Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
WMD / SSF

WMD / SSF

WMD / SSF minangka merek Eurorack sing tujuane ngeculake modul dhasar sing luwih umum sing WMD lan SSF, sing akeh fungsi lan asli, mbentuk tag lan dikirim. Ing kene, orisinalitas saka loro partai yaiku konservatif, lan barisan modul sing tujuan utama yaiku gampang digunakake lan nambah fungsi dhasar disaranake kanggo pamula.
  • WMD/SSF ADSRVCA

    Metu saka Simpenan
    Modul VCA + ADSR kompak. Panggunaan kapisah uga bisa.

    CIRI-CIRI MUSIK ADSR VCA minangka modul sing trep kanggo VCA uga duwe amplop ADSR kanggo dikontrol. Nalika ditetepake ing VCA CV, VCA saiki bakal dikontrol dening CV input tinimbang envelope ADSR internal. Output amplop uga kuwalik saka output normal ...

    rincian
  • WMD/SSF Amplitude

    ¥ 19,250 (¥ 17,500 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kontrol CCA uga bisa kanggo VCA! Response ciri sing mligine babagan ngasilake kualitas swara anget vintaj.

    CIRI-CIRI MUSIK Kangge yaiku VCA sing nampilake nada vintahe sing panas sing dumadi saka sirkuit diskret. Sampeyan bisa kanthi bener ngasilake kualitas swara panas lan lemak saka synths analog tradisional, lan sampeyan bisa ngontrol jumlah distorsi karo tombol kontrol Gain / Saturday. Uga VCA ...

    rincian
  • WMD/SSF Blender

    ¥ 18,150 (¥ 16,500 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul mixer sing cerdas kanthi 3 crossfader

    FEATURES MUSIK Blender yaiku modul mixer fleksibel kanthi 3 crossfaders. Ana crossfader AB (X-Fade) sing bisa ngontrol luntur karo CV, lan 1-2 lan 3-4 crossfader sing bisa dikendhaleni mung tombol. Iki yaiku ...

    rincian
  • WMD/SSF DPLR

    ¥ 22,880 (¥ 20,800 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul tundha kompak kanthi loro output garis tundha.

    FEATURES MUSIK DPLR minangka modul tundha kompak kanthi rong garis tundha sing bisa nyetel wektu tundha nganti 750 ms. Loro wektu ditrapake kanggo siji input, lan output saka OUT A lan OUT B, lan bisa digunakake minangka wektu tundha stereo. Kelorone loro yaiku ...

    rincian
  • WMD/SSF MMF

    Metu saka Simpenan
    Filter multimode sing kompak lan pinging

    FEATURES MUSIK MMF yaiku saringan multimode 2Pole (12dB / Oct) kompak sing bisa ngasilake pas pass, band pass, lan output pass sing dhuwur. Yen sampeyan ngunggahake résonansi, bakal nyegerake awake dhewe. Kajaba iku, frekuensi duwe 1V / Oct saliyane input FM kanthi attenu ...

    rincian
  • WMD/SSF Modbox

    Metu saka Simpenan
    Utility modulasi sing ngemas sampel lan dadi rong LFO mandhiri sing bisa disinkronake

    Fitur Musical Modbox minangka sarana modulasi kompak sing dilengkapi LFO independen kanthi karakteristik beda. LFO2 bisa ngasilake telung LFO kanthi fase sing beda bebarengan, lan LFO1 bisa ngganti gelombang kanthi lancar kanthi tombol utawa CV. Apa loro LFO nyelarasake menyang jam eksternal?

    rincian
  • WMD/SSF Pole Zero

    ¥ 21,670 (¥ 19,700 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCF kanthi 6 HP lan 4 Pole kanthi kualitas swara anget

    TAMPILAN MUSIK Pole-Zero yaiku filter sing murah kanthi karakteristik 4 Pole (24 dB / Okt). Distorsi alus sing padha karo tabung vakum nggunakake transistor MOSFET bisa dipikolehi kanthi overdrive. Sampeyan uga bisa ngontrol jumlah distorsi kanthi tombol kontrol Sabung ...

    rincian
  • WMD/SSF Quad Attenuator

    ¥ 9,020 (¥ 8,200 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    1 kompak attenuator kompak saben HP

    CIRI-CIRI MUSIK Ajang saluran pasif 4 saluran. Cocog kanggo atenuasi CV.  

  • WMD/SSF S.P.O

    ¥ 13,970 (¥ 12,700 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Utilitas karo 2 saluran ine lan inset fungsi

    TAMPOK MUSIKKU Iki minangka modul sarana kanthi 2 fungsi offset skala bathi. Ing saluran 1, sawise sinyal IN 1A lan IN 1B ditambahake, voltase (-1 nganti + 1V) sing diatur dening OFST5 ditambah liwat ATTE in5 SP1 lan output saka OUT XNUMX.

    rincian
  • WMD/SSF Spectrum

    ¥ 31,020 (¥ 28,200 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Osilator inti SAW kanthi penyesuaian lapangan sing gampang digunakake!

    FITUR MUSIK Spektrum minangka osilator analog sing dikemas kanthi fungsi sing dipikirake kanthi apik.Iki minangka jinis inti Saw sing asring ditemokake ing osilator analog klasik, lan cocog kanggo nggawe swara bass lan timah kanthi swara lan uga fungsional.Sampeyan bisa ngoper oktaf tanpa nutul tombol ...

    rincian
  • WMD/SSF Tool-box

    ¥ 19,250 (¥ 17,500 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul sing trep sing nglumpukake alat kreatif fungsi unik kanggo modular

    Iki minangka modul sarana sing diisi karo fungsi sing migunani kayata FEATURES MUSIK KELUAR lan SUM / UTAWA sing penting kanggo nggunakake modularitas. Fungsi SUM (mixer perpaduan) / rectifier gelombang / komparator / analog OR / inverter / switch dipasang saka sisih ndhuwur.  

  • WMD/SSF Ultrafold

    ¥ 22,880 (¥ 20,800 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Shaper gelombang sing uga dilengkapi karo umpan balik lan saged sawetara nada saka nada alus nganti swara kleru

    TAMPOK MUSIK Ultrafold yaiku modul sing nggawe gelombang sing nggunakake gelombang lan overdrive gelombang. Kajaba iku, kontrol Wave Shift ngganti tengah gelombang saka 0V, kanthi ngganti cara macem-macem fungsi mbentuk gelombang digunakake. Uga Fe ...

    rincian
  • WMD/SSF VC Mini Slew

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Limiter thru limiter sing ngidini macem-macem kontrol CV!

    CIRI-CIRI MUSIK VC Mini Slew minangka limiter mateni sing canggih lan kompak banget. Kaya ing normal, inputting CV nyuda owah-owahan voltase, lan input sinyal gapura uga dadi generator generator ASR. Kajaba iku, sinyal pemicu yaiku input kanggo input Trigger.

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x