Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

4ms Listen Four

¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
Campuran output stereo sing bisa dirantai lan gampang digunakake

Format: Eurorack
Lebar: 10HP
Ambane: 25mm
Saiki: 75mA @ + 12V, 62mA @ -12V

Manual pdf (Inggris)

CIRI MUSIK

Ngrungokake Papat yaiku mixer output stereo 4-input. Sampeyan uga bisa digunakake minangka modul output akhir ing sistem modular. Sampeyan bisa nambah jumlah saluran kanthi chain daisy utawa nyambung menyang Wav Recorder saka mburi.
  • Rong input mas (bisa uga panning) lan masukan stereo (utawa mono).
  • Nduwe output headphone lan output 3.5mm utama, lan level bisa diatur kanthi masing-masing.
  • Output bisa diuripake antarane level modular lan level line
  • Swara cendhak, endhog dhawah, low getihen
  • Bisu ditrapake nalika wiwitan nyegah swara popping yen kekuwatan diuripake
  • Cacahe Gawan Swara Akeh, Ngrungokake Telung Kuartal, recorder Wav lan Ngrungokake IO bisa disambungake liwat pins header / output mburi
  • LED kanggo tampilan level ing saben saluran lan nyampur output


A chain antarane modul. Sambungake supaya sinyal bisa metu saka OUTS menyang INS. Orientasi kabel supaya L / R / GND match. Ing conto ing ndhuwur, output LISTEN 4 ing sisih tengen gambar yaiku input menyang LISTEN 4 ing tengah, lan sinyal sing nyampur kaloro bisa dijupuk saka output LISTEN 4 ing tengah. Salajengipun, output LISTEN 4 ing tengah disambungake menyang input WAV Recorder ing mburi, saengga ngrekam bisa.
* Rantai kasebut duwe interval 2.54 mm3-pin kabelDibutuhake

x