Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Intellijel Designs Quad VCA

¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
A mixer 4CA VCA sing nggabungake fitur lan fungsi sing berkualitas tinggi

Format: Eurorack
Lebar: 12HP
Ambane: 29mm
Saiki: 65mA @ + 12V, 65mA @ -12V

Kanggo manual Intellijel paling anyar lan perangkat kukuhKaca dhukungan ProdusenDeleng uga

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Quad VCA minangka mixer 4CA VCA kanthi 12 VCA sing berprestasi dhuwur lan berkualitas dhuwur ing 4HP.

Output minangka mixer nested, supaya output saben VCA bakal dicampur karo output saluran sabanjure kajaba dicenthang. Dadi, yen sampeyan mung nempel output CH2 lan CH4, CH1 lan CH2 bakal dicampur lan output saka CH2, lan CH3 lan CH4 uga bakal dicampur kanthi kapisah lan output saka CH4. Yen sampeyan mung ngrampungake output CH4, output kabeh saluran bakal dicampur lan output saka CH4.

CV Input nganggo kabel internal supaya CV Input saka saluran sadurunge bakal tetep ora owah yen ora dikirim.

Tombol Level dilengkapi kanthi kapisah saka atenuator CV, lan sampeyan bisa ngeset tingkat volume output nalika CV = 0V. Yen ngundhakake tombol Level lan masukan LFO dll menyang CV, sampeyan bisa nambah volume volume dening LFO nalika swara terus digawe.

Iki uga dilengkapi tombol sing bisa terus-terusan nyetel respon tanggapan menyang CV saka jinis linier menyang jinis eksponensial, lan saklar 6 dB switch.
 
Panjelasan saben bagean ditampilake liwat mouse
x