Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

modul

Dhaptar lengkap produk modular
  • ALM Busy Pamela's Pro Workout (B-Stock)

    Rega asli ¥ 44,900
    B-STOK
    Saiki rega ¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Jam master serbaguna / modul sumber CV asli kanthi fungsi sing ditingkatake minangka sumber CV tujuan umum

    FITUR MUSIK Latihan Pro Pamela minangka versi anyar saka Latihan Anyar Pamela, sumber jam / CV kanthi kinerja dhuwur 8 saluran.Minangka titik wiwitan, saben saluran bisa dadi set BPM (10-303) dhewe, utawa nada sing disinkronake kayata fraksi integer multiple/integer.

    rincian
  • Hikari Instruments Dual Delay

    ¥ 33,000 (¥ 30,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Diadopsi PT2399 sing ngasilake gema klasik.VC dual tundha karo saluran-kanggo-saluran umpan balik path

    FITUR MUSIK Dual Tundha modul tundha rong saluran adhedhasar chip IC PT2399 sing wis digunakake ing akeh klasik wektu tundha.Adhedhasar PT2, IC tundha kanthi swara analog sing khas, Dual Delay ngasilake swara gema klasik...

    rincian
  • Erica Synths Pico Quant (B-Stock)

    Rega asli ¥ 22,900
    B-STOK
    Saiki rega ¥ 21,400 (¥ 19,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi rong kontrol sing nggedhekake kekuwatan ekspresi. Quantizer CV kompak kanthi tliti dhuwur sing ndhukung nada seprapat

    FITUR MUSIK Erica Synth Pico Quant minangka CV Quantizer canggih kanthi fitur unik.Unit iki, sing ndhukung nada seprapat microtonal lan entuk kuantisasi kanthi tliti dhuwur, ngidini sampeyan nggawe lan nyimpen skala khusus kanthi gampang liwat antarmuka web khusus. 4...

    rincian
  • Erica Synths Pico DSP (B-Stock)

    Rega asli ¥ 20,900
    B-STOK
    Saiki rega ¥ 19,400 (¥ 17,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Efek stereo kompak

    FITUR MUSIK Pico DSP minangka modul efek stereo kompak yaiku adik saka Black Hole DSP. Wolung algoritma bisa dipilih, lan rong paramèter sing beda kanggo saben algoritma bisa dikontrol nganggo tombol, lan parameter 8 bisa dikontrol nganggo CV. 2 ...

    rincian
  • Expert Sleepers ES-6 mk3

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sinyal analog → Konverter ADAT sing digunakake minangka modul ekspansi ES-3 utawa ES-8

    TAMPOK MUSIK * Modul iki kanggo ngirim sinyal CV lan audio menyang input ADAT antarmuka audio. Mesthine sampeyan nggunakake komputer utawa macem-macem piranti lunak, nanging elinga yen kita ora ndhukung. ES-6 ...

    rincian
  • Intellijel Designs MIDI 1U (Demo)

    Metu saka Simpenan
    Setelan ing app uga bisa ditindakake. Solusi MIDI kanggo Eurorack sing uga ngerteni mode polifonik lan drum nganggo CVx

    FITUR MUSIK Sistem MIDI 1U Desain Intellijel menehi kabeh sing dibutuhake kanggo ngontrol lan nyelarasake modular Eurorack liwat MIDI saka komputer, seluler, utawa piranti hardware. Modul MIDI 1U utama ...

    rincian
  • Erica Synths Pico VC EG (Demo)

    Rega asli ¥ 16,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 14,400 (¥ 13,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pemicu / gapura kanthi otomatis diidentifikasi.Generator amplop VC kanthi gapura manual lan fungsi loop

    FITUR MUSIK Pico VC EG minangka generator amplop AD / ASR sing serbaguna kanthi kontrol voltase serangan lan kaping bosok.Unit iki, sing nduweni fungsi kanggo ngenali pemicu / gerbang kanthi otomatis, nduweni AD utawa ASR gumantung saka sinyal sing ditampa dening input TRG.

    rincian
  • Intellijel Designs Line Out 1U (Demo)

    Metu saka Simpenan
    Modul output 1U level sederhana lan kualitas apik

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. MUS ...

    rincian
  • Intellijel Designs Outs (Demo)

    Rega asli ¥ 24,400
    DEMO
    Saiki rega ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul output kualitas standar kanthi output sing seimbang lan output headphone

    TAMPOK Musical Metu yaiku modul output sing nyuda audio saka modular nganti level garis sing cocog lan ngasilake kanthi kualitas swara. Saliyane output utama, uga duwe output headphone swara sing kurang bisa ngontrol volume, lan bisa digunakake kanthi headphone kanthi macem-macem impedansi. Volume Input ...

