Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

4ms Pod64X (Powered)

¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
Kasus kompak kanthi pasokan listrik sing tipis sing bisa diewat. Versi 64HPx52mm

Format: Eurorack
Aksesoris: 3 ngawut M20, sikil karet
Pod Userguide pdf (Inggris)

* Modul ora klebu
* Amarga proses manufaktur, bisa uga duwe goresan utawa sawetara noda.
* Kasus iki minangka versi kanthi ambane 52 mm.

Dhewe kanggo sumber listrikAdaptor ACYaKabel barrelSampeyan mbutuhake

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Pods minangka kompak, portabel, seri kasus kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi iki nganggo sumber dayaKabel barrelSampeyan bisa nggunakake daisy-chain lan drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC siji.

Pods kasebut digawe saka aluminium anodised lan entheng banget. Pasokan tenaga yaiku 12V lan 1400mA, sing cukup kanggo ukuran iki.

Pasokan tenaga Dilengkapi papat header 16-pin kanggo nyambung kabel pita listrik Eurorack
  • + 12V max 1.4A
  • -12V max 0.67A
  • + 5V max 1A
  • Dilengkapi rong jacks daya kanggo rantai daisy
  • Output adaptor AC sing bisa digunakake: 15V-20VDC, ditambah pusat 2.1mm

Ukuran
  • Ukuran njaba Lebar 329.7 mm / Ambane 159.5 mm / Dhuwur 57 mm
  • Ukuran jero Modul ambane maksimal 52mm, ambane 64HP
  • Bobot 0.5kg
x