Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Babagan revisi rega

Kita bakal nganyarake (ngunggahake) rega sawetara produk wiwit 6/15 amarga pengaruh revisi rega pabrikan lan kenaikan biaya pengiriman amarga kenaikan rega bagean anyar.Nuwun sewu amarga ana rasa nyusahake lan matur nuwun amarga wis ngerti. Nganti tanggal 6/14, kita bakal adol lan nampa reservasi kanthi rega sing lawas, mula coba pesen ing wektu kasebut.

Produk sing diubah rega kasebut kaya ing ngisor iki.Rega sing dipotong dening garis koreksi bakal dadi rega dhaptar sing wis diubah. Produk bisa ditambah nganti 6/12.

  • Instruo/Divkid Ochd

    Rega asli ¥ 27,900
    Saiki rega ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    LFO analog kompak sing bisa nggawe gerakan organik lan mabur

    FEATURES MUSIK Ochd minangka modul LFO organik sing ditrapake Divkid karo Instruo lan dikirim. Ochd bisa njupuk 8 LFO kecepatan bebarengan, lan kecepatan kasebut saya alon nalika mudhun. Siklus LFO ora disinkronake, lan lagi dipasang ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting EX

    Rega asli ¥ 44,900
    Saiki rega ¥ 43,900 (¥ 39,909 ora kalebu pajak)
    soleh
    Disting paling kuat kanthi fitur khusus sing ngluwihi rong Dingungan

    Disting EX, uga dikenal minangka FITUR MUSIKO Super Disting EX Plus Alpha, minangka evolusi Disting mk4, modul serbaguna sing dikemas nganggo pirang-pirang fitur utilitas.Bisa dioperasikake dadi rong Disting independen utawa siji modul kinerja tinggi ...

    rincian
  • Expert Sleepers ES-9

    Rega asli ¥ 72,900
    Saiki rega ¥ 71,900 (¥ 65,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul antarmuka audio lengkap, kanggo synths modular

    TAMPILAN MUSIK ES-9 minangka antarmuka audio Eurorack 16-input / output. Amarga duwe input / output gandakan DC, audio lan CV bisa uga dadi input / output, lan pangaturan sing paling luweh wis digawe kanggo ijol-ijolan audio / CV ing antarane komputer lan Eurorack kanthi level sinyal dhuwur. ...

    rincian
  • Make Noise 6" Hot Pink Patch Cable 5-pack

    Rega asli ¥ 1,300
    Saiki rega ¥ 1,210 (¥ 1,100 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Priksa kabel patch pink sing digawe khas.

    Gawe Noise A pesawat saka tembelan 6 pink 15 '' (5cm) sing digawe supaya pesenan. Digawe dening Ad Infinitum.  

  • Qu-bit Electronix Data Bender (Black)

    Rega asli ¥ 44,900
    Saiki rega ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Penyangga audio stereo bending sirkuit sing ngasilake sirkuit elektronik sing rusak.

    FITUR MUSIK Data Bender minangka buffer audio digital sirkuit curhat sing ngasilake sirkuit lentur sing akrab karo para pecinta musik eksperimen nganggo modul Eurorack.Parameter unik sing bisa dikendhaleni CV nyebutake kepiye piranti elektronik rusak utawa rusak. ...

    rincian
  • Make Noise 0-CTRL

    Rega asli ¥ 53,900
    Saiki rega ¥ 49,390 (¥ 44,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sing mandhiri, Controller synth modul kompatibel Eurorack karo piring tutul

    FITUR MUSIKAL 0-CTRL minangka patchable, kontroler jam / sekuensi langkah sing dirancang kanggo synthesizer kontrol voltase. Dirancang supaya kompatibel banget karo 0-Coast lan tambalan, nanging sawetara voltase input / output lan liya-liyane kompatibel karo Eurorack, dadi modul liyane ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Drum2

    Rega asli ¥ 19,400
    Saiki rega ¥ 18,700 (¥ 17,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sintesis perkusi kompak lan serbaguna kanthi 8 algoritma

