Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

ALM Busy Squid Salmple

¥ 62,900 (¥ 57,182 ora kalebu pajak)
Sampler 8-saluran sing diilhami dening sampler hardware awal kanggo operasional lan fungsionalitas tinggi

Format: Eurorack
Lebar: 21HP
Ambane: 38mm
Saiki: 300mA @ + 12V, 35mA @ -12V
Manual (Inggris)
Perangkat kukuh paling anyar yaikuKeneDownload saka Firmware Paling Anyar

Deskripsi produk utama cocog karo versi firmware 148.Isine dandan sawise kasebut kaya ing ngisor iki
-Ganti tujuan output: Sampeyan bisa ngganti tujuan output individu saka + 'Kualitas'. (Sawise 165)
Sampel -24-bit saiki bisa diputer (mudhun nganti 16-bit)
-Resonansi saringan nalika résonansi = 0 wis dikurangi.
· ExpanderAxon-1Cocog karo

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Squid Slample minangka sampler sing ndhukung audio 8 saluran lan puter maneh CV. Dirancang kanggo gampang sampling nyata lan suntingan. Diilhami dening sampler hardware awal, nduweni antarmuka sing gampang digunakake lan intuisi nggunakake encoder. LuwihKapabilitas sampling CV, akeh paramèter sing bisa dikontrol CV, simpen lan kelingan liwat USBLan sateruse, intine modularitas modern wis ditambahake.Uga saka expanderAxon-1Sampeyan bisa nambah patang input CV sing bisa ditugasake kanthi nambah.

Kayu USB sing kalebu kasedhiya karo 90 conto sing dipilih bank-bank, saka mesin drum klasik keprungu swara kanggo synth quirky kanggo rekaman lapangan lan liya-liyane. Sampel dening seniman kayata Mumdance, Solid Blake, Russell Haswell, Lauren Flax, Dave Burraston (NYZ), Sue Zuki, Dungeon Acid, Sasha Lewis, Andrew Duff uga kalebu.

  • Dilengkapi 8 saluran independen, 4 output kopling DC, lan 1 output kopling AC campuran
  • Jack input kanggo sampling bisa conto CV lan audio,Tingkat garisSampling uga bisa.
  • Saben saluranUdakara 11 detikBisa dimuat nganti conto.Disimpen ing mono, 16-bit, 44.1khz, memori latensi kurang
  • Saben saluran duwe paramèter ing ngisor iki lan bisa diatur kanthi wektu nyata; ambane bit, tingkat sampling, kacepetan puter maneh (nada), volume (kanthi envelope sederhana), daur ulang kanthi crossfade, arah puter maneh, wiwitan, endpoint, Klompok antrian akeh
  • Resonan sing bisa dipilih saka high-pass, low-pass, band-pass, lan kedudukan kanggo saben saluranFilter multimodeWis diinstal
  • Nduwe 3 input CV sing bisa ditugasake kanggo macem-macem paramèterBisa diutusyaiku. Saluran 6,7,8, 1 lan XNUMX uga duwe input XNUMXv / okt khusus kanggo kontrol pitch
  • Inisialisasi sampling lan pilihan saluran sampling uga bisa kanthi otomatis ditambal.
  • Sampel bisa disimpen ing stick USB ing format Wav normal, 8 bank bisa langsung diowahi (1 bank bisa disimpen saben USB stick)

Carane Gunakake

Squid Salmple nggunakake tombol lan encoder kanggo nyetel conto puter maneh kanggo saben wolung saluran.Operasi sing nyenengake bisa ditindakake kanthi tombol lan fungsi sing ditemtokake kanthi alur kerja.

Interface

 
Panjelasan saben bagean ditampilake liwat mouse

Milih Saluran

Saluran sing bakal disetel bisa dipilih kanthi mbaleni tombol saluran kiwa ndhuwur kanthi urutan 1 → 2 → 3 → ....Sampeyan uga bisa milih saluran kanthi luwih cepet kanthi mencet tombol saluran sapisan banjur nguripake encoder.Saluran sing dipilih yaiku tombol utawa encoderOra mung target kanggo setelan puter maneh conto, nanging uga bakal dadi saluran kanggo nyimpen sampel nalika njupuk sampel ing unit utama.Mencet encoder ing layar pilihan saluran bakal micu conto kanggo saluran kasebut.Sampeyan uga bisa meksa tombol saluran kanthi micu, sing migunani kanggo ngotomatisasi sampling.

Saluran Sunting

Pilih parameter setelan puter maneh conto kanthi mencet saben tombol cilik ing biru tengah tengah.QualitySaiki, atur tingkat conto, ambane bit, pitch, lan filter sing bakal ditrapake kanggo saben sampel.EnvBanjur, saliyane nyerang lan ngeculake amplop, amplop kasebut cocog karo volumeUga atur dhuwure.ReversePencet kanggo muter sampel ing arah sing ngelawan.

