Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

4ms Percussion Interface+ Expander [PI+EXP]

¥ 21,600 (¥ 19,636 ora kalebu pajak)
Modul antarmuka sing ngowahi sumber audio dadi amplop lan sinyal gerbang.Didol minangka pesawat kanthi expander.

Format: Eurorack
Jembar: Awak 4HP, Expander 4HP
Ambane: 25mm
Saiki: 69mA @ + 12V, 56mA @ -12V
(104mA @ + 12V, 65mA @ -12V nalika nyambung menyang expander PI)

Manual Pdf (Inggris)
 

CIRI MUSIK

Antarmuka Percussion minangka modul antarmuka sing ngonversi mikropon, instrumen level line, utawa sinyal modular dadi sinyal amplop utawa gerbang / jam, supaya instrumen perkusi langsung lan sinkronisasi irama trek audio sing direkam karo sistem Eurorack. yaiku. PI mung bisa digunakake karo unit utama sing dilengkapi fungsi dhasar ing 4HP, nanging kanthi nyambungake expander PI sing kalebu, rong jinis output amplop sing bisa disetel kanthi apik lan output audio nyata sing uga bisa digunakake minangka pre-amp, 2/1 "Terminal input audio kanggo spesifikasi telpon bakal ditambahake.

Carane Gunakake

Fungsi awak utama
  • Spesifikasi plug mini 1/8 "(3.5mm), input sinyal audio AC dipasang:Iki bisa ngatasi macem-macem sinyal audio, ora kalebu mikropon kondensor sing mbutuhake sumber daya, saka mikropon lan pikap piezo sing disetel ing instrumen akustik nganti instrumen level-line kayata synthesizer, samplers, lan mesin drum.Terminal kasebut ana ing kuna, nanging jinis kabel sing digunakake ora masalah.
  • Output gerbang:Output sinyal gerbang sing digawe dening sinyal input.Gerbang + 8V output ing negara sing dhuwur, lan LED ing sisih ndhuwur soket ditampilake kanthi warna putih.
  • Rong output amplop kanthi output kuwalik kanggo sidechain sing trep:Nalika amplop kasebut dipicu dening sinyal input, soket sing dilabel + ing sisih kiwa ngasilake amplop 0V nganti 9V, lan LED biru sing ana ing ngisor iki nuduhake level amplop kasebut.Sanalika, salinan amplop kuwalik output saka soket sing diwenehi label ing sisih tengen.Output kuwalik ngasilake 9V nalika amplop ora dienggo (LED ijo surem), lan nalika dipicu, bakal mudhun ing nilai minimal 0V (LED dadi peteng).Amplop kuwalik iki bisa digunakake kanggo rantai sisih, lsp.
  • Tombol sensitivitas kanthi LED clipping:Setel pira sinyal input sing didhukung.Yen setelan bathi maksimal, voltase sinyal input sing nyebabake output gerbang udakara 5-10 mV.Rangkaian penyesuaian sensitivitas gumantung saka switch input gain width input saka expander PI sing dipasang.LED sing diiringi bakal wiwit malih dadi biru nalika ndeteksi sinyal input, mundhak regane banjur dadi abang nalika lagi cedhak clipping.Klip bisa nyebabake pemicu gerbang lan amplop sing ora dikarepake.
  • Tombol kontrol berkelanjutan kanggo dawa gerbang lan nyetel amplop: Gen.Nyetel amplop nyonggo wektu ing mode lan jembaré pulsa gerbang.Kanggo nyegah pemicu gerbang sing ora dikarepake, ora ana pemicu anyar nalika output gerbang dhuwur.Jembaré denyut nadi minimal 5 milidetik lan maksimal 0.5 detik.
  • Tombol Kontrol Pembusukan Amplop:Ngontrol wektu bosok amplop.Amplop output duwe kurva eksponensial.
  • Tali acara ngetutake / ngasilake pamilih mode mode:Ana rong pamilih mode envelope.JanuariIng mode kasebut, output Attack-Sustain (level 100%) - Amplop jinis rilis sing terus bosok eksponensial sawise serangan cepet lan njaga wektu.Nalika gerbang kasebut dhuwur, amplop kasebut uga tetep dhuwur.FollowIng mode, amplop ora nggatekake gerbang lan ngasilake CV sing katon kaya amplitudo sinyal input diowahi dadi voltase.
Fungsi PI expander
  • 1/4 "(6.35mm), AC ditambah karo telpon standar, input sinyal audio:Sampeyan bisa nggunakake kabel instrumen monaural kanggo input sinyal audio yen input audio PI ora dikirim.
  • Spesifikasi plug mini 1/8 "(3.5mm), output sinyal audio gandhengan DC:Output sinyal amplifikasi audio input.Saliyane digunakake minangka pre-amplifier kanggo mikropon, sampeyan uga bisa nambah sinyal level murah menyang level modular lan ngekstrak.Jumlah / dorongan ditemtokake dening tombol Sensitivity ing unit utama PI lan switch pamilih jembaré gain input ing expander.
  • Tombol tingkat ndhuwur:Atur output envelope saka En. Metu saka expander PI.Nilai minimal tombol yaiku 0V, lan amplop ora output.Yen regane mundhak, amplop amplifikasi nganti 9V.
  • Kenop level.Atur output amplop kuwalik saka Inv. Metu saka expander PI. Nilai minimal tombol yaiku 0V, lan amplop ora output.Yen regane mundhak, amplop amplifikasi nganti 9V.Contone, nalika tombol ing posisi tengah lan atenuasi udakara 50%, udakara 4.5V output saka terminal iki nganti envelope dipicu.Dadi 0V ing wektu pemicu amplop, lan bali menyang 4.5V liwat bosok.
  • Output amplop bipolar positif / negatif kanthi impedansi output variabel saka 1k nganti 26k:Output amplop bipolar positif / negatif sing dilemahkan.
  • Saklar L / M / H:Pilih kanthi ngoper sawetara imbuhan gain sinyal audio input.LRentang penyesuaian yaiku 0 nganti 2 kali, sing cocog kanggo sinyal level modular lan sawetara sinyal level garis profesional.MNduweni kisaran penyesuaian 0 nganti 20 kaping, lan cocog kanggo instrumen musik, level garis, lan sinyal impedansi rendah.HNduwe jembaré nganti 500 kaping, saéngga cocog karo mikropon impedansi sing dhuwur, piezo, mikropon kontak, lan sinyal level sedheng.Nalika nggunakake unit utama PI tanpa nggunakake expander, setel jembaré gain kanthi jumper ing sisih mburi unit utama.Ing manualMangga uga delengen.

 

x