Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

2hp Euclid (Silver)

¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
2HP sequencer Euclidean standar

Format: Eurorack
Lebar: 2HP
Ambane: 46mm
Saiki: 21mA @ + 12V, 2mA @ -12V
Manual pdf (Inggris)

CIRI MUSIK

 
Euclid minangka perangko Euclid 16 langkah kanthi kontrol CV.

Ing sequencer Euclidean, pola kasebut ditemtokake kanthi nyetel dawane gelung (Length, 1 nganti 16), nomer ngalahake ON ing sing (Langkah-langkah, 1 nganti Length), lan titik wiwitan gelung (OFFSET). Cara sing diarani algoritma Euclidean digunakake nalika nggawe pola saka dawane daur ulang lan cacahe gawat, lan bisa ngasilake irama kalebu pola perkusi etnik lan pola teknologi. Kanthi Euclid, Length and Steps uga bisa dikendhaleni dening CV (0-5V), saengga sampeyan bisa nggawe polimerma sing terus saya ganti.
 
x