    rincian
  • Erica Synths LXR-02 Drum Module (Demo)

    Rega asli ¥ 72,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 62,900 (¥ 57,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Versi modular saka LXR-02 dioptimalake kanggo Eurorack.Gawe swara drum sing kuat kanthi luwih saka 30 paramèter saben swara

    FITUR MUSIK Modul Drum LXR-02 minangka synthesizer perkusi sing kompak lan kuat adhedhasar mesin swara mesin drum LXR-02. Antarmuka utama LXR-02 tetep kaya saiki, lan kontrol CV lan antarmuka panganggo sing bisa ditugasake kanggo paramèter ditambahake.

    rincian
  • Shakmat Modular Bard Quartet Expand

    ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander kanggo nambah gapura independen lan micu output lan input MIDI menyang Bard Quartet

    FITUR MUSIK Modul expander sing nambah gapura independen lan output pemicu, uga kemampuan input MIDI kanggo saben saluran Bard Quartet. Kanthi nggunakake input MIDI, sampeyan bisa ngontrol timbangan liwat MIDI, utawa nggunakake Bard Quartet minangka MIDI menyang CV/...

    rincian
  • Shakmat Modular Triple Steeple

    ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator amplop kompak kanthi 5 mode lan 3 saluran sing bisa dikontrol kanthi mandiri

    FITUR MUSIK Triple Steeple yaiku generator amplop 3 saluran kanthi kontrol wektu lan simetri. Triple Steeple nawakake 5 mode amplop, respon linear utawa eksponensial, kontrol wektu CV, C ...

    rincian
  • Erica Synths Black 3109 VCF/VCA (B-Stock)

    Rega asli ¥ 26,900
    B-STOK
    Saiki rega ¥ 23,900 (¥ 21,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi fungsi kanggo mbenerake drop volume nalika resonansi mundhak. AS3109 adhedhasar VCF/VCA kompatibel karo Filter Coupler

    FITUR MUSIK 3109 VCF / VCA punika modul sing ngleksanakake kombinasi kurang-pass VCF lan VCA, lan dibangun watara AS3109 VCF IC chip. AS3109 minangka synthesizer vintage saka Roland, kayata seri Jupiter / seri Juno / SH-101.

    rincian
  • WMD/SSF MMF [USED:U200007-W0]

    USED
    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Filter multimode sing kompak lan pinging

    FEATURES MUSIK MMF yaiku saringan multimode 2Pole (12dB / Oct) kompak sing bisa ngasilake pas pass, band pass, lan output pass sing dhuwur. Yen sampeyan ngunggahake résonansi, bakal nyegerake awake dhewe. Kajaba iku, frekuensi duwe 1V / Oct saliyane input FM kanthi attenu ...

    rincian
  • 4ms WAV Recorder [USED:U200006-W1]

    USED
    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul recorder audio sing bisa ngrekam swara sing berkualitas tinggi kanggo dangu

    FEATURES MUSIKKU File file wav stereo rendah resolusi dhuwur direkam ing kertu SD mikro Frekuensi rekaman yaiku 96kHz, 48kHz, 44.1kHz, ambane rada 24-bit utawa 16-bit, stereo utawa mono bisa dipilih level Modular, level line Utawa bisa direkam ...

    rincian
  • 4ms Quad Pingable LFO ( QPLFO ) [USED:U200005-W6] (Assembled by Clockface)

    USED
    ¥ 30,900 (¥ 28,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    LFO saluran 4 sing gampang digunakake sing bisa disinkronake karo jam utawa tempo tutul!

    FITUR MUSIK Kotak Pingable LFO (QPLFO) nemtokake tempo dening nyinkronake karo sinyal disebut "Ping" digawe dening sinyal jam utawa tunyuk tempo tinimbang tombol, lan wangun lan reset wektu bisa fleksibel diatur loro LFOs sawijining. Papat...

    rincian
  • Hikari Instruments Gate SEQ

    ¥ 19,800 (¥ 18,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sequencer gerbang kompak kanthi input ngaso lan output gerbang tataran

    FITUR MUSIK Gate SEQ minangka sequencer gerbang 8 langkah sing diowahi kanthi kompak.Nampilake output gerbang kanggo saben tahap lan input PAUSE kanggo mungkasi kemajuan jam.

