Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

4ms Spherical Wavetable Navigator (SWN)

¥ 63,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
6 modul osilator / osil swara synthile gampang lan gampang digunakake kanggo ngidini bahan sing direkam dadi gelombang!

Format: Eurorack
Lebar: 26HP
Ambane: 25mm
Saiki: 185mA @ + 12V, 30mA @ -12V

Sheet ngapusi pdf (Inggris)
PDF PDF (Inggris)
Firmware 2.1 (Rilis 2019/7: Ganti Log)
Piranti lunak suntingan Wavetable Sphere Sunting: Kanggo Mac / Kanggo windows / Kanggo Linux
Manual Edisi Sphere PDF (Inggris)

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Spherical Wavetable Navigator (SWN) yaiku swara sintesis polyphonic 6 saluran sing ngidini sampeyan nggawe melodi, kord, lan swara tekstur sing sugih saka drone morphing alon. Kanggo SWNLoro VCOWis diinstal, sampeyan bisa ngontrol pitch, volume, lan gelombang kanthi masing-masing. Kajaba iku6 LFOAmarga dipasang lan bisa digunakake minangka modulasi utawa amplop, mulaUrutan urutan polyphonicSampeyan bisa ngasilake Saben saluran bisa digunakake ora mung minangka VCO sing prasaja nanging uga swara saka synth, lan uga bisa duwe 6 tombol sing diantrekake ing sisih ndhuwur, LFO internal, lan pemicu sing ndeteksi owah-owahan pitch 1V / Oct.

Kabeh knobs minangka knobs telas sing bisa di-push, lan kanthi mencet lan ngowahi, sampeyan bisa ngontrol fungsi sekunder sing ditulis ing caption emas. Sampeyan uga bisa nyetel parameter kanggo saben saluran kanthi ngowahi tombol nalika mencet tombol saluran. Kanthi nampilake informasi pitch lan gelombang karo antarmuka lan LED sing nggabungake, akeh paramèter bisa dikontrol kanthi cepet lan gampang tanpa menu.

SWNTabel gelombangKanggo nelpon gelombang gelombang osilator. Sampeyan uga bisa nemtokake macem-macem gelombang ing saben VCO. Gelombang gelombang kasebut minangka bentuk ruang maya, lan posisi ing jagad kasebut ditemtokake kanthi nyatakake jarak (Depth), latitude (Latitude), lan garis bujur (tengah) saka tengah, lan bentuk gelombang sing disimpen ing meja gelombang disimpen. Disebut. Bakal morph lancar ing antarane gelombang, lan yen sampeyan terus ngowahi tombol, bakal bali menyang gelombang lan morfal asli kanthi cara sing padha. SWN dikirim kanthi gelombang 12 gelombang,Gelombang rame dheweUga gampang digawe. Wavetables bisa digawe saka audio sing direkam ing SWN kanthi mung ngoperasikake unit utama, utawa nggunakake piranti lunak SphereEdit gratis sing mlaku ing Mac, Linux, Windows.
Saluran aneh output ing sisih kiwa lan malah saluran output ing sisih tengen. Ing kasus output mono, yen sampeyan mung tembelan output sing tepat, kabeh saluran bakal dicampur.
    * Saka Juli 2019, firmware bakal v7, kanthi fungsi tambahan ing ngisor iki. Deleng "Cara Gunakake" kanggo informasi luwih lengkap.
    • Tambahan saka mode CV / Gerbang sing bisa dipicu gapura kanggo saben swara
    • Tambahan fungsi kanggo ngunci parameter kanggo saben saluran
    • Tambahan fungsi rekaman kanggo saben gelombang
    • Tambahan fungsi ekspor Sphere
    • Ngalih kode tetep ing Spread CV supaya voltase break cocog karo CV utama kunci utama

