Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

modul

Dhaptar lengkap produk modular
  • Intellijel Designs Metropolix

    ¥ 61,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Sequencer gerbang CV 8-trek sing nggunakake modulasi kanggo nggawe macem-macem variasi musik saka mung 2 langkah!

    FITUR MUSIKI Intellijel Metropolix minangka urutan multitrack sing unik lan kuat.Kanthi kontrol intuisi lan praktis lan macem-macem kemungkinan modulasi, internal lan eksternal, sampeyan bisa kanthi cepet lan gampang nggawe urutan musik kanthi kehadiran sing kuat.Bali-A ...

    rincian
  • Mutable Instruments Beads

    ¥ 35,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Synthesizer tekstur sing olèh konsep Clouds lan wis dilahirake maneh kanthi ngetrapake wiwit awal.

    FITUR MUSIK Manik iku nggawe Awan kanthi konsep pamrosesan granular langsung saka sinyal audio sing mlebu, kaya sing dituduhake karo label panel ngarep 'Texture Synthesizer'.Palet swara sing asri lan luwih jembar, kontrol luwih akeh, manuver sing luwih apik, macem ...

    rincian
  • Manhattan Analog MVP (Demo)

    Rega asli ¥ 23,800
    SALE DEMO
    Saiki rega ¥ 19,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Prosesor voltase analog multifungsi

    CIRI MUSIK MVP yaiku prosesor voltase analog serba guna. Bagian paling ndhuwur yaiku Attenuverter x5 kanthi internal 3V kanggo masukan, bagean tengah yaiku mixer sing bisa digunakake minangka 2: 1 x2 utawa 4: 1 x1, lan bagean ngisor minangka bagean macem lan buffer. Macem-macem patch generatif, dll ...

    rincian
  • ALM Busy Jumble Henge

    ¥ 30,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Campuran spektrum stereo stereo berkualitas tinggi, sing nggawe gambar stereo unik saka tambalan intuisi.

    FITUR MUSIK Jumble Henge minangka mixer spektral stereo 16-input kanthi antarmuka campuran adhedhasar tambalan. Dirancang adhedhasar SoundStage kanthi kolaborasi karo Worng Electronics, Jumble Henge yaiku Eurora ...

    rincian
  • Intellijel Designs Korgasmatron II [USED:U148004-W0]

    USED
    ¥ 28,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Filter multimode dobel adhedhasar sirkuit MS20

    Filter multi-mode dobel, sing sadurunge Morgasmatron

  • Intellijel Designs Digiverb 1U [USED:U148002-W1]

    Metu saka Simpenan
    1U prasaja lo-fi

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. MUS ...

    rincian
  • Erica Synths Pico E.F.

    ¥ 12,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi karo preamplifier + 40dB.Mung 3 pengikut amplop HP

    FITUR MUSIK Erica Synth Pico EF minangka modul pengikut amplop sing ringkes kanthi mung 3 HP. Ningkatake gitar utawa sinyal mik sampeyan sing dinamis kanggo digunakake ing lingkungan modular nganggo Pico EF kanthi preamp + 40dB ...

    rincian
  • Erica Synths Pico VCA2

    ¥ 11,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    DC ditambah. VCA dual kompak adhedhasar AS3330

    FITUR MUSIK Erica Synth Pico VCA2 minangka VCA kompak adhedhasar chip AS3330. Pico VCA2 kasusun saka rong saluran independen, lan kontrol offset manual sing dileksanakake ing saluran 2 migunani kanggo efek getaran lengkap ...

    rincian
  • Tiptop Audio Fold Processor (Black)

    ¥ 15,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Wave folder kanthi kontrol voltase

    TAMPILAN MUSIK Prosesor Lipat minangka prosesor sinyal sing bisa mbengkongake sinyal input lan ngganti gelombang kanggo nambah nada dering. Saliyane ing sirkuit lipat adhedhasar sirkuit folder gelombang synthesizer Serge, Inject con ...

    rincian
  • Erica Synths Black Sequencer

    ¥ 65,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Sequencer fitur lengkap 4 trek sing nggawe urutan kreatif kanthi input sinyal eksternal.Macem-macem paramèter bisa disetel kanggo saben langkah

