Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

modul

Dhaptar lengkap produk modular
  • Steady State Fate Vortices & V-CV Expander HiFi

    ¥ 51,900 (¥ 47,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Spesifikasi Kopling DC.Versi hi-fi sing winates saka Vortices sing dadi mixer CV spektrum lengkap

    FITUR MUSIK Vortices HiFi minangka versi winates saka Vortices asli. Versi HiFi nawakake topologi campuran sing padha kajaba kompresi tape, overdrive, lan rolloff frekuensi dhuwur.Uga, ing versi HiFi, kabeh input disetel dening kopling DC ...

    rincian
  • Tokyo Tape Music Center 3.5mm Midi Thru (Demo)

    Rega asli ¥ 13,750
    DEMO
    Saiki rega ¥ 10,900 (¥ 9,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas sing nyebar MIDI liwat jack mini stereo 3.5mm.Ketik A / B kompatibel karo tombol mburi

    FITUR MUSIK A modul sarana kanggo buffering sinyal MIDI liwat jack mini stereo 3.5mm lan nyebarke menyang macem-macem tujuan. Sampeyan bisa nyetel assignment pin (Tipe A / B) saka rong jinis MIDI kanggo kabel 2mm kanggo saben Jack karo jinis changeover ngalih ing mburi Papan.

    rincian
  • 4ms Dual Looping Delay (DLD) (Demo)

    Rega asli ¥ 54,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 45,900 (¥ 41,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Lanjutan looping canggih kanggo sintesis kreatif

    TAMPOK MUSIK * Katrangan ing ngisor iki kanggo versi perangkat kukuh paling anyar 5. Kanggo DLD sing dituku sadurunge Juli 2016, sampeyan bisa nganyarake perangkat kukuh miturut metode ing bagean "UPMATE WARNA". Iki manual Jepang kanggo firmware v7. 4 ...

    rincian
  • 4ms Stereo Triggered Sampler (STS) (Demo)

    Rega asli ¥ 58,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 49,900 (¥ 45,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pamuter lan recorder 2CH kanthi kapasitas gedhe, kualitas swara sing dhuwur, kontrol intuisi lan nyunting ing unit utama.

    CIRI MUSIK 4ms Stereo Triggered Sampler (STS) yaiku modul recorder / puter maneh sampel kualitas tinggi. Kanthi STS, bisa ngrekam rong file stereo kanthi bebas nalika ngrekam ing file stereo liyane. Bukaan saka kertu microSD ...

    rincian
  • Erica Synths Black Digital Noise (Demo)

    Rega asli ¥ 31,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator swara kreatif sing ngasilake macem-macem efek swara kanthi kontrol CV dadi rong LFSR lan input jam / reset

    FITUR MUSIKO Erica Synths Black Digital Noise minangka modul swara sing unik sing ngasilake efek swara, wiwit swara putih nganti swara 1-bit kaya konsol Atari. Jantung Black Digital Noise minangka polinomial ...

    rincian
  • Erica Synths Sample Drum (Demo)

    Rega asli ¥ 48,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Gampang nggunakake drum sampler kanthi 2 saluran lan irisan

    Ana manual fitur MUSIK Jepang (pdf). Sample Drum minangka modul sampler Eurorack 2 saluran.Dirancang kanthi antarmuka lan fitur sing gampang dingerteni, kualitas swara sing apik kanggo drum, lan kinerja langsung. Laten kira-kira 1 milidetik ...

    rincian
  • New Systems Instruments Inertia (Demo)

    Rega asli ¥ 43,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator fungsi analog unik sing simulasi gerakan obyek

    FITUR MUSIK Instrumen Sistem Anyar Inertia minangka jinis simulator gerakan universal sing langka kanggo Eurorack sing ngasilake kurva output saka pasukan eksitasi lan gerakan. Diilhami dening Serge DUSG, mesin sing mentas dirancang iki minangka ...

    rincian
  • Mutable Instruments Ripples 2020 (Demo)

    Rega asli ¥ 24,090
    DEMO
    Saiki rega ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    "LIQUID" saringan kanthi résonansi alus sing ngelingake saringan Roland

    CIRI-CIRI MUSIK Saringan pass / band pass / low pass kanthi resonansi alus padha karo seri Roland Jupiter utawa SH. Iki dirancang supaya volume ora stabil nalika Sapuan filter diluncurake kanthi resonansi sing kuwat. Loro input sinyal menyang filter ...

    rincian
  • L-1 Mutant Cure VCF (Demo)

    Rega asli ¥ 42,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 33,900 (¥ 30,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCF multimode kualitas tinggi adhedhasar bactrol kanthi topologi beda ing HP / LP