    Demo



    CARA MENGGUNAKAN

    Babagan operasi tombol lan tombol

    SWN asring nggunakake kombinasi tombol lan tombol, nanging nderek aturan ing ngisor iki.
    • Puteran utawa meksa tombol parameter mung bakal ngganti parameter kasebut ing kabeh enem osilator utawa LFO. Kanggo nyetel parameter VCO utawa LFO kanggo saluran khusus, terus tombol bisu sing cocog lan bukak tombol. Kanggo macem-macem saluran, penet pirang-pirang tombol nalika operasi.
    • Sampeyan bisa ngunci saben saluran supaya swara lan LFO ora kena pengaruh kanthi ngowahi tombol tombol.Firmware v2 utawa mengko). Kanggo ngunci, terus Fine banjur pencet tombol bisu sing pengin dikunci. Ngunci kunci meh kabeh parameter VCO / LFO kanggo saluran kasebut lan ora ana maneh nggambarake gerakan podo. Mung jack 1V / Oct, slider lan bisu tombol bisa digunakake manawa dikunci utawa ora dikunci. Parameter individu bisa diatur nalika menet tombol bisu sanajan ing saluran sing dikunci
    • Kanggo ngontrol paramèter huruf ing latar mburi emas, penet lan putar tombol
    • Kanggo ngontrol jumlah cilik saka parameter, terus Fine banjur pateni tombol. Sampeyan uga efektif kanggo saben operasi saluran
    • Kanggo ngreset parameter VCO utawa LFO pencet tombol Preset lan tombol sing cocog
    Kanggo rincian operasi kombo,Ing manualDeleng Carta Tombol Kancing ing kaca pungkasan.
     

    Kontrol sihir

    Kabeh parameter sing gegandhengan karo pitch bisa disetel kanggo saben saluran utawa mandhiri kanggo saben saluran. Kanggo nggawe setelan kanggo saben saluran, terus tombol sing cocog karo saluran kasebut lan nguripake (utawa tahan) tombol sing gegandhengan.
     
    • Octave: Ngunggahake utawa nyuda pitch ing saluran ing octaves
    • Transposisi: Ngunggahake utawa nyuda pitch ing saluran ing langkah semitone
    • Nggoleki + Transposise: Mundhakake utawa nyuda pitch ing saluran kanthi tambahan menit
    • Skala: Pilih skala kanggo ngukur kanggo skala: Utama, Minor, Kromatik, Ora Gawe Ukuran.
    • Kasebar: Gawe penghubung ing ngisor iki kanthi misahake pitch relatif ing antarane saluran kasebut.

       1: Ora ana transposisi
       2-4: Kalima
       5-7: Saperangan utama
       8-10: Katelu suntingan
       11-13: Nomer nomer enem
       14-16: Pitu kaping pitu
       17: Kord nomer sanga utama
       18: Kord nomer sewelas utama
       19-21: Nomer nomer enem
       22-24: Kaping pitu suntingan
       25: Minor sangang akord
       26: Kord nomer sewelas minor
    • Spread Fine (Fine + Spread): Mundhakake lan nyuda alur ing antarane saluran ing tambahan menit (migunani kanggo unison lsp)
    • 1V / oct jack: Input 1V / Oct kanggo ngontrol skala saben saluran
    • Transposisi Jack: Input global 1V / Oct
    • Nyebar CV Jack: Kontrol CV nyebarake global kanggo pilihan penghubung
    Cincin njaba LED nampilake status oktaf ing saben VCO nalika sampeyan menet tombol Octave, lan status pitch sing nggambarake Transposisi lan Spread saben VCO nalika sampeyan menet tombol Transposikal.

    Pencet Pretel lan Octave kanggo ngreset oktet, penet Preset lan Transpos kanggo ngreset Transpose lan Spread, terus Preset lan Fine kanggo mencet Transpos kanggo ngreset tuning sing apik.
     

    Kontrol LFO / amplop

    Kabeh parameter sing gegandhengan karo LFO bisa disetel kanggo saben saluran utawa mandhiri kanggo saben saluran. Kanggo ngeset saben saluran, terus tombol sing cocog karo saluran kasebut lan banjur (utawa tahan) tombol sing cocog karo parameter kasebut.
     
