan lan yen kita ora ndhukung Déwan utawa debugging ing toko kita (hubungi kita sajrone 1 minggu sawise nampa item kanggo bagean sing ilang).

Description

4ms Generator Envelope Pingable (PEG)Iku kit DIY (kit lengkap).
x