  • New Systems Instruments Inertia(Demo)

    Rega asli ¥ 52,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator fungsi analog unik sing simulasi gerakan obyek

    FITUR MUSIK Sistem Anyar Instrumen Inertia minangka jinis simulator gerakan universal sing langka kanggo Eurorack sing ngasilake kurva output saka pasukan eksitasi lan gerakan. Diilhami dening Serge DUSG, mesin sing mentas dirancang iki gampang ...

    rincian
  • Expert Sleepers Disting mk4 (Demo)

    Rega asli ¥ 29,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4HP minangka versi anyar saka modul serbaguna sing dikempalken kanthi akeh fungsi sarana

    CIRI MUSIK Disting Mk4 minangka modul sarana digital presisi dhuwur sing ngemot akeh fungsi (algoritma) dadi 4HP. Fungsi ing ngisor iki wis ditambahake saka Mk3 menyang Mk4. Tambahan tampilan dot matriks: Tampilan sing bisa nampilake karakter kayata jeneng algoritma ...

    rincian
  • Boredbrain Music UniFX (Demo)

    Metu saka Simpenan
    Modul antarmuka sing ngidini sampeyan milih sisih sing digunakake kanggo efek karo piranti modular / eksternal

    FITUR MUSIK UniFX minangka antarmuka efek sing kompak lan fleksibel sing nyedhiyakake interkoneksi kayata nggunakake synthesizer Eurorack utawa piranti eksternal minangka prosesor efek. UniFX ngidini sampeyan nyetel maneh level sinyal audio lan kontrol voltase campuran garing/udan...

    rincian
  • ALM Busy Akemie's Taiko (Demo)

    Rega asli ¥ 49,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul drum FM nggunakake chip IC Yamaha asli

    FEATURES MUSIK KANGGO Akemie minangka modul sing nggunakake chip Yamaha IC asli uga Kastil Akemie. Iki minangka modul swara swara synth. Ana input 1V / Oct, lan sampeyan uga bisa muter melodi. Rasio lan Gelombang kayata F ...

    rincian
  • Erica Synths Black Polivoks VCF V2 (Demo)

    Rega asli ¥ 27,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 22,900 (¥ 20,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    LPF / BPF adhedhasar Polivoks kanggo swara kuat kanthi nganyari modern

    FITUR MUSIK Erica Synths Black Polivoks VCF V2 minangka emulasi lengkap saka swara Polivoks synthesizer Soviet sing kondhang.Sampeyan bisa ngalih antarane pass kurang lan band pass karo ngalih.Input buffer independen, cutoff filter lengkap, f ...

    rincian
  • 4ms Pingable Envelope Generator ( PEG ) [USED:U197008-W6] (Assembled by Clockface)

    USED
    ¥ 34,900 (¥ 31,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator amplop groovy / LFO sing bisa disinkronake menyang jam kasebut

    CIRI-CIRIK MUSIK 4ms Pingable Envelope Generator (PEG) minangka fungsi berprestasi loro-saluran sing ngidini sampeyan nyetel dawa amplop miturut "jam Ping" digawe dening input PING utawa tutul tombol tempo, lan ngukur wektu. En ...

    rincian
  • Befaco Sampling Modulator [USED:U200003-W1]

    USED
    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sampel unik lan tahan karo sequencer kanggo sumber pemicu

    FITUR MUSIK Befaco Sampling Modulator minangka modul kompak lan serbaguna sing nggabungake urutan pemicu VCO / sampel & tahan / 8 langkah.Pemicu 8-langkah kanthi jam eksternal utawa VCO gelombang persegi sing dibangun kanthi respon V / Okt minangka sumber jam ...

    rincian
  • Befaco Rampage [USED:U200002-W3]

    Metu saka Simpenan
    Generator fungsi dual ultra-multifungsi kaya generator lampu gaya Pantai Barat

    FITUR MUSIK Befaco Rampage minangka generator / prosesor fungsi ganda sing bisa diprogram kaya generator lampu kayata sintesis West Coast.Generator fungsi loro sing dipasang ing mesin iki miring kanthi interaksi ...

    rincian
  • Synthesis Technology E330 Multimode VCO [USED:U197002-W0]

    Metu saka Simpenan
    Osilator digital sing bisa ngalih ing antarane 2 operasi FM, mode E350, lan mode E340

    KANGGO MUSIK E330 minangka osilator digital berkualitas tinggi sing bisa digunakake kanthi ngoper ing antarane telung mode sintesis. Macem-macem kontrol duwe macem-macem peran gumantung karo mode kasebut. Mode 3op FM: Kanthi osilator modulasi dibangun (modulator), sampeyan bisa ngetrapake FM menyang osilator utama.

    rincian
  • Instruo Lubadh (firmware ver1)

    Metu saka Simpenan
    Looper 2CH lengkap (firmware v1) kanggo synth modular sing nduweni operabilitas dhuwur

    FITUR MUSIK *Iki minangka panjelasan firmware Lubadh versi 2022 sadurunge Desember 12.Deleng katrangan modul saiki kanggo perangkat kukuh anyar. Lubadh (louver) minangka modul looper lengkap kanggo synths modular, dumadi saka rong saluran independen.