    • Jack output LFO: Saben saluran duwe jack output LFO / amplop dhewe.Yen sampeyan pengin ngontrol volume VCO ing saluran sing padha, sampeyan uga bisa pencet tombol LFO-> VCA tanpa tambalan.
    • Kacepetan LFO: Kontrol Tempo kanggo LFO. Sampeyan bisa nyinkronake kanthi ukuran / divisi jam sing padha (Div / Mult) Yen sampeyan ora pengin nyelarasake, gunakake kontrol denda LFO. Kerjane uga ing sawetara audio LFO, lan kontrol kecepetan wis diatur ing langkah semitone.
    • LFO Waveform: Pilih saka 25 gelombang LFO
    • LFO Gain: Kontrol ukuran LFO. Uga migunani minangka attenuator sajrone patching mandhiri
    • Fase LFO: Nyetel fase LFO (wektu wiwitan gelombang)
    • Tombol jinis LFO: Pilih saka pemicu, gapura, lan bentuk gelombang (bentuk gelombang sing dipilih dening LFO Shape)
    • LFO CV Jack: Kontrol kacepetan LFO
    • Jack jam njaba: Jack jam master kanggo sinkronisasi LFO
    Sampeyan bisa ngreset gelombang kanthi mencet LFO Speed ​​nalika nahan Pratet lan mencet LFO Shape nalika mencet Pratet. Pencet terus Tetepake / Speed ​​Letset Preset lan LFO kanggo ngreset lengkap LFO. Yen sampeyan menet LFO Speed ​​lan LFO Shape sekaligus, sampeyan bisa ngalih ing pola pola fase 6 LFO didadekake lan pola sing diimbangi 60 derajat.
     

    Kontrol volume

    Tombol saben VCO bisa dikontrol nganggo tombol panggeser lan tombol bisu. Negara geser ora disimpen ing prasetel, nanging negara tombol bisu disimpen ing prasetel.LFO → tombol VCASampeyan uga bisa nggawe lan nyimpen urutan polyphonic rumit. Kanthi operasi nalika menet tombol bisu, sampeyan uga bisa nemtokake manawa ana mode keyboard utawa mode LFO → VCA.Kanggo saben saluranBisa dipasang.
    • Geser: Tingkat saben saluran bisa dikontrol nganggo panggeser
    • Tombol bisu: Bisu bisa nganggo tombol saben saluran
    • Tombol tombol: Ing mode keyboard lan mode cathetan, tombol bisu digunakake kanggo micu amplop saluran sing cocog lan nggawe swara.
    • VCA input jack: Peranan jack bisa dialihake kanthi saklar supaya level saben saluran bisa dikontrol nganggo jack 1V / oct.
    • LFO-> tombol VCA: Nalika dipencet, LFO dipasang kanthi internal kanggo kontrol level VCO saben. Sampeyan uga bisa disetel kanggo saben saluran individu.
    Yen sampeyan menet tombol LFO → VCA lan tombol bentuk LFO ing wektu sing padha, fungsi tombol tombol bisu bakal ganti, ngoper mode, mode keyboard, mode CV / Gate (firmware v2 utawa mengko) lan bali menyang mode bisu asli.
    • Mode tandha: Ing mode cathetan, LFO ora modulate VCA, lan mung VCO sing pucuk sing diowahi dening sinyal 1V / Oct, Transposible, utawa Spread kanthi otomatis bakal micu swara. Sampeyan uga bisa micu swara saben VCO kanthi mencet tombol bisu sing cocog.
    • Mode keyboard: Triggering saben VCO kanthi tombol bisu padha karo mode cathetan, kajaba kanthi mencet tombol ora tetep lan dadi amplop AD, lan amplop ora otomatis dipicu nalika pitch ganti.
    • Mode CV / Gerbang (firmware v2 utawa mengko): Ing mode iki, saben VCO bisa micu sacara internal. Envelope nggambarake LFO saka saluran sing cocog. Jacks kayata Waveform In and Dispertion CV digunakake kanggo input gapura saben swara, ganti peran kaya ing ngisor iki. Jack Spread CV bakal dadi gapura kanggo kabeh swara.

      * 1 Input swara saka swara sing kabel ora dipasang ing jack V / Oct ora bener lan tumindak minangka input asli. Contone, Depth bisa dikontrol dening CV yen ora ditetepake ing 1V / Oct saka osilator C.