    FITUR MUSIK L-1 Mutant Cure VCF minangka modul VCF multi-mode sing dirancang adhedhasar bactrol.Unit iki, sing ngetrapake loro bactrol ing jalur sinyal lan ngasilake nada unik, bisa ngowahi lan ngganti karakteristik filter kanthi ngalih ing panel ngarep utawa kontrol CV ...

    rincian
  • Expert Sleepers Lorelei [USED:U184011-W1]

    USED
    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Nggunakake OTA transistor diskrit. Osilator analog Sleeper ahli

    FITUR MUSIK ahli Sleepers Lorelei minangka osilator analog kanthi output gelombang sinus quadrature, mbentuk gelombang lan kemampuan modulasi sinkronisasi / lintas.Unit iki, sing ngetrapake sirkuit OTA transistor diskrit, dilengkapi telung output bentuk gelombang.Kabeh output iki ...

    rincian
  • L-1 Discrete Dual VCF [USED:U184006-W1]

    USED
    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Konfigurasi paralel / serial, saringan dual SVVC sirkuit diskrit

    FITUR MUSIK L-1 Discrete Dual VCF yaiku modul SVVCF dual sing nggunakake sirkuit VCA Blacksea Discrete.Loro saringan, sing bisa dikonfigurasi sacara serial utawa sejajar, saben duwe karakteristik rong kutub, lan saben duwe karakteristik low-pass / c ...

    rincian
  • ALM Busy MFX

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Dilengkapi akeh algoritma sing diilhami dening efek outboard klasik.Prosesor efek DSP stereo kompak sing bisa dadi CV dilengkapi osiloskop lan tuner.

    FITUR MUSIK MFX minangka prosesor multi-efek stereo kanggo Eurorack.Modul DSP 6HP kompak 16bit / 44.1kHz iki nawakake 14 program efek lan utilitas pangukuran.Akeh program efek utama yaiku klasik ...

    rincian
  • Expert Sleepers CVM-8

    ¥ 30,900 (¥ 28,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Konverter CV kompak dadi MIDI / I2C

    FITUR MUSIK Expert Sleepers CVM-8 minangka konverter CV menyang MIDI 8 saluran lan CV dadi I2C. Rong port MIDI independen bisa digunakake karo piranti MIDI apa wae, kanthi DIN 2-pin, utawa jack break 5mm TRS ...

    rincian
  • Intellijel Designs USB Extender 1U/3U

    ¥ 5,800 (¥ 5,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Bukak konektor micro USB ing mburi modul.Utilitas sing ngidini akses saka panel ngarep

    MUSIK FITUR USB Extender nggedhekake konektor micro USB ing mburi modul lan nempatno ing panel ngarep cilik kanggo nggampangake sambungan menyang host USB.Asli minangka sarana sing dirancang kanggo nganyari Metropolix 1.4 MIDI, nanging ing mburi ...

    rincian
  • Instruo Eas

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul logika kanthi kabeh operasi dhasar

    FITUR MUSIK Instruo Eas minangka modul logika kompak sing dilengkapi karo kabeh fungsi gerbang logika klasik.Dilengkapi AND, NAND, UTAWA, NOR, XOR, XNOR, BUKA ing antarmuka sing mung 4HP.Saka nggawe irama sing disinkronake dadi gaya CMOS ...

    rincian
  • Steady State Fate Entity Ultra-Kick

    ¥ 47,800 (¥ 43,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Dilengkapi sirkuit kliping alus & kompresor.Dual resonator kick drum synthesizer sing ngasilake macem-macem swara kanthi kontrol sing dhuwur

    FITUR MUSIK SSF Entity Ultra-Kick (UK) yaiku synthesizer drum kick anyar kanthi resonator inti dual.Unit iki, sing wis ngalami évolusi desain inti siji saka sadurungé, Entity Bass Drum (BDS), wis ditambahake menyang inti utama sing nangani komponen frekuensi ...

    rincian
  • 2hp Comb (Silver) (Demo)

    Rega asli ¥ 15,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Filter voltase saring dikontrol

    FITUR MUSIK Sisir minangka saringan sisir sing bisa ngontrol voltase cutoff, resonansi, lan redaman umpan balik.Iku liwat wektu tundha cendhak banget cendhak lan superimposes sinyal kanggo nggawe puncak frekuensi, kang mengaruhi phase saka sinyal input.Osilasi diri uga bisa ditindakake kanthi nambah resonansi ...

    rincian
  • Erica Synths Link

    ¥ 8,400 (¥ 7,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Konverter format sing ngasilake sinyal Eurorack ing tingkat garis

