Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Intellijel Designs 7U Performance Case STEALTH EDITION (104HP)

¥ 88,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
104U Performance Performance karo ireng x werna abu-abu lan ambane 7 HP!
Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung
Modul format 1U "TILE" digawe dening Synthrotek utawa Pulp Logic ora bisa dipasang ing bagean 1U iki.Gunakake modul format 1U sing disaranake Intellijel. Kanggo spesifikasi ukuran ukuran Intellijel 1UKeneMangga mirsani

* Kasus iki bisa uga duwe calar utawa calar cilik amarga manufaktur, utamane ing sisih tutup.

CIRI MUSIK

Iki kasus karo tutup daya 3HP sing duwe rong ruang 2U lan siji ruang 1U ing sisih ndhuwur. Iki Edition Green Black Grey. Macem-macem upaya digawe kanggo nambah kinerja modular.
  • Modul modul 1U (Intellijel) ing sistem sarana bisa diinstal ing papan 1U. Pasokan daya padha karo modul 3U.
  • Ril nggunakake kacang bar M3
  • Plastik plastik nganggo gagang
  • Nerangake karo tutup aluminium sing wis diobati nganggo tambelan, lan bisa dipasang minangka tembelan
  • Sikil lempitan ngidini diselehake ing rong lereng beda. Mesthi wae bisa uga tetep rata
  • Kanthi slot aksesoris ing sisih ndhuwur lan ngisor, sampeyan bisa masang sendi pilihan
  • Audio I / O 1ULine Stereo Metu 1U,Pedal I / O 1UDilengkapi jaket audio 1/4 inci sing bisa digunakake karo panel sisih mburi (sisih ndhuwur). Bagean jack audio wis luwih anyar tinimbang sing adol wiwit musim panas taun 2019. Kanggo informasi luwih lengkapKeneMangga mirsani
  • uMIDI 1UDilengkapi terminal MIDI In, Thru, lan USB ing panel sisih mburi (sisih ndhuwur) sing dipasang karo pita pita. Ana uga terminal MIDI Out, sing bisa digunakake ing ngarep
  • Dilengkapi jaket DC kanggo nyambung adaptor AC lan ngalih daya ing panel sisih mburi (sisih ndhuwur)
  • Ambane modul maksimal sing bisa dipasang yaiku 70 mm lan 53 mm ing papan bis. Papan bis dipasang ing sisih ngisor sisih ngisor 3U, saengga sisih ndhuwur kabeh jembar 70 mm
  • Papan bis power yaiku TPS80WMAX
  • Saiki maksimal yaiku 3A @ 12V, 3A @ -12V, 1.5A@5V. Adaptor AC kanggo Jepang klebu


x