Parameter kanggo Kualitas

  • Bit: Setel ambane sampel.
  • Rate: Setel tingkat sampel ing kHz.
  • Kacepetan: Kontrol kacepetan puter maneh (mung CH1 nganti 5).
  • Quant: Kontrol ukuran dhasar kanggo muter maneh (mung CH6, 7, 8).
    • MATI: Ora diitung
    • 12: Quantize to 12 chromatic scale
    • OT: Ukur ing oktaf supaya gampang cocog karo kacepetan sampel sing asli
  • Filter: Ngaktifake filter multimode resonan kanggo saben saluran.
    • MATI: Ora ditrapake filter
    • LP: Filter low pass
    • BP: Filter bandpass
    • NT: Filter kedudukan
    • HP: Filter Highpass
  • frekuensi: Setel frekuensi cutoff filter.Mung ditampilake nalika jinis filter dipilih.Sajrone nyetel karo encoderFuncSampeyan bisa nyetel résonansi tanpa ninggalake kaca iki kanthi terus tombol.
  • Résonansi: Nyetel pucuk resonansi filter. Mung ditampilake nalika jinis filter dipilih.Sajrone nyetel karo encoderFuncSampeyan bisa nyetel cutoff tanpa ninggalake kaca iki kanthi terus tombol.

 

Cue lan Cue Set

Apa isyarat

Ing Squid Salmple, conto ing sak saluran minangka siji file,Titik pitunjukKanthi nambahake, sampeyan bisa ngeset sawetara posisi puter maneh ing file lan kanthi gampang ngalih ing antarane. Kanthi tombol Cue, sampeyan bisa nyetel posisi wiwitan, pungkasan, lan loop wiwit siji titik Cue nalika ndeleng bentuk gelombang.Nganggo utawa tanpa puteran lan puter maneh opsi puter manehTombol LoopAkses saka.

Sampeyan bisa duwe sawetara Cue (wiwitan, pungkasan, looppoint) kanggo conto sing padha, lan nambah utawa pilih Cue saka menu Cue Sets. Tahan Func banjur pencet CuePitunjukMangga nampilake layar. Cue bisa ditambah langsung ing Squid Salmple, utawa bisa mbukak liwat piranti lunak editor audio populer ing komputer.Sampel kaya drum breakIris kanthi otomatisSampeyan uga bisa menehi dana kanggo poin Cue.Kajaba iku, Cue bisa diganti nganggo CV, pemicu, lan kontrol langsung.

Tambah / Copot Cue banjur Pilih

 

Layar Cue Sets nampilake menu sing ngidini sampeyan nambah Cue Sets kanthi macem-macem cara.Yen Cue Sets wis ana, dhaptar uga bakal ditampilake.Kanggo nambah Set Cue anyar, areng liwat 'ADD' banjur klik encoder.Sampeyan banjur bisa nggulung menu kanggo milih set anyar banjur pencet tombol Cues kanggo bali menyang layar Cues utama sing bisa nyetel wiwitan, puteran, lan titik pungkasan kanggo pesawat anyar.Kanggo mbusak Cue Sets sing ora dikepengini, kursor ing pesawat sing sampeyan karepake, tahan tombol Func, banjur klik encoder.

Kanggo ngaktifake Set Cue, cukup areng nomer sing dipengini.Yen sampel lagi diputer utawa ngrekam, bakal siyaga puter maneh nganti pemicu sabanjure.Nalika Set Cue anyar dipilih, loro pilihan pilihan, RANDOM lan STEP, uga bakal digawe. RANDOM milih kanthi acak set saben saluran dipicu, lan STEP milih dhaptar dhaptar kanthi urutan (luwih dhisik yen pungkasan ing dhaptar).

Kanthi rong pilihan, SPLIT lan AUTO, sampeyan bisa nggawe Cue Sets sing luwih cerdas.SPLITMotong kabeh set kanthi rata dadi setengah supaya cepet daur ulang dadi potongan sing disigar.AUTOKanthi ndeteksi serangan lan nol prapatan saka sampel asliGawe irisan kanthi otomatis minangka Cue SetFungsi iki efektif kanggo bahan conto kanthi transien sing jelas.Elinga yen fitur iki bakal mbusak kabeh isyarat sing ana. Yen Cue ora dideteksi sajrone AUTO, priksa bentuk gelombang amarga bisa ngganggu deteksi persimpangan nol amarga offset DC utawa lantai swara dhuwur.RM KABEHPilihan kasebut mbusak kabeh Cue Sets.Ora bisa dibatalake.

tip: File WAV sing ngemot spidol otomatis diowahi dadi Cue Sets nalika dimuat.Kanggo nyunting kayata nggawe utawa nambah spidolAudio Ocen Aplikasi kaya (Gratis kanggo Mac & PC) kasedhiya.

Sampling

Kanggo conto ing unit utama, pencet tombol Rec kanggo ngetik status siap ngrekam (lengen), banjur pencet tombol Rec maneh kanggo miwiti ngrekam.Sampeyan uga bisa nggunakake pemicu saka output Pemicu ing wiwitan ngrekam kanggo micu swara sing pengin diconto.Kajaba iku, tambahake conto sing mentas direkam ing file sing anasesambunganUtawa nggawe swara menyang file sing wis anaRekaman tumpang tindih(Swara Swara) uga bisa.

