Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

ALM Busy SID GUTS DELUXE (with Swin SID chip)

¥ 53,900 (¥ 49,000 ora kalebu pajak)
Versi fungsi modul tambahan chip nyata sing bisa ngowahi chip swara ing Commodore 64 dadi rak euro. Sampeyan uga bisa muter kord.

Format: Eurorack
Lebar: 19HP
Ambane: 38mm
Saiki: 50 ~ 200mA @ + / -12V (200mA yaiku nggunakake chip SID vintaj)
Manual (Inggris)

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Toko kita adol chip SwinSID, sing dadi chip gedhe lan daya serep saka chip SID asli, supaya sampeyan bisa nggunakake minangka modul Eurorack sanalika sawise tuku.Sampeyan bisa ngganti karo chip vintaj (6581/8580), nanging sawetara kripik nganggo luwih akeh lan bisa akeh banget, dadi ora dijamin karo garansi. Chip SwinSID sing dilampirake uga ora dijamin dening babar pisan kajaba gagal awal. Wigati dimangerteni manawa fungsi input njaba filter ora bisa digunakake karo SwinSID.Kanggo tips babagan carane nggantiIng manualMangga deleng.

SID GUTS DELUXE, model penerus ing SID GUTS, yaiku modul sing mbisakake chip penjana swara "SID" digunakake ing komputer omah legenda "Commodore 64" digunakake ing Eurorack. Saliyane fungsi asli SID GUTS, ing ngisor iki bakal ditambahake.
  • Oscillator duweni macem-macem frekuensi nganti 8 oktaf lan duwe tombol Pitch (Course / Fine)
  • 1V / Oct perbaikan stabilitas pitch
  • Volta mode kontrol sing bisa dikontrol nganti 3 nada kalebu kord sing diuripake
  • Filter Filter lan kontrol voltase résonansi
  • Filter kontrol voltase jinis
  • Atenuator sing ora bisa ditambahake ditambah modulasi jembarake pulsa lan frekuensi cutoff CV
  • Sing ambane luwih tipis amarga digawe saka siji lapisan lumahing lapisan lapisan
Mangga nggunakake 6851/8580 / SwinSID kanggo chip SID.
 

DEMO

x