    Kontrol gelombang

    Kabeh parameter sing gegandhengan karo gelombang gelombang bisa disetel kanggo saben saluran utawa mandhiri kanggo saben saluran. Kanggo ngeset saben saluran, terus tombol sing cocog karo saluran kasebut (pirang-pirang pilihan bisa ditindakake) banjur mateni (utawa terus) tombol sing cocog karo parameter kasebut.
     
    • Telusuri: Zigzag mindhai ing gelombang lan morf gelombang ulang nalika nutupi gelombang ing njero meja
    • Ambane: Pindhah koordinat Depth menyang morph ing gelombang rame
    • Latitude: Pindhah latitud menyang morph ing gelombang rame
    • Bunder: Pindhah garis bujur menyang morph ing gelombang
    • Sphere: Pilih saka 12 gelombang gelombang pabrik utawa 108 gelombang gelombang pangguna
    • Panyebaran: Kontrol distribusi ing gelombang gelombang gelombang sing diarani saben saluran.
    • Pola Penyebaran: Pilih pola distribusi
    • Gelombang Wavetable (nyebarake WT): Tugas saben saluran menyang gelombang sing beda
    Uga terus Preset banjur pencet Depth lan Latitude kanggo ngreset gelombang ulang.
     

    Preset

    Kabeh setelan kajaba negara slider level lan 1Voct / VCA switch bisa disimpen lan dikeloni mengko.
    • Simpen Preset: Ngirit negara SWN saiki. Aktifake Preset kanggo milih slot sing dikepengini, penet terus Preset supaya abang, banjur penet Preset maneh kanggo konfirmasi nyimpen.
    • Muat Preset: Elingi prasetel sing disimpen. Aktifake Preset kanggo milih slot sing dikepengini, penet Preset supaya ijo, banjur penet Preset maneh kanggo konfirmasi telpon kasebut
    • Mbusak Pratinjau: Mbusak prasetel sing disimpen. Aktifake Preset kanggo milih slot sing dikepengini, penet terus Preset kanggo wektu cendhak kanggo ngganti warna LED, banjur penet Preset maneh kanggo konfirmasi sing cetha.
    • Batal Preset: Operasi pratinjau kayata cetha lan nyimpen bisa dibatalake sapisan. Tahan Fine banjur tekan Preset

    Rekaman balap

    Ana mode khusus kanggo ngrekam swara kanggo nggawe gelombang gelombang sherher digunakake ing SWN, ing ngendi saben kontrol duwe peran sing beda. Pencet telung simpul Depth, Latitude lan Longitude sekaligus. Tombol LFO → VCA bakal dadi lampu abang, lan tombol sing ngobahake, gapura, lan gelombang bakal dadi ijo, lan sampeyan bakal ana ing mode rekaman. Sajrone ngrekam, pulsa minangka output saka jack LFO, sing cocog kanggo macem-macem sinkronisasi.
    Cara rekaman
    • Waveform In Jack: Ketik audio sing pengin sampeyan gelombang ing kene. Keuntungan wis disetel kanthi otomatis. Swara level line uga masukan
    • Ngrekam: Pencet tombol LFO → VCA kanggo miwiti ngrekam swara saka Waveform ing. Rekaman kasebut udakara udakara 2.5 detik lan mbangun 2.5 gelombang saka segmen audio kaloro iki. ManehFirmware v2 utawa mengkoKanthi, sampeyan uga bisa ngrekam saben gelombang kanthi mencet LFO → VCA nalika mencet Fine. Yen sampeyan ngrampungake rekaman, banjur goleki Sithik menyang sisih tengen lan cathetake gelombang maneh, supaya bisa ngrekam gelombang nalika nyetel siji-sijine.
    • Ngawasi: Sampeyan uga bisa kanggo ngawasi masukan kasebut. Pencet tombol ijo
    • Nada test: Nada test bisa dadi output kanggo nyetel. Sampeyan bisa ngawasi nada tes 86.13Hz kanthi mencet tombol ijo nalika nahan Fine. Nada swara asli bisa dibayangke kanthi nyetel audio sing direkam menyang pitch iki.
    Owahi sawise ngrekam
    • Sawise ngrekam, kita bakal nyunting audio kasebut lan bener disimpen ing gelombang rame. Sampeyan bisa nindakake ing ngisor iki sadurunge nyimpen
    • Peralihan gelombang: Titik pindai ing rekaman kanggo pilihan gelombang. Tekan lan putus tombol tengah.
    • Nyebarake gelombang: Nyetel pola sing njupuk gelombang saka materi rekaman. Tahan Transpos banjur putar tombol tlusur gelombang kanggo ngontrol ngendi gelombang kasebut dijupuk saka audio sing wis direkam.
    • Gelombang gelombang:Lebokake gelombang kanggo nyetel pitch ing unit octave. Tahan Octave banjur pateni tombol telusuran gelombang.
    Sampeyan uga bisa ngetrapake efek sing dipilih ing gelombang kasebut kanthi ngowahi tombol jelajah gelombang ing tengah ngisor nalika mencet tombol bisu. Efek dipilih saka tombol bisu paling kiwa.
    • Efek folder gelombang: Kontrol kanggo ngetrapake materi rekaman kanggo folder gelombang
    • Efek nyuda bit: Kontrol kanggo ngrusak materi rekaman kanthi suda dll.
    • Efek metallizer: Nambahake logam kanthi gelombang
    • Efek saringan pass sing kurang: Low-pass nyaring materi rekaman
    • Entuk / efek normal: Setel entuk bathi rekaman
    • Efek gawean: Ngilangake swara ngeklik ing sudhut gelombang gedhe
    Iku cocog karo.