Sampel anyar bakal direkam ing saluran sing dipilih.Wektu conto maksimal udakara 11 detik kanggo saben saluran, lan kualitase tetep ing 16 bit / 44.1kHz monaural.Kaya sing kasebut ing ndhuwur, ora mung audio nanging uga CV sing bisa diconto, nanging rekaman sing pancen nganggep skala V / Okt ora realistis amarga liwat attenuator.

Saluran tujuan rekaman bisa dipilih nganggo tombol Chan kaya biasane, lan uga bisa dikontrol nganggo sinyal pemicu input menyang Chan In, lan saluran aktif kanthi urutan sing dipilih kanthi runtutKanggo ndandani saluran tujuan rekaman, tahan tombol Chan banjur klik tombol Rec.Kanthi ngeklik bola-bali, sampeyan bisa milih mbenakake utawa ngeculake, lan status bakal ditampilake ing layar.

Saliyane dhasar'Replace'mode, Squid Salmple nawakake rong mode rekaman, 'Overdub' lan'Extend '.Sampeyan bisa ngoper lan milih mode rekaman kanthi ngowahi encoder ing layar utama sampling.

OverdubIng mode, rekaman kasebut ditumpukake ing data sampel sing wis ana ing level suda -3dB (50%). Overdub, beda karo Ganti, ora mbusak Cue Sets, nanging nyetel set pertama minangka titik wiwitan lan pungkasan saka rekaman sing nembe diarani.

NgluwihiIng mode, audio sing direkam disambungake menyang titik pungkasan conto saluran sing dipilih lan dadi titik tambahan anyar.Tambah Cue kanthi otomatisKanggo nindakake. Yen wektu sing bisa direkam ing mode Extend tekan wektu rekaman maksimum buffer sampel, ora bakal direkam lan 'Full' bakal ditampilake ing layar.Kanggo mbusak ekstensi, sunting Set Cue njaba sing gegandhengan, utawa tahan tombol Rec banjur klik encoder ing layar utama.Kanthi nambahake conto siji-shot cendhak karo Extend, akeh siji-shot bisa otomatis ditunjuk kanggo isyarat lan digunakake ing siji saluran.

Kontrol CV

Squid Salmple duwe 3Input CV sing bisa ditugasakeLan kanggo CH6-8Input 1V / OctWis dilengkapi karo. Siji CVParameter kaping pirang-pirangSampeyan bisa nyetel lan nemtokake macem-macem jumlah atenuasi ing njero.

Kanggo nemtokake CV menyang parameter apa wae, tampilan layar parameter sing dipengini banjur klik tombol CV Assign.Ing wektu iki, kanthi terus tombol Func lan klik tombol CV Assign sing cocog, sampeyan kanthi digital bisa ngatur atenuasi lan nutup kerugian kanggo tugas iki.Kanggo nemtokake / mbatalake CV menyang parameter Reverse, tahan tombol Reverse banjur klik tombol Assign.

Gabung Kunci

  • Ing layar parameter,ChanTahan tombolNguripake encoderIki bakal ngalih menyang layar parameter sing padha kanggo saluran liyane.
  • Ing layar parameter,ChanKanthi tombolFuncTahan tombolNguripake encoderIki bakal nggunakake paramèter sing dipilih (regane padha) ing kabeh saluran.
  • Kanggo ngganti rong saluran kasebutChanTahan tombolNguripake encoderTampilake saluran sing dipengini lanFuncPencet tombol kanggo konfirmasi.
  • Kanggo ndeleng conto liyane ing bank nalika ndeleng saluranChanTahan tombolNguripake encoder..Saluran sing dirujuk ditampilake ing sisih tengen nomer saluran.
  • Nyetel "kapur" kanggo saluranChanKanthi tombolEnvNalika nahan tombolencoderPilih saluran sing bakal dipasangake.Ing layarC <nomer>Ditampilake, nuduhake yen keselak iku bener.
  • Kanggo ngasilake pemicu saka Trigger Out tanpa conto samplingFuncTahan tombolKlik ing encoderし ま す.
  • FuncTahan tombolRecKanthi menet tombol, sampeyan bisa ngrungokake sinyal input menyang Signal In sing dikirim menyang Output 8 / nguripake / mateni monitor.
  • Func + EnvBisu saluran kasebut nganggoChan + Func + EnvCepet solo saluran kasebut kanthi.
  • Kanggo ngakses Cue SetsFuncTahan tombolCuesKlik tombol.FuncTahan tombolKlik ing encoderBanjurCueKanggo mbusak
  • ChanTahan tombolRecKlik tombol kanggo ngunci saluran tujuan rekaman.
  • Kanggo mbusak conto sing direkam nganggo Extended, bukak layar rekamanRecTahan tombolKlik ing encoderし ま す.

Update firmware

File firmware jenenge alm022-fw.bin saka ALM BusySitusDownload saka "Firmware Paling Anyar".Selehake file ing sisih ndhuwur memori USB, lebokake maneh menyang modul, lan uripake modul nalika pencet tombol Func.Nganyari bakal diwiwiti kanthi otomatis lan yen rampung bakal urip maneh lan bisa digunakake karo firmware anyar.

Demo



x