Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

4ms Quad Clock Distributor ( QCD )Black faceplate

¥ 3,500 (¥ 3,182 ora kalebu pajak)
Panel ireng 4m Quad Clad Distributor (QCD)

* Piranti sing dibutuhake kanggo ngganti awak modul lan ramping lan driver nut ora kalebu.
* Yen awak modul rusak nalika panel kasebut diganti lan gagal, bisa uga samesthine pangguna ndhukung babar pisan utawa ndandani awak. Mangga tuku sawise idin.

CIRI MUSIK

Panel ireng kanggo Distributor Jam 4ad Quad (QCD).

Iki minangka video saka pertukaran panel saka QCD Expander. Ganti kanthi cara sing padha.

x