Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

CG-Products Peak+Hold

¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
Modul antarmuka sing njupuk informasi swara perkusi lan drum mesin nggunakake pilihan

Format: Eurorack
Lebar: 10HP
Ambane: 35mm
Saiki: 65mA @ + 12V, 65mA @ -12V
PDF PDF (Inggris)

Drum ing jack 2021mm wis ditambahake saka model penjualan 3.5

* CG-Products duwe akeh proses gaweyan tangan, lan sanajan panel kasebut goresan utawa rusak, didol minangka kondhisi normal yen fungsine normal.Kajaba iku, ana macem-macem warna, wujud, lan cetak dibandhingake karo pabrikan liyane.Tulung dicathet.

CIRI MUSIK

Peak + Hold minangka sarana kanggo njupuk swara alat musik getar lan mesin irama lan ngasilake macem-macem informasi voltase. Padha karo modul input eksternal karo envelope pengikut,Nerangake karo pilihanNanging, getaran alat perkusi langsung utawa obyek bisa diowahi dadi sinyal listrik lan digunakake ing lingkungan modular. 



Saliyane output audio getaran piket dhewe lan output follower amplop, kekuatan kekuatan perkusi individu (Kecepatan)Puncak & Tahan outputAna karakteristik sing ana, lan informasi volume volume serangan, uga minangka karakteristik swara perkusi, bisa ditawan kanthi modular.

Gambar saben output. Sinyal Audio Out iku padha karo sinyal masukan saka kabel pilihan dll.

DEMO

x