Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Intellijel Designs Noise Random Tools 1U

¥ 11,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
Modul toolbar 1U sing berpatutan karo gangguan, acak, S & H lan di bungkus

Format: 1U (Pasokan daya dituduhake karo Eurorack 3U)
Lebar: 22HP
Ambane: 29mm
Saiki: 30mA @ 12V, 30mA @ -12V

Kanggo manual Intellijel paling anyar lan perangkat kukuhKaca dhukungan ProdusenDeleng uga

Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Kanggo spesifikasi ukuran ukuran Intellijel 1UKeneMangga mirsani

Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung
Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Kanggo spesifikasi ukuran ukuran Intellijel 1UKeneMangga mirsani

Iki kaca leladen kanggo saham sabanjure. Selehake barang ing troli banjur nerusake prosedur tuku normal kanggo ngrampungake pesenan sampeyan. Tanggepan pembayaran yaiku 5 dina sawise teka. Jadwal teka akhir Agustus. Halaman iki kanggo pre-order. Pembayaran dibayar sajrone 8 dina saka dina kedatangan.ETA: Pungkasane Agustus

CIRI MUSIK

Iki minangka modul kothak piranti kanthi conto swara 1U & tahan nganggo fungsi limiter.
  • Jam kanthi kacepetan luwes lan output pulsa acak sing ana gandhengane
  • Nomer swara pink / output swara putih
  • Sampel analog & tahan
  • Analog mateni limiter
 
x