Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

[DIY Kit] 4ms Listen Up Kit

¥ 6,900 (¥ 6,273 ora kalebu pajak)
Kit DIY Ngrungokake sing gampang kanggo pamula.

Pandhuan mbangun Inggris kalebu.
Informasi liyane yaiku 4msHalamanMangga deleng.

Format: Eurorack
Lebar: 4HP
Ambane: mm
Saiki: 0

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung
Iki minangka jinis produk sing sampeyan gawe kanthi nggawe soldering tinimbang modul rampung. Wigati dimangerteni manawa ora ana jaminan lan yen kita ora ndhukung Déwan utawa debugging ing toko kita (hubungi kita sajrone 1 minggu sawise nampa item kanggo bagean sing ilang).
x