Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

4ms WAV Recorder

¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
Modul recorder audio sing bisa ngrekam swara sing berkualitas tinggi kanggo dangu

Format: Eurorack
Lebar: 6HP
Ambane: 25mm
Saiki: 112mA @ + 12V, 12mA @ -12V

Manual pdf (Inggris)

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

  • Rekam file wav stereo swara kanthi resolusi dhuwur kanggo kertu SD SD
  • Frekuensi ngrekam 96kHz, 48kHz, 44.1kHz, ambane rada 24-bit utawa 16-bit, stereo utawa mono sing dipilih
  • Sampeyan bisa ngrekam ing loro tingkat modular lan garis
  • Gain tombol lan level level LED kanggo nambah sinyal tanpa clipping
  • Iki bisa dipantau sanajan ora ngrekam, dadi bisa uga digunakake kanggo ngundhakake sinyal level garis menyang tingkat modular
  • Sampeyan bisa muter rekaman lan file wav sadurunge ing kertu SD Micro
  • Puter maneh lan ngrekam wiwitan kanthi ngirim tombol push utawa sinyal pemicu
  • Wektu rekaman lan nomer file diwatesi mung ing papan ing kertu SD mikro
  • Amarga ana watesan ndhuwur 1GB kanggo saben file wav, yen sampeyan ngrekam luwih saka, bakal dibagi kanthi otomatis dadi pirang-pirang file kanggo direkam. Kanthi fungsi kasebut, bisa terus ngrekam luwih saka seminggu gumantung saka ukuran kertu SD.
  • Kelas 10 16GB Micro SD klebu
  • 3-pin kabelOutput modul Listen bisa dadi input menyang Wav Recorder saka mburi papan nggunakake
x