Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

2hp AVert (Silver)

¥ 9,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
2 Attenuverter HP

Format: Eurorack
Lebar: 2HP
Ambane: 48mm
Saiki: 9mA @ + 12V, 5mA @ -12V
Manual pdf (Inggris)

CIRI MUSIK

2HP dual Attenuverter. Separo sisih tengen tombol nggambarake sinyal input, lan setengah kiwa mbalikake. Yen ora ditandhani menyang input kaloro, input pisanan uga internal nyambung menyang input kapindho, supaya cocog kanggo ngirim siji modulasi menyang macem-macem tujuan modulasi kanthi kekuwatan lan orientasi sing beda.
 
x