Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

4ms Listen IO

¥ 16,800 (¥ 15,273 ora kalebu pajak)
Modul antarmuka kanggo konversi level antarane piranti / headphone ekstor Eurorack

Format: Eurorack
Lebar: 6HP
Ambane: 25mm
Saiki: 62mA @ + 12V, 55mA @ -12V

Manual pdf (Inggris)

CIRI MUSIK

Rungokake IO minangka modul kanggo nyetel tingkat volume synths modular Eurorack lan alat musik elektronik level level liyane. Ing bagean ndhuwur, bisa input piranti level line, ngunggahake keuntungan menyang tingkat modular, lan banjur metu (nganti udakara +30 dB). Bagian ngisor yaiku cara liya, ngidini sampeyan nggawa sinyal audio level modifikasi kanggo level line. Output bisa digunakake ora mung minangka output level line, nanging uga output headphone. Kaloro bagean kasebut duwe LED sing nampilake level output kanggo nyegah clipping. Kontrol tingkat umume, nanging saben bagean bisa digunakake kanggo sinyal stereo lan mono x2.
  • Konversi saka garis menyang level modular, lan konversi saka level modular dadi level line lan output menyang headphone
  • Nampa gitar, synthesizer tabletop, pedal efek, kothak alur, lan akeh mikrofon
  • Bisa digunakake minangka mono utawa stereo
  • Ndhukung macem-macem tingkat kanthi tombol entuk
  • Nduwe pin header input / output ing papan mburi lan bisa digunakake kanthi nyambung menyang header input / output mburi saka Listen Four and Wav Recorder (3-pin kabelKudu dituku kanthi kapisah)
x