    FITUR MUSIK Pico DRUM 2 minangka modul sintesis perkusi sing dilengkapi wolung algoritma sintesis drum.Beda karo conto kudung Pico Drum, Pico Drum 8 minangka synthesizer drum sing milih salah siji saka wolung algoritma lan beda kanggo saben algoritma ...

    rincian
  • Instruo Arbhar

    Rega asli ¥ 81,900
    Saiki rega ¥ 71,900 (¥ 65,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sampler granular generasi sabanjure cocog kanggo panggunaan langsung

    TAMPILAN MUSIK ARABhar minangka prosesor granit Eurorack generasi anyar. Audio sing disampel disigar dadi nada sing cendhak, dicampur, diowahi lan dilapisi kanthi larik saka nada lancar kanthi cepet ...

    rincian
  • Expert Sleepers ES-8

    Rega asli ¥ 58,900
    Saiki rega ¥ 55,900 (¥ 50,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    12IN / 16 TANPA modul antarmuka audio USB! Input / output CV uga didhukung kanthi lengkap. Uga dilengkapi mode sing makarya kaya ES-3

    FEATURES MUSIK KANGGO ES-8 minangka modul antarmuka audio audio sing cocog karo USB 2.0. 12 masukan lan 16 output bisa ditindakake kanthi nambah input / output ADAT. Input lan output yaiku gandhengane DC, saengga bisa uga input lan output CD lan output. Silent Way, Max / MSP, ...

    rincian
  • Intellijel Designs Quadrax

    Rega asli ¥ 41,900
    Saiki rega ¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modulasi lintas ing matriks uga bisa.Dhuwurake envelope mode multi-saluran 4 / LFO / bledosan / acak!

    FEATURES MUSIK Quadrax minangka produsen CV independen 4 saluran. Kanthi mung 14 HP, papat pengasil sing bisa dikendhaleni kanthi mandhiri dipasang lan bisa digabung dhewe-dhewe utawa nggunakake patching utawa kabel internal kanggo nggawe CV sing luwih rumit. Saben saluran yaiku ...

    rincian
  • Intellijel Designs Scales

    Rega asli ¥ 36,900
    Saiki rega ¥ 35,900 (¥ 32,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Pangukur dual kompak kanthi fungsi sequencer!

    FITUR MUSIKAL Timbangan minangka modul kuantizer / urutan nomer loro. Quantizer Fungsi dhasar kanggo mbenerake CV input menyang pitch CV saka nada paling cedhak ing skala sing ditemtokake banjur output.Quantizing sequencer tanpa jumlah ...

    rincian
  • Erica Synths Pico DSP

    Rega asli ¥ 19,400
    Saiki rega ¥ 18,700 (¥ 17,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Efek stereo kompak

    FITUR MUSIK Pico DSP minangka modul efek stereo kompak yaiku adik saka Black Hole DSP. Wolung algoritma bisa dipilih, lan rong paramèter sing beda kanggo saben algoritma bisa dikontrol nganggo tombol, lan parameter 8 bisa dikontrol nganggo CV. 2 ...

    rincian
  • Instruo Lubadh

    Rega asli ¥ 81,900
    Saiki rega ¥ 71,900 (¥ 65,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Looper 2CH lengkap kanggo synths modular kanthi operasional

    FEATURES MUSIK Lubadh minangka modul looper lengkap kanggo synths modular, sing dumadi saka rong saluran mandhiri. Kanthi gabungke loro, sampeyan bisa langsung ngrekam (nganti 2 menit saben saluran), muter, overdub, trim, scan, control pitch ...

    rincian
  • Erica Synths Pico Input

    Rega asli ¥ 10,900
    Saiki rega ¥ 9,900 (¥ 9,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul input modular kanggo ngundhakake lan njupuk swara saka njaba

    TAMPOK MUSIK Modul input sing bisa ningkatake level volume saka synths external modular menyang sumber swara saka ponsel menyang level modular. Fitur input L lan R independen Stereo input Gain bisa kanggo L / R kanthi kapisah, saengga bisa nyetel rong sinyal kanthi kapisah.

    rincian
  • Erica Synths Pico Drums

    Rega asli ¥ 19,400
    Saiki rega ¥ 18,700 (¥ 17,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul Drum kanthi 2 swara swara lan setelan parameter kuat!

