Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

ALM Busy Tangle Quartet

¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
VCA linear kualitas dhuwur sing bisa dicampur 4CH / 8HP!

Format: Eurorack
Lebar: 8HP
Ambane: 32mm
Saiki: 80mA @ + 12V, 80mA @ -12V
Manual pdf (Inggris)

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Tangle Quartet yaiku campuran VCA linear 4-saluran sing bersih lan kompak. Mung sinyal sing ora ditepungi karo output individu sing bakal dicampur saka output campuran.
  • Dilengkapi 4 VCA sing resik tanpa bocor swara ing 8HP kompak
  • Nggunakake IC 2164VCA kanggo entuk swara gangguan lan sithik
  • Wiwit input kasebut minangka pasangan DC, bisa digunakake kanggo proses CV uga audio
  • Attenuator tumindak minangka kontrol ngontrol manual yen ora ditetepake kanggo input CV
  • Saka output campuran, mung sinyal sing ora ditandhani karo output individu sing bakal dicampur lan output.
  • Kanthi pangayoman sumber daya mbalikke
  • Ambane cethek
  • Digawe ing UK
x