Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

ALM Busy Pamela's New Workout

¥ 38,900 (¥ 35,364 ora kalebu pajak)
Jam 8-saluran super multifunctional / LFO sing terus berkembang

Format: Eurorack
Lebar: 8HP
Ambane: 22mm
Saiki: 50mA @ + 12V, 0.5mA @ -12V
Manual (Inggris)

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Pametahan Anyar Pamela minangka versi anyar saka Pamela's Work Out, modul jam kinerja dhuwur 8 saluran. Nalika njaga operasional lan fungsi konvensional, fungsi kayata gelombang LFO sing luwes, modifier non-integer lan irama Euclidean, prekara 1 saluran, lan kontrol kendali CV sing ditugasake kanthi gratis wis ditambah. Tampilan uga OLED. Sampeyan uga bisa nyambungake rong eksporter pilihan sing ngowahi menyang jam output Din Sync utawa MIDI, ningkatake panggunaan minangka jam master.
 
  • 10 ~ 300 BPM
  • Modifikasi bisa disetel kanthi mandiri8 jamoutput
  • Modifier bisa disetel saka / 512 nganti x48,Modifikasi FraktionalUga bisa dipilih
  • Jam output ora mung gapura sing gampang, nanging uga segitiga, sinus, envelope, pangkalan acak, lsp.Manéka gelombangBisa dadi output
  • Ketinggian gerbang sing bisa diatur, ambane pulsa, lidi, lsp.
  • Amarga fase jam bisa disetel, sanajan jam kanthi interval sing padha bisa ditemtokake nganti metu. Kajaba iku, setelan ayunan rumit bisa ditindakake kanthi nundha output sapisan saben n.
  • Urutan euclidean lan skippingKanthi nyaring output, sampeyan bisa nggawe urutan irama sing ngluwihi jam kasebut
  • 2 masukan CV, Lan kabeh parameter sing ana hubungane kanggo output kanggo saben saluran bisa diutus. Offset lan atenuasi kanggo input masukan bisa disetel internal kanggo saben panitia.
  • Unit output individuKaloro prasetel lan prasetel global bisa digunakake
  • Jam wiwitan, mandeg, ngreset, kacepetan, lan sapiturute bisa dikontrol kanthi voltase utawa manual
  • Bisa disinkronake karo jam njaba adhedhasar 48 nganti 1 PPQN
  • Sold kanthi kapisahExpanderNgidini DIN Sync lan output jam MIDI. (Pexp-1/Pexp-2)
  • Firmware bisa dianyari saka port USB ing papan
 
 
Panjelasan saben bagean ditampilake liwat mouse

Carane nggunakake

Operasi dhasar

Sinkronisasi karo jam eksternal
Kanggo nyinkronake Pamela kanthi jam eksternal, ketik jam njaba ing input Clock ing sisih kiwa ndhuwur. Kanggo ngganti ketepasan standar jam eksternal dadi 24PQN, pencet terus tombol Tombol udakara 1 detik nalika BPM ditampilake. Sabanjure iku input Run. Jam kasebut mlaku nalika gapura input terus dhuwur lan mandheg nalika ora sithik. Gumantung saka setelan kasebut, bisa uga digunakake minangka input reset normal.

Mode tampilan BPM lan modhang tampilan modifier
BPM Utama ditampilake kanthi dayaMode tampilan BPMApa. Yen sampeyan ngodhe encoder saka mode tampilan BPM, CH1Mode tampilan Modifier, Mode tampilan modifikasi CH2 ...

ModifikasiApa faktor ing divisi jam lan multiplikate. Minangka dhasar nyetel irama output ing Pamela kanggo nyetel jam kayata x kaping utawa 1 / x kaping jam kacepetan ditampilake ing BPM kanggo saben saluran, lan iki kaping x utawa 1 / x Iki diarani modifier. Pengubah yaiku "/ 16" kanggo pamisah jam sing nggunakake jam kaping 1 kaping, lan modifier = "* 16" kanggo tikel ping telu. Pamela anyar uga nyengkuyung modifer non-integer kanggo ndhukung cathetan, tuplets, lan liya-liyane. Pengubah standar yaiku x = 3, lan yen BPM = 3, jam kasebut bakal dadi output kaping pindho.

Modifikasi suntingan BPM lan Modifier
Ing mode tampilan modifikasi BPM utawa saluran, pencet encoder kanggo mlebu mode kanggo nyunting nilai parameter kasebut.

Ing mode tampilan BPM, pencet encoderMode edit BPMBanjur, puter encoder kanggo ngganti BPM banjur pencet encoder maneh kanggo bali menyang mode tampilan BPM.

Ing mode tampilan modifier, mencet encoderModifikasi modifikasiSampeyan bisa ngganti nilai modifier kanthi ngowahi encoder. Kajaba kanggo nilai-nilai umume kayata "/ 16" lan "* 1.3", nilai pengubah uga bisa dipilih kanthi setelan khusus ing ngisor iki.
  • -Oway utawa terus mati
  • -Njaluk output mung pulsa ing wiwitan
  • -Priksa menyang pulsa output mung mandheg

Yen sampeyan milih "CV1" utawa "CV2", bakal dikontrol dening CV. Kontrol liwat CV uga bisa kanggo kabeh parameter liyane sing dipasang ing saben saluran. Sampeyan uga bisa nyetel offset lan atenuasi, dadi bukak katrangan kontrol CV ing ngisor iki.