    CIRI MUSIK Kasedhiya manual Jepang kasedhiya. Pico DRUMS minangka modul drum 12-bit sing bisa muter rong conto. 64 conto disimpen, lan sampeyan bisa nggunakake Program Drum kanggo ngganti conto kasebut. Fitur lan panggunaan: Loro Jerman ...

    rincian
  • Instruo Harmonaig

    Rega asli ¥ 53,900
    Saiki rega ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    soleh
    Pangukur polyphonic sing bisa milih kode diatonik kanthi otomatis miturut mode kasebut

    TAMPOK MUSIK Harmonaig minangka jumlah sing ngasilake CV sing ana gandhengane karo kord. Nalika input sinyal CV, pitch CV sing cocog karo oyod, nomer 1, 3th lan kaping 5 yaiku output. Yen fungsi pilihan kode otomatis diuripake, mode (seri Ionian / H ...

    rincian
  • Erica Synths Black Sequencer

    Rega asli ¥ 77,900
    Saiki rega ¥ 72,490 (¥ 65,900 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sequencer fitur lengkap 4 trek sing nggawe urutan kreatif kanthi input sinyal eksternal.Macem-macem paramèter bisa disetel kanggo saben langkah

    FITUR MUSIKAN Sequencer Ireng Erica Synth njupuk urutan modular tradisional menyang level sabanjure kanthi nambah macem-macem fitur sing dibutuhake kanggo sintesis modular modern. Sequencer Ireng duwe 4 saluran CV, Gate, Modul ...

    rincian
  • XAOC Devices Zadar

    Rega asli ¥ 42,900
    Saiki rega ¥ 40,590 (¥ 36,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator fungsi 260-saluran / LFO kanthi gelombang 4 prasetel! Iki uga kuat banget minangka sumber modulasi.

    FEATURES MUSIK Zadar minangka generator envelope 4-saluran unik sing unik sing nate ngeling-eling lan nggunakake gelombang sing wis diprogram sadurunge. Sanajan kompak lan duwe akeh fungsi sing kuat amarga karakteristik digital, nduweni operasional sing dhuwur amarga antarmuka sing gampang.

    rincian
  • Qu-bit Electronix Bloom (Black)

    Rega asli ¥ 42,900
    Saiki rega ¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sampeyan bisa ngasilake urutan sing terus berkembang kanthi operasi sing intuisi lan sederhana.多数の音楽的機能を備えたフラクタル・シーケンサーSequencer fraktal kanthi akeh fitur musik

    FITUR MUSIKI Bloom minangka sequencer fraktal kanthi macem-macem fitur musik lan kemampuan ngasilake melodi sing terus berkembang. Ing jantung Bloom minangka sekuen 2 langkah sing kuat kanthi antarmuka intuisi lan rong saluran independen. Algoritma Fractal Bloom ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Prism (Silver)

    Rega asli ¥ 32,900
    Saiki rega ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor sinyal Stereo kanggo wektu tundha, decimation lan saringan kanggo nggawe ulangan, puteran lan glitches

    FITUR MUSIKAL Prisma minangka modul prosesor unik sing input sinyal stereo kanggo ngasilake kasetyan sing dhuwur nganti tundha kasetyan sing kurang, ngalahake ulangan lan daur ulang, nyaring sisir, lan efek gabungan.Input / output stereo prosesor sinyal multidimensi Saka wektu tundha ...

    rincian
  • Make Noise 0-Coast

    Rega asli ¥ 65,900
    Saiki rega ¥ 63,580 (¥ 57,800 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sintet desktop semi modular sing dirilis dening Make Noise! MIDI uga kasedhiya, dadi cocog kanggo miwiti modularitas.

