Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

2hp Arp (Black)

¥ 12,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
2 HP Arpeggiator

Format: Eurorack
Lebar: 2HP
Ambane: 46mm
Saiki: 40mA @ + 12V, 7mA @ -12V
Manual pdf (Inggris)

CIRI MUSIK

 
Arp minangka arpeggiator sing didorong jam menyang input Trig. Wiwit rute lan jinis penghubung bisa dikendhaleni karo CV, sampeyan uga bisa nggawe arpeggios sing nyengkuyung macem-macem kord kord.
 

Panganggone

Arp output CV pitch sing cocog karo arpeggio sing ngganti skala sing cocog karo Chord ing Root saben-saben gapura mlebu Trig. ROOT lan Chord bisa ditemtokake kanthi tombol utawa CV (0-5V). Sampeyan bisa milih kode ing ngisor iki.

Correspondence antarane gabungan lan kode LED. Blink tegese blink.

MODE ngalih tatanan pilihan cathetan arpeggio lan kisaran oktaf.
  • Munggah ing siji oktaf
  • Munggah ing siji oktaf
  • Mudhun ing siji gatra
  • Mudhun ing siji gatra
  • Reciprocating ing siji oktaf
  • Reciprocating ing siji oktaf
  • Random ing siji oktaf
  • Random ing siji oktaf
Pilih saka 8 jinis.
 
x