Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

4ms Quad Clock Distributer Expander ( QCDEXP )

¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
Pengusir pembunuh sing ngowahi QCD dadi mesin alur!

Format: Eurorack
Lebar: 12HP
Ambane: 25mm
Saiki: 44mA @ + 12V, 30mA @ -12V, 0 @ + 5V
Manual Jepang
Manual pdf (Inggris)

CIRI MUSIK

Distributor Jam Quad (QCD)Iki minangka expander sing nyambung karo kabel pita 16pin sing dipasang.

Fungsi ing ngisor iki ditambahake kanthi nyambungake expander iki.
  • Output INV OUT jam kanthi tempo sing padha karo output QCD kasebut dhewe.
  • Jinis sinyal output saka INV OUT bisa digunakake, lan mode ing ngisor iki bisa dipilih.
    • Mode Trigger telat (ngalih posisi kiwa) sing ngasilake pemicu tundha saka awak QCD saka INV OUT
    • Mode Gerbang kuwalik (ngalih posisi tengah) sing ngetokake sinyal gapura saka awak QCD lan dadi ON / OFF lan ngetokake sinyal saka INV OUT
    • Mode shuffle (ngalih posisi sing tepat) sing ngasilake sinyal pemicu saka unit utama QCD lan tikel saka INV OUT kanggo ngasilake pemicu.
  • Knob kanggo ngontrol wektu tundha pemicu (ing mode Telat Tunda) lan wektu gapura (ing mode Gerbang Inverted).
  • Kontrol CV saka wektu tundha pemicu lan wektu gapura.
  • Attenuator kanggo CV kasebut
  • Attenuator kanggo input Q / Div CV saka QCD
  • Lampu LED bisa diatur saka panel ngarep
 
Panjelasan saben bagean ditampilake liwat mouse

DEMO

x