    FITUR MUSIK Erica Synths Link minangka sarana attenuator sing nyambung nganti limang sinyal audio saka Eurorack menyang mixer desktop.Lima bagean panel ngarep nyuda sinyal Eurorack menyang level garis, terminal monaural standar 5mm ...

    rincian
  • Mosaic Decimator (Black)

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2U format DSP bit kacilakan karo ambane dicokot lan abang tingkat sampel, loro kontrol sawijining

    FITUR MUSIK Mosaic Decimator minangka efektor pengurangan / downsampling digital kualitas dhuwur.Kanthi rong paramèter sing ngrusak audio lan kontrol Garing / Basah, sampeyan bisa ngowahi mobil lan swara sing kuwat dadi kord listrik logam abot, utawa kanthi harmonis ...

    rincian
  • Mosaic Decimator (White)

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    2U format DSP bit kacilakan karo ambane dicokot lan abang tingkat sampel, loro kontrol sawijining

    FITUR MUSIK Mosaic Decimator minangka efektor pengurangan / downsampling digital kualitas dhuwur.Kanthi rong paramèter sing ngrusak audio lan kontrol Garing / Basah, sampeyan bisa ngowahi mobil lan swara sing kuwat dadi kord listrik logam abot, utawa kanthi harmonis ...

    rincian
  • Black Corporation Rachael

    ¥ 45,900 (¥ 41,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Modulator dering swara sing apik karo modulator lan ADSR sing dibangun

    FITUR MUSIK Black Corporation Rachael minangka modul pangolahan analog sing nyedhiyakake efek modulasi dering klasik.Osilator referensi khusus sing dibangun lan generator amplop ADSR yaiku modulator dering ...

    rincian
  • Shakmat Modular Dual Dagger

    ¥ 35,800 (¥ 32,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Dilengkapi kontrol independen saka LP & HP.Filter stereo dual kreatif kanthi kemampuan ngubungake lan panning

    FITUR MUSIK Shakmat Modular Dual Dagger minangka filter stereo dual sing bisa ngontrol frekuensi cutoff low-pass lan high-pass.Resonansi sing bisa ditemtokake, saringan dual kanggo nuduhake frekuensi kontrol siji, bandwidth, resonansi eh ...

    rincian
  • Buchla & Tiptop Audio Quad Function Generator 281t

    ¥ 29,400 (¥ 26,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Quad function generator karo mode Quadrature sing bisa ngasilake tegangan sing luwih kompleks

    FITUR MUSIK Buchla & Tiptop Audio Quad Function Generator 281t minangka modul generator fungsi 281 saluran sing ditransfer saka modul Buchla 4 kanggo Eurorack.Saben saluran sing bisa digunakake kanthi mandiri ...

    rincian
  • Buchla & Tiptop Audio Dual Oscillator Model 258t

    ¥ 27,900 (¥ 25,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Osilator ganda kanthi bentuk gelombang variabel sing beda

    Iki minangka osilator analog unggulan bebarengan karo 200 ing seri FITUR MUSIK Buchla 259.Iki dilengkapi siji osilator saben karo pembentuk gelombang sing dadi saka gelombang sinus menyang gelombang persegi utawa saw.Lapangan kasebut nduweni kenop lan attenuator Kasar lan Halus ...

    rincian
  • Shakmat Modular Bard Quartet

    ¥ 52,800 (¥ 48,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Setel skala beda kanggo saben saluran.Quantizer fleksibel kanthi fungsi micro-tuning lan arpeggiator

    FITUR MUSIK Shakmat Modular Bard Quartet minangka kuartet 4 saluran sing bisa diprogram. Kanthi keyboard sing terintegrasi karo papat saluran, sampeyan bisa ngontrol nganti papat instrumen sing beda, lan Bard Quartet minangka kuartet sing nyenengake saka ide musik ...

    rincian
  • WMD Kraken

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Synthesizer drum snare karo 3 mode generasi lan distorsi internal kanggo make-up swara fleksibel

    FITUR MUSIK WMD Kraken minangka modul drum snare kanggo Eurorack adhedhasar sintesis model fisik.Kanthi kemampuan kanggo ngasilake swara snare drum sing realistis saka kabeh ukuran, wangun, bahan, lan timbres, unit iki minangka synthesizer digital 100% sing ora nggunakake conto ...

    rincian
  • WMD Crucible

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul cymbal realistis kanthi macem-macem ekspresi! Resonator sing dibangun uga bisa ngolah swara eksternal.

