Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

2hp Buff (Black)

¥ 8,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
Multiple Buffed Multiple

Format: Eurorack
Lebar: 2HP
Ambane: 40mm
Saiki: 16mA @ + 12V, 16mA @ -12V

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Jinis macem-macem jinis. Amarga sinyal 1CH disambungake internal menyang input sinyal 2CH, bisa uga dienggo minangka pirang-pirang output 1X6.
x