Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

2hp Pluck (Silver)

¥ 16,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
Modul synth modeling 4HP fisik sing bisa nganti 2 poli swara

Format: Eurorack
Lebar: 2HP
Ambane: 47mm
Saiki: 83.45mA @ + 12V, 4.5mA @ -12V
Manual pdf (Inggris)

CIRI MUSIK

Pluck minangka modul swara synth 2HP adhedhasar algoritma model fisik lan spesialis ing swara kaya senar sing dimainake. Kajaba iku, minangka polyphony nada papat, lan nganti papat cathetan bisa diputer bebarengan.

Damp ngontrol ukuran senar lan ngidini shift nada dinamis. Ana uga kontrol bosok, loro kasebut bisa dikontrol dening CV. 1V / Oct bisa dilacak ing 5 oktaf.
 
x