    CIRI-CIRI MUSIK * Tugas Jepang ana ing kene. Gawe Noise minangka sintesis desktop mandiri. Nalika diilhami filosofi "Pantai Timur" kalebu Moog lan "West Coast" kayata Buchla / Serge / Wiard ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Surface (Black)

    Rega asli ¥ 38,900
    Saiki rega ¥ 37,800 (¥ 34,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    8 swara stereo / model model polyphony kanthi mode output sing bisa diganti

    CIRI-CIRI MUSIK Permukaan yaiku modul swara model model multitimbral sing bisa morphed menyang kualitas akustik instrumen akustik lan tekstur sintetik sing dimensi beda-dimensi. Model fisik sing diinstal yaiku instrumen senar, piano sing disiapake, perkusi musik kaya timpani utawa drum baja ...

    rincian
  • Rossum Electro-Music Panharmonium

    Rega asli ¥ 63,900
    Saiki rega ¥ 60,390 (¥ 54,900 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul prosesor jinis anyar sing nganakake sintesis adhedhasar spektrum audio input

    TAMPOK Musical Panharmonium minangka jinis prosesor swara anyar sing nganalisa audio input, peta informasi spektral sing dipikolehi kanggo 33 osilator sing dibangun, lan menehi output. Mrodhuksi akeh modulasi kreatif saka swara sing cedhak karo swara asli, lan saka swara osilator dadi conto rutin ...

    rincian
  • Instruo SCION

    Rega asli ¥ 44,900
    Saiki rega ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator acak biofeedback

    FITUR FITUR MUSIK yaiku generator voltase acak quad sing nggunakake sensor biofeedback.Ngowahi gerakan listrik saka tanduran lan organisme liyane dadi voltase sing bisa digunakake kanthi musik. Adhedhasar Midi Sprout dening Datagarden, nanging ngelingi panggunaan ing lingkungan Eurorack ...

    rincian
  • WMD Performance Mixer

    Rega asli ¥ 105,900
    Saiki rega ¥ 89,900 (¥ 81,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul mixer kinerja utama kanggo campuran akhir

    TAMPILAN Campuran Prestasi yaiku modul mixer macem-macem saluran, sing dadi mixer pungkasan kanggo pagelaran live modular. Input utama yaiku 6 saluran kanggo saluran mono lan 2 kanggo stereo, gunggunge 8 saluran. Salajengipun, 6 saluran mono saben saluran ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Data Bender (Silver)

    Rega asli ¥ 44,900
    Saiki rega ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Buffer audio stereo mlengkung sirkuit sing ngasilake sirkuit listrik sing rusak.

    FITUR MUSIK Data Bender minangka buffer audio digital sirkuit curhat sing ngasilake sirkuit lentur sing akrab karo para pecinta musik eksperimen nganggo modul Eurorack.Parameter unik sing bisa dikendhaleni CV nyebutake kepiye piranti elektronik rusak utawa rusak. ...

    rincian
  • WMD Javelin

    Rega asli ¥ 29,400
    Saiki rega ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Amplop ADSR + VCA kanthi macem-macem pilihan operasi kanthi tombol lan aksen musik

    CIRI-CIRI MUSIK Javelin minangka ADSR VCA sing nggabungake generator envelope ADSR sing fleksibel lan VCA sing trep. Iki minangka desain kompak lan prasaja kanthi 6 HP, nanging kanthi ngoper papat tombol, sampeyan bisa milih bentuk amplop, tingkat output lan jembar wektu, daur ulang / mati, ...

    rincian
  • Instruo Cs-L

    Rega asli ¥ 80,900
    Saiki rega ¥ 71,900 (¥ 65,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Osilator kompleks perdana Instruo!

    TAMPOK MUSIK Cs-L minangka osilator kompleks sing nduwe macem-macem nada, gabungke rong jinis osilator analog. Ora kaya osilator kompleks sing umum, Cs-L duwe folder gelombang ing loro osilator. Uga inti saka osilator beda ing sisih ndhuwur lan ngisor, tahap ndhuwur ...

    rincian
  • Instruo Ts-L

    Rega asli ¥ 39,900
    Saiki rega ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Oscillator analog kanthi macem-macem fungsi bentuk gelombang ing awak kompak

    FITUR MUSIK Instruo Ts-L minangka osilator inti segitiga analog berkualitas tinggi sing dilengkapi fungsi mbentuk gelombang kanthi maksimal ing awak kompak 6HP.Bentuk gelombang yaiku gelombang sinus, gelombang segitiga, output gelombang tetep sub-osilator, output folder gelombang, gelombang pulsa ...

