Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

ALM Busy Akemie's Castle

¥ 72,900 (¥ 66,273 ora kalebu pajak)
4 osilator FM operator digital kanthi voltase chip YAMAHA IC sing bisa dikontrol! Chord kanthi 5 cathetan uga bisa.

Format: Eurorack
Lebar: 38HP
Ambane: 32mm
Saiki: 120mA @ + / -12V (kalebu header pasokan daya)
Manual (Inggris)

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

※tulung dicathet
Amarga sifat chip asli, klik swara bisa dicampur nalika mindhah tombol level operator. Sanajan level cilik, bisa uga ora rampung 0.
Kajaba iku, amarga sifat chip kasebut, bisa ngasilake pirang-pirang aliase swara utawa distorsi ing setelan sing ekstrem.


Kastil Akemie minangka osilator dual sing ngasilake nada kanthi algoritma FM digital nggunakake 4 operator. Kanggo chip FM minangka inti sing nemtokake swaraYAMAHA kripik (NOS) KripikNggunakake, bisa ngontrol voltase swara FM asli.

Ing sintesis FM digital, osilator sing ngowahi frekuensi osilator utama (operator) diarani operator. Kanthi nggawe frekuensi operator kasebut minangka macem-macem integral operator, bisa modulate nalika njaga pitch (padha karo modulasi fase sing diarani). Rasio frekuensi karo osilator operator diarani Multiplier.

Gabungan operator6 jinis algoritmaSampeyan bisa milih saka. Saben operator kanthi masing-masingGelombang, rasio frekuensi (Multiplier), level modulasiBisa dikontrol nganggo tombol lan CV. Nada macem-macem nada bisa diprodhuksi dening macem-macem algoritma lan kontrol umpan balik osilator.

Ing osilator AChord nganti 5 cathetanKode giliran bisa ditemtokake kanthi voltase. Wis fitur ing ngisor iki.
  • Sintesis FM 4-operator pisanan asli Eurorack kanthi kemampuan kontrol voltase
  • Loro output sing bisa digunakake kanthi mandiri utawa kanthi kombinasi
  • YAMAHA NOS IC chip kanggo 4 operator / 6 algoritma / 8 gelombang / umpan balik swara suntikan FM FM
  • Mode penghubung sing sugih sing bisa ngasilake nganti 5 cathetan lan bisa diuripake
  • Fungsi pencegahan sambungan mbalikke
  • Dirancang lan Digawe ing Inggris.
 
Panjelasan saben bagean ditampilake liwat mouse

DEMO

x