Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

[DIY Kit] 4ms Passive Mult Kit

¥ 2,900 (¥ 2,636 ora kalebu pajak)
DIY gampang kanggo Passive Mult sanajan kanggo pamula

Iki minangka jinis produk sing sampeyan gawe kanthi nggawe soldering tinimbang modul rampung. Wigati dimangerteni manawa ora ana jaminan lan yen kita ora ndhukung Déwan utawa debugging ing toko kita (hubungi kita sajrone 1 minggu sawise nampa item kanggo bagean sing ilang).

Format: Eurorack
Lebar: 2HP
Ambane: mm
Saiki: 0

Pandhuan Mbangun (PCB1.0) (Inggris)
Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Informasi liyane yaiku 4msHalamanMangga deleng.

x