Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

2hp Div (Black)

¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
Pembahagi / multiplier jam 2CH kanthi kontrol voltase!

Format: Eurorack
Lebar: 2HP
Ambane: 47mm
Saiki: 30mA @ + 12V, 3mA @ -12V
Manual pdf (Inggris)

CIRI MUSIK

Iki minangka divisi / multiplier jam 2 saluran. Jumlah divisi lan gunggunge uga bisa dikontrol kanthi voltase.
  • Jam Divide (jam diterbitake sapisan saben x kaping), Multiply (ping tikel kanthi x) bisa dipilih saka x = 1
  • Kanthi kontrol tombol lan kontrol CV kanggo saben saluran
x