    rincian
  • ALM Busy Akemie's Taiko

    Rega asli ¥ 40,900
    Saiki rega ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modul kendhakan FM

    FEATURES MUSIK KANGGO Akemie minangka modul sing nggunakake chip Yamaha IC asli uga Kastil Akemie. Iki minangka modul swara swara synth. Ana input 1V / Oct, lan sampeyan uga bisa muter melodi. Rasio lan Gelombang kayata F ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Prism (Black)

    Rega asli ¥ 32,900
    Saiki rega ¥ 31,900 (¥ 29,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor sinyal Stereo kanggo wektu tundha, decimation lan saringan kanggo nggawe ulangan, puteran lan glitches

    FITUR MUSIKAL Prisma minangka modul prosesor unik sing input sinyal stereo kanggo ngasilake kasetyan sing dhuwur nganti tundha kasetyan sing kurang, ngalahake ulangan lan daur ulang, nyaring sisir, lan efek gabungan.Input / output stereo prosesor sinyal multidimensi Saka wektu tundha ...

    rincian
  • XAOC Devices Batumi

    Rega asli ¥ 41,900
    Saiki rega ¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    LFO 4-saluran kompak sing gampang digunakake!

    TAMPOK MUSIK Batumi minangka LFO 4-saluran kompak, dhuwur-tliti. Wis fitur ing ngisor iki. 4 LFO dilengkapi slider lan kontrol CV sing cocog .. Kanthi nggunakake tombol cilik ing tengah, sampeyan bisa ngalih ing antarane 4 mode kanthi global. SUKU / SAW / SUKU ...

    rincian
  • Steady State Fate/Divkid RND STEP

    Rega asli ¥ 25,900
    Saiki rega ¥ 25,190 (¥ 22,900 ora kalebu pajak)
    soleh
    6CH modul acak nggabungke sampel tliti dhuwur & tahan lan 3 bising

    FITUR MUSIKU Langkah Rnd minangka modul acak / conto & tahan kanthi 6 sumber swara independen sing wis gabung karo Divkid karo Nasib Negara Steady.Saben saluran duwe rong sumber swara jambon.Trigger Ta ...

    rincian
  • Intellijel Designs Bifold

    Rega asli ¥ 29,900
    Saiki rega ¥ 28,900 (¥ 26,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Folder gelombang dobel sing kasusun saka rong gaya. Routing lan umpan balik sing fleksibel ngidini sampeyan ngasilake macem-macem karakter

    FITUR MUSIK Bifold minangka folder gelombang saluran ganda sing kasusun saka rong saluran, sirkuit lipatan "deadband" paralel (saluran P) gaya Buchla lan rangkaian lipat seri Serge (saluran S) sing dimodifikasi. Rong jinis Yu ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Bloom (Silver)

    Rega asli ¥ 42,900
    Saiki rega ¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sampeyan bisa ngasilake urutan sing terus berkembang kanthi operasi sing intuisi lan sederhana.多数の音楽的機能を備えたフラクタル・シーケンサーSequencer fraktal kanthi akeh fitur musik

    FITUR MUSIKI Bloom minangka sequencer fraktal kanthi macem-macem fitur musik lan kemampuan ngasilake melodi sing terus berkembang. Ing jantung Bloom minangka sekuen 2 langkah sing kuat kanthi antarmuka intuisi lan rong saluran independen. Algoritma Fractal Bloom ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Surface (Silver)

    Rega asli ¥ 38,900
    Saiki rega ¥ 37,800 (¥ 34,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    8 swara stereo / model model polyphony kanthi mode output sing bisa diganti

    CIRI MUSIK Permukaan yaiku modul swara model model multitimbral sing bisa morphing menyang kualitas akustik instrumen akustik lan tekstur sintetik sing dimensi beda-dimensi. Model fisik sing diinstal yaiku instrumen kanthi senar, piano sing disiapake, parka kaya kaya timpani utawa drum baja ...

    rincian
x