    rincian
  • ALM Busy MEGA-TANG

    ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi output individu lan ngasilake stereo kanggo saben saluran. 2164-saluran linear VCA / mixer stereo adhedhasar 4VCA

    FITUR MUSIK MEGA-TANG punika 4-saluran linear VCA / mixer stereo. Adhedhasar swara sing resik lan transparan saka Kuartet Tangle, output campuran stereo, kirim FX (kirim mono / bali stereo) cocog kanggo kombinasi karo MFX, panning manual, ...

    rincian
  • Buchla & Tiptop Audio Source of Uncertainty 266t

    ¥ 44,900 (¥ 40,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul acak inti saka sistem Buchla karo kontrol majeng kayata kontrol distribusi

    FITUR MUSIK Buchla & Tiptop "Sumber Ketidakpastian" 266t minangka modul generator acak klasik Buchla. Enem alat sing beda-beda dipasang ing siji modul.Putih, Jambon (-6dB/...

    rincian
  • New Systems Instruments Babel (Demo)

    Rega asli ¥ 27,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 22,900 (¥ 20,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor CV / audio unik kanthi operasi logika sing luwih apik

    FITUR MUSIK Babel minangka prosesor CV / audio unik sing kasusun saka sirkuit analog. Wis 3 input lan 3 output, lan input bisa tambah dening chaining expanders. Babel nindakake operasi sing ngluwihi logika menyang voltase terus-terusan kanggo sinyal input ...

    rincian
  • Humble Audio Quad Operator (Demo)

    Rega asli ¥ 69,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 54,900 (¥ 49,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi matrikulasi modulasi sing kuat.Bank operator kotak modern kanggo sintesis FM linear

    FEATURES MUSIK 4 Bank Operator Waveform Variabel kanggo Operator Quad Audio Audio Linear FM Humble duwe XNUMX operator (osilator) lan matrik modulasi fleksibel lan kuat kanggo nggawe struktur FM klasik kaya prasetel DX. Pangembangan terus ...

    rincian
  • Random*Source Serge Precision Oscillator (PCO)

    ¥ 55,900 (¥ 50,818 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    VCO paling dhuwur kanthi input 4 FM nggunakake inti sing padha karo NTO

    FITUR MUSIK Serge Precision Oscillator (PCO) minangka VCO utama liyane ing sistem Serge kanthi kinerja pelacakan sing dhuwur banget nggunakake inti sing padha karo osilator unggulan NTO, kanthi papat input FM kalebu loro 2V / Okt. Fitur dibangun ing. .

    rincian
  • Intellijel Designs XFADE 1U

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    A crossfader cilik digawe dening Innofader digunakake. DC-gandeng stereo crossfader

    FITUR MUSIK XFADE 1U minangka crossfader stereo gaya DJ klasik kanthi fitur Eurorack. XFADE 1U duwe input LR ing loro-lorone 'A' lan 'B', lan adhedhasar wangun kurva sing dipilih lan posisi fader, loro sinyal stereo iki ...

    rincian
  • Instruo Carn

    ¥ 57,900 (¥ 52,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Ora mung minangka mixer pungkasan, nanging uga sarana pangolahan sinyal stereo sing fleksibel ngganti fungsi ing saben tembelan

    FITUR MUSIK Instruo Carn minangka sarana pangolahan sinyal 4 saluran lan mixer kanthi fitur khas lan output mandiri kanggo saben saluran.Dioptimalake kanggo sinyal audio lan CV, Carn minangka panner VC panning daya sing padha, VCA, modulator dering ...

    rincian
  • Expert Sleepers Pandora

    ¥ 29,900 (¥ 27,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Filter bandpass distorsi nggunakake transistor MOSFET lan Vactrol

    FITUR MUSIK Pandora punika 100% analog bandpass Filter / prosesor distorsi adhedhasar kombinasi MOSFET transistor lan Vactrol. Rong aspek saringan Pandora dikontrol: gain lan umpan balik, lan campuran garing/udan...

    rincian
  • New Systems Instruments Quad Mid Side(Demo)

    Rega asli ¥ 19,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 16,900 (¥ 15,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Utilitas kanggo konversi midside ing quadraphonic

    FITUR MUSIK Kotak Mid Side minangka modul konversi pangolahan sisih tengah ing lingkungan quadraphonic kanthi speaker sing disusun ing kabeh sisi.Nalika sampeyan ngetik sinyal menyang Kiri Ngarep, Ngarep Tengen, Ngiwa Mburi, Tengen Mburi sing cocog karo saben speaker, ...

    rincian
x