Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

2hp Tune (Silver)

¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
11 HP Quantizer kanthi 2 timbangan kanggo dipilih lan transpos

Format: Eurorack
Lebar: 2HP
Ambane: 47mm
Saiki: 40mA @ + 12V, 3mA @ -12V
Manual pdf (Inggris)

CIRI MUSIK

 
Pengukur saged 11 timbangan.

Ukuran bisa dipilih kanthi ngowahi tombol SCALE. LED nuduhake skala sing dipilih,
  • Mung siji LED lit: Major, Minor, Harmonic Minor, Whole Tone, utawa Ngilangi Scale, gumantung saka langganan LED lit.
  • Lampu nganggo LED "*" lan siji kombinasi LED liyane: Pentatonik utama, pentatonik cilik, bocah cilik Mesir, octatonic (1), octatonic (0,2) ) Bakal
  • Kabeh LED surem: nuduhake skala kromatik
Tombol kontrol BIAS lan CV nggambarake output output diatonis. Yen BIAS 0, input input ing CV minangka ukuran sing dipilih. Nalika sampeyan nambah BIAS, skala nalika input 0V mundhak ing skala sing dipilih, lan skala lengkap ing sisih tengen cocog karo 0V ing skala pungkasan skala kasebut.

Rangkaian CV input yaiku 5V (5 oktaf).
 
x