Sinkronisasi karo jam eksternal
Sampeyan bisa nggunakake minangka jam dhasar yen sampeyan ngelingi setelan kasebut nganti saiki. Yen sampeyan pengin nyelarasake karo jam eksternal, tampal jam kasebut menyang "Clk", pencet terus encoder saka mode tampilan BPM kanggo milih setelan "PPQN", lan setel PPQN menyang nilai sing cocog. Kanggo rincian babagan PPQN, deleng "Detailed setelan ing mode tampilan BPM" ing ngisor iki.
 

Setelan rinci

Ing mode tampilan modifikasi BPM lan saluran, tekan dawa encoder kanggo mlebu menyang mode edit item sing luwih rinci.

Setelan canggih ing mode tampilan BPM
Ing mode tampilan BPM, pencet terus encoder kanggo ngganti setelan global lan ngatur prasetel kabeh saluran.
  • PPQN:Nyetel hubungan antara jam njaba lan dawa cathetan. 24PPQN standar (24Pulses saben Cathetan Suku) disetel minangka dawa cathetan waktu nalika 24 pulsa jam njaba minangka input. Jam kayata DIN SYNC duwe setelan iki. Nalika nggunakake cathetan 4 minangka jam, pilih 16PPQN amarga cathetan waktu yaiku 4 jam.
  • LARI ?: Setel apa input RUN digunakake kanggo ngontrol RUN / STOP ing gapura (gawan) utawa minangka input ulang
  • SAVE:Ngirit kabeh 8 setelan saluran saiki ing endi wae ing bank bank.
  • MAUTAN:Waca kabeh setelan saluran 8 saka endi wae ing az
  • RESET:Mulihake kabeh 8 saluran setelan dadi gawan


Setelan canggih ing mode tampilan modifier
Ing mode tampilan modifier, sampeyan bisa menet lan nahan encoder kanggo wektu suwe kanggo nyetel paramèter saliyane modifikasi kanthi rinci lan ngatur prasetel kanggo saben saluran.
 
  • Gelombang: Pilih gelombang gelombang saka Gapura / Segitiga / Sine / Envelope / Random. Gelombang ndadekake siji revolusi sajrone siji jam output
  • level:Setel puncak voltase jam output saka 0-100% (100V ing 5%)
  • Jembar:Setel ambane gelombang gelombang. Nalika gelombang minangka gelombang LFO kajaba gapura (alun-alun)Morphing sing ditanduriLan ganti kanthi lancar. Tuladha: gelombang segitiga gelombang gelombang sawtooth. Nalika gelombang kasebut minangka amplopRilis wektuSetel
  • Urutane:Shift titik wiwitan gelombang output. Sanajan interval jam padha, wektu ganti uga gumantung karo fase
  • Telat:Sawisé iku, wektu output jam bisa ditundha mung kanggo saben nomer sing ditemtokake Dly /, lan jumlah wektu tundha bisa ditemtokake.
  • Dly /:Nemtokake kepiye jam tundha wektu tundha. Nalika modifikasi yaiku * 1 (utawa * 4) lan Dly / yaiku 2, nambah Telat saka 2 ngasilake irama swing khas.
  • Slop:Jumlah fluktuasi wektu bisa disetel
  • EStep: Pamuter Anyar Pamela bisa ngetokake urutan irama Euclidean kanthi nindakake nyaring Euclidean ing jam output. Ing wektu iki, jumlah jam dawane ditetepake dening Estep, lan urutan kasebut kanthi otomatis ditemtokake dening algoritma Euclidean supaya jumlah jam ing gelung dadi Etrig. ERot ngidini sampeyan ngganti titik wiwitan daur ulang
  • Etrig: Etrig: Nemtokake nomer ngalahake ON ing daur ulang urutan Euclidean
  • Erot: Shift titik wiwitan daur ulang urutan Euclidean
  • RSkip:Nemtokake jumlah skip
  • Loop:Jumlah jam output sadurunge ngreset bisa disetel. Iki ditrapake kanggo paramèter sing gegandhengan, acak Euclidean urutan, etc.
  • Simpen: Simpen kabeh modifikasi lan setelan canggih ing endi wae ing slot 1x8 a26-z8. Preset a to z cocog karo bank global. Simpen menyang slot c8 uga bakal ngganti 8 saluran c global output 8 sing sampeyan ngatur kanthi mencet terus encoder saka mode tampilan BPM.
  • Bebarengan:Mbusak setelan saluran saka sembarang a1 nganti z8
  • Reset: Reset:Reset setelan saluran minangka standar


Kontrol CV
Kabeh kajaba modifikasi saben saluran lan parameter Simpen / Beban / Ngreset diakses saka setelan rinci bisa diwenehake menyang rong kendali CV. Attenuverter lan offset uga bisa disetel internal. Sampeyan uga bisa nemtokake siji sistem CV ing pirang-pirang paramèter kanthi jumlah lan offset sing beda. CV2 mung nanggapi voltase positif.

Kanggo nemtokake CV, serep encoder kanggo nggawa angka kasebut ing CV1 utawa CV2 nalika layar kanggo nyetel angka saben parameter ditampilake. Yen sampeyan mencet terus encoder ing kene, sampeyan bisa nemtokake kekuwatan saka CV (Attn) sing ditemtokake lan nilai kasebut nalika CV = 0 (Offst). Sampeyan uga bisa ngawasi CV sing asile input (Nilai).

DEMO

Iki demo kanggo toko kita. Mangga ngaktifake subtitle kanggo ndeleng.


x