    FITUR MUSIKAN Sequencer Ireng Erica Synth njupuk urutan modular tradisional menyang level sabanjure kanthi nambah macem-macem fitur sing dibutuhake kanggo sintesis modular modern. Sequencer Ireng duwe 4 saluran CV, Gate, Modul ...

    rincian
  • Doepfer A-151 Quad Sequential Switch [USED:U147002-W0]

    USED
    ¥ 6,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Saklar urut-urutan klasik sing runtut karo pemicu

  • Doepfer A-132-4 Quad exponential VCA [USED:U147029-W0]

    USED
    ¥ 9,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Quad VCA kanthi ciri eksponensial

  • XAOC Devices Samara [USED:U147003-W0]

    USED
    ¥ 14,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Campuran inverter attenuator 4-saluran kanthi akeh fungsi. Kompatibilitas banget karo Batumi.

    FITUR MUSIK Samara minangka prosesor sinyal 4-saluran sing dilengkapi fungsi pemrosesan voltase dhasar kayata attenuator, offset, mix, lan Min / Max. CV lan audio bisa diproses.Sangat migunani kanggo nggawe bentuk gelombang kompleks saka 4CH LFO perusahaan, Batumi ...

    rincian
  • Instruo Lion [USED:U147040-W3]

    USED
    ¥ 29,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    6x6 matrix mixer dioperake nganggo pin sing nganggo plug TRS

    FITUR MUSIKU Instruo Lion minangka mixer matriks 1970x6 kanthi antarmuka gaya pin, ngelingake sintesis modular ikonik taun 6-an. Saka pituduh sinyal menyang sisipan efek nganti jumlah sing akurat kanthi atenuasi ...

    rincian
  • XAOC Devices Batumi [USED:U147035-W1]

    USED
    ¥ 30,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    LFO 4-saluran kompak sing gampang digunakake!

    TAMPOK MUSIK Batumi minangka LFO 4-saluran kompak, dhuwur-tliti. Wis fitur ing ngisor iki. 4 LFO dilengkapi slider lan kontrol CV sing cocog .. Kanthi nggunakake tombol cilik ing tengah, sampeyan bisa ngalih ing antarane 4 mode kanthi global. SUKU / SAW / SUKU ...

    rincian
  • 2hp 3-1 (Silver) [USED:U147038-W1]

    USED
    ¥ 7,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    3: 1 ngalih kanggo gapura unik. Uga bisa dadi mixer gapura

    TAMPOK MUSIK 3: 1 (3 nganti 1) yaiku modul switch / mixer gulungan voltase. Yen sinyal input luwih dhuwur tinimbang 2.5V, gapura bakal dhuwur, lan yen luwih murah tinimbang 2.5V, gapura bakal sithik. Nalika saklar ana ing sisih kiwa, ing mode saklar, lan sinyal gapura output minangka tombol SEL, C ...

    rincian
  • Intellijel Designs Quadra [USED:U147032-W0]

    USED
    ¥ 21,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Amplop AD 4-mode 3-mode sing gampang digunakake!

      Kaya jenenge, FITUR MUSIK Quadra minangka generator fungsi / generator amplop 4-saluran.Saben saluran duwe 3 mode ―― 1. AD (Attack-Decay) ―― 2. AHR (Attack-Hold-Release) ・ ・ ・ Ketik sinyal gerbang ...

    rincian
  • Manhattan Analog VCA [USED:U147009-W1]

    USED
    ¥ 9,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    VCA resik bermutu tinggi nggunakake chip THAT2180 nalika kompak

    FITUR MUSIK VCA minangka siji saluran VCA nggunakake chip swara YANG2180 sing resik sing digunakake ing VCA kelas dhuwur. Saliyane tombol offset sing nyetel volume nalika CV ana 0, fitur kasebut kalebu rong input CV kanthi atenuator.CV sawise ngliwati attenuator ...

    rincian
  • Intellijel Designs Tetrapad [USED:U147008-W0]

    USED
    ¥ 22,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul panel sensitif tekanan sing ngidini macem-macem kontrol kanthi nyetel

    TAMPILAN MUSIK Tetrapad minangka pengontrol multi-dimensi sensitif tekanan sing bisa digunakake kanggo akeh