    Yen wis rampung nyunting, simpen balung gelombang menyang slot ing meja sing ditetepake pangguna. Nguripake tombol Preset, pilih slot kanggo ngrekam gelombang, banjur pencet terus tombol Preset nganti dadi abang. Banjur, penet Preset maneh kanggo konfirmasi nyimpen.

    Kajaba iku, nalika pemantauan diuripake ing mode rekaman saringan lan tombol pusat ditekan, 27 gelombang ing gelombang rame dimainake kaping 8 saben saka output SWN (total udakara 2.5 detik). Kanthi ngrekam karo piranti rekaman lan nyimpen, sampeyan bisa ngekspor lan nuduhake ruang sithik, lan ngowahi ing PC.Firmware v2 utawa mengkoFungsi).

    Kanggo informasi luwih lengkap babagan Sphere RecordingsPandhuan cepetMangga deleng kaca 3 saka
     

    Nganyari firmware

    SWN ngidini sampeyan nganyari perangkat kukuh nggunakake file audio. Versi perangkat kukuh saiki bisa ditemokake saka status dering nalika SWN diwiwiti. Cincin abang utama yaiku nomer versi utama lan cincin biru njaba minangka nomer versi cilik.


    Contone tampilan versi firmware
     
    • Copot kabeh kabel sing kasambung karo SWN
    • Daya mudhun modul
    • Swara bisa dipantau saka output Sing tepat
    • Setel volume piranti dawane file perangkat kukuh 100% banjur aturake supaya ora ana swara liyane.
    • Nalika nyekeli tombol telusuran gelombang gelombang ing tengah ngisor, kekuwatan ing modul. Sawise sawetara wektu, nalika ngeculake tombol telusuran, tombol bisu ing A CH bakal kedip-kedip ijo.
    • Miwiti muter file audio firmware. Slider LED kudu animasi
    • Yen nganyari wis sukses, dering LED bakal cemlorot biru utawa ijo lan tombol bisu uga bakal nyenyet biru lan ijo. Yen sampeyan salah, sampeyan ora bakal krungu swara, lan siji tombol bakal dadi abang. Wangsul file ing wiwitan, priksa sambungan kabel, volume, lan sapiturute, banjur pencet tombol bisu A. Kelip-kelip ijo lan ngenteni maneh kanggo file audio firmware wiwit wiwitan, mulane miwiti puter maneh.
    • Sawise nganyari sing sukses, penet tombol telusuran lan perangkat kukuh anyar bakal diwiwiti maneh kanggo operasi normal
    x