Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

CG-Products XR22 VCO FT

¥ 52,900 (¥ 48,091 ora kalebu pajak)
Modul osilator sing nampilake macem-macem fungsi mbentuk nada nggunakake sintesis FSK lan AM lan swara analog sing sugih!

Format: Eurorack
Lebar: 12HP
Ambane: 40mm
Saiki: 70mA @ + 12V, 70mA @ -12V
PDF PDF (Inggris)

Tata letak jack and switch wis diganti saka model sing didol ing taun 2021, lan LED wis dadi warna lengkap.

Kanggo kiriman sawise Mei 2022, Rev.5 wis nambahake saklar pamilih Mode Sync.

* CG-Products duwe akeh proses gaweyan tangan, lan sanajan panel kasebut goresan utawa rusak, didol minangka kondhisi normal yen fungsine normal.Kajaba iku, ana macem-macem warna, wujud, lan cetak dibandhingake karo pabrikan liyane.Tulung dicathet.

CIRI MUSIK

XR22 VCO FTAM (lan modulasi cincin)YaFSK (Frequency Shift Keying)Iki minangka osilator analog unik sing ngidini sampeyan ngganti wektu kanthi cara kasebut. Sanajan ngemot disonansi utawa abot banget, nduweni kualitas swara banget lan dadi senjata sing kuwat kanggo nyintesis swara perkusi analog.
 

AM

AM ngontrol amplitudo (kekuwatan) sumber swara kanthi voltase (kanthi tingkat audio) kanggo nambah panyerepan lan gangguan logam. Sampeyan uga bisa nggunakake dhewe (output gelombang) minangka sumber modulasi AM. Uga, AM ing kene yaiku modulasi dering, lan yen sampeyan nambah modulasi nganti AM sing cocog karo voltase negatif ditrapake, bakal dadi AM kanthi panyulingan gelombang gelombang osilator.  
 

Frekuensi Shift Keying

Ing mode iki (mode FSK), frekuensi sing munggah lan mudhun bisa dikendhalen kanthi kapisah. Nalika saklar mode FSK ana ing posisi mudhun, frekuensi ditetepake F1 nalika output gelombang alun dhuwur (nalika sinyal output gelombang sine / segi telu mundhak) lan dening F2 nalika output gelombang alun-alun kurang (nalika sinyal output gelombang sinus / segitiga mudhun). Iku bakal diputus. Mula, output gelombang segitiga nduweni bentuk gelombang kanthi lereng beda kanggo ndhuwur lan mudhun, lan sampeyan bisa ngganti nada uga pitch kanthi ngalih F1 / F2.

Ing FSK, pitch mung sethithik amarga owah-owahan gelombang gumantung saka F1 lan F2, nangingNgalih kombinasiMigunani. Yen switch mudhun lan mode kombinasi diaktifake, F1 bisa ngontrol F1 lan F2, supaya sampeyan uga bisa ngontrol pitch nalika njaga gelombang.
 

DEMO

x