Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Intellijel Designs 7U Performance Case (84HP)

¥ 87,890 (¥ 79,900 ora kalebu pajak)
Kasus 7U / 84HP kanthi tutup lan sumber daya sing dibungkus karo fitur kanggo nambah kinerja modular
Ing saham. Ing Simpenan: Kapal langsung

CIRI MUSIK

Minangka kasus karo tutup daya 3HP sing nduwe rong ruang 2U lan siji ruang 1U ing sisih ndhuwur. Macem-macem dandan wis digawe kanggo nambah kinerja modular. Saliyane tutup, adaptor AC kalebu (tali wis diterusake wiwit musim panas taun 1 lan ora kalebu).
 
  • Modul modul 1U (Intellijel) ing sistem sarana bisa diinstal ing papan 1U. Pasokan daya padha karo modul 3U.
  • Ril nggunakake kacang bar M3
  • Plastik plastik nganggo gagang
  • Nerangake karo tutup aluminium sing wis diobati nganggo tambelan, lan bisa dipasang minangka tembelan
  • Sikil lempitan ngidini sampeyan nyelehake kanthi rong level inklusi. Uga bisa dipasang
  • Kanthi slot aksesoris ing sisih ndhuwur lan ngisor, sampeyan bisa masang sendi pilihan
  • Audio I / O 1ULine Stereo Metu 1U,Pedal I / O 1UDilengkapi jaket audio 1/4 inci sing bisa digunakake karo panel sisih mburi (sisih ndhuwur). Bagean jack audio wis luwih anyar tinimbang sing adol wiwit musim panas taun 2019. Kanggo informasi luwih lengkapKeneMangga mirsani
  • uMIDI 1UDilengkapi terminal MIDI In, Thru, lan USB ing panel sisih mburi (sisih ndhuwur) sing dipasang karo pita pita. Ana uga terminal MIDI Out, sing bisa digunakake ing ngarep
  • Dilengkapi jaket DC kanggo nyambung adaptor AC lan ngalih daya ing panel sisih mburi (sisih ndhuwur)
  • Bobot yaiku 3.8 kg kalebu tutup (4.3 kg kalebu adapter AC)
  • Ambane modul maksimal sing bisa dipasang yaiku 70 mm lan 53 mm ing papan bis. Papan bis dipasang ing sisih ngisor sisih ngisor 3U, saengga sisih ndhuwur kabeh jembar 70 mm
  • Saiki maksimal yaiku 3A @ 12V, 3A @ -12V, 1.5A@5V. Adaptor AC kanggo Jepang klebu
Gambar produk
* Ana sawetara gambar sing ukuran ukuran 104HP, nanging ora ana bedane kajaba mung jembar.




x