Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

4ms Quad Clock Distributor ( QCD )

¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
CV saged divider / multiplier jam 4 saluran

Format: Eurorack
Lebar: 10HP
Ambane: 27mm
Saiki: 53mA @ + 12V, 40mA @ -12V, 13mA @ 5V
(5mA @ + 65V, 12mA @ -40V nalika nggawe 12V ing QCD kanthi setting jumper)
Manual Jepang
Manual pdf (Inggris)

CIRI MUSIK

Ngontrol nomer divisi jam lan gandaan karo CVIku pembagi jam 4 saluran / multiplier / generator sing bisa. Yen sampeyan nggunakake CV, sampeyan bisa nggawe pola kanthi kombinasi irama kaya jam, saengga cocog kanggo urutan drum, lan sampeyan bisa langsung nggawe isi karo Div / Mult tombol.
 
Modul ing endi sinyal kanggo jam IN disambungake internal sawise saluran sabanjure uga dirancang kanthi praktis, lan modul gampang lan seimbang banget kalebu ukuran lan jumlah saluran. QCD ugaQCD ExpanderKanthi nyambungakeKontrol CV kanthi dawa gapura lan wektu tundha pemicuIku dadi.

Saben output 4 saluran sing padhaMatrix VCASampeyan uga bisa nggawe pola banter kacau kanthi input lan nggunakake kontrol lan umpan balik CV.

Uga, kanthi nyambungake output saka QMS 4ms menyang header "PINGS" ing papan QPLFO, saben output QCD bisa digunakake minangka sinyal Ping kanggo saben saluran QPLFO tanpa patching. Tandha sinyal jam liyane menyang input Ping bakal ngaktifake target sink kanggo jam input kasebut. Sambungan 8-pin sambungan kalebu ing QCD.
 
 
Panjelasan saben bagean ditampilake liwat mouse

DEMO

x