    FITUR MUSIK Crucible minangka modul swara metalik realistis sing nggunakake model sing cocog karo logam sing bengkok kayata cymbal.Kabeh paramèter model fisik bisa dikontrol nganggo tombol lan voltase, dadi antarane swara kaya tunggangan, tabrakan, cowbells, sizzles, gong lan gong ...

    rincian
  • WMD Invert Offset MK2

    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Ngimbangi saluran 2 inversi sinyal. Ana uga campuran.

    FITUR MUSIK Utilitas CV sing dilengkapi 2 saluran inversi sinyal lan pasangan offset. + Out output sinyal karo mung nutup kerugian ditambahake, lan -Out output sinyal karo offset ditambahake menyang sinyal kuwalik. CV menyang input "Offset" minangka offset kapindho ...

    rincian
  • Verbos Electronics Noise&Filter

    ¥ 15,900 (¥ 14,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Filter bandpass tetep + sumber swara analog

    FITUR MUSIK Noise & Filter minangka sarana swara kanthi sumber swara analog lan filter bandpass frekuensi tetep.Output panyaring kasebut ana ing papat domain frekuensi sing beda-beda, sing duwe band sing padha karo Filter Bark perusahaan.Ana uga swara analog ...

    rincian
  • Verbos Electronics Voltage Multistage

    ¥ 78,900 (¥ 71,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Generator kreatif / fungsi generator sing dirancang kanggo nggawe macem-macem CV

    FITUR MUSIK Voltage Multistage minangka sequencer analog kanthi 2 sistem x 8 tahap.Saben tataran duwe panggeser CV lan saklar pamilih Slide / Gate On / Gate Off.Titik ing modul iki yaiku macem-macem gerbang / CV ing sisih tengen ngisor ...

    rincian
  • Tokyo Tape Music Center 3.5mm Midi Thru

    ¥ 13,750 (¥ 12,500 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas sing nyebar MIDI liwat jack mini stereo 3.5mm.Ketik A / B kompatibel karo tombol mburi

    FITUR MUSIK A modul sarana kanggo buffering sinyal MIDI liwat jack mini stereo 3.5mm lan nyebarke menyang macem-macem tujuan. Sampeyan bisa nyetel assignment pin (Tipe A / B) saka rong jinis MIDI kanggo kabel 2mm kanggo saben Jack karo jinis changeover ngalih ing mburi Papan.

    rincian
  • Tokyo Tape Music Center Tokyo Gate

    Metu saka Simpenan
    Modul gerbang low-pass kanthi kontrol Bridge unik!

    FITUR MUSIK Tokyo Tape Music Center Tokyo Gate minangka modul gerbang low-pass 292 saluran adhedhasar Buchla 2 kanthi fungsi Bridge unik.Tempel CV kanggo kontrol volume menyang CV ing jack ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z4000

    ¥ 23,900 (¥ 21,727 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Iki minangka amplop ADSR sing ora bisa dikendhaleni!

    FITUR MUSIK Z4000 minangka modul amplop sing bisa ngontrol voltase saben ADSR. Saben kenop ADSR diatur dadi alus nganti udakara 0-50%, lan nggawe gerakan gedhe ing ndhuwur 50%. Legato muter dhukungan lan serangan kanthi input Retrigger ...

    rincian
  • Tiptop Audio Fold Processor (Black)

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Wave folder kanthi kontrol voltase

    FITUR MUSIK Prosesor Lipat minangka prosesor sinyal sing bisa nambah nada kanthi mlengkung sinyal input lan ngganti bentuk gelombang. Saliyane sirkuit lempitan adhedhasar sirkuit folder gelombang Synthesizer Serge, Inject sing nggeser gelombang munggah lan mudhun ...

    rincian
  • Tiptop Audio CR909 Cymbl

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    909 modul kacilakan / numpak!

    FITUR MUSIK CYMBL909 punika modul drum 909-swara sing ngijini sampeyan kanggo nggunakake TR-2 asli kacilakan lan kulo muni ing Eurorack.Kanggo swara kacilakan lan kulo, nada bisa dikontrol nganggo tombol lan voltase.Uga, kontrol aksen ...

    rincian
  • Strymon StarLab

    ¥ 82,115 (¥ 74,650 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Stasiun swara kaya Strymon sing bisa digunakake minangka reverb, modulasi, utawa mobil plus sumber swara sing kuwat.

    FITUR MUSIK Strymon StarLab ngluwihi swara rak modular kanthi reverb anggun kanthi transparansi sing luar biasa.Semir sinyal sampeyan kanthi paduan suara sing apik, flangers, lan tundha modulasi, lan gawe swara sintesis ekspresif dhewe kanthi sintesis Karplus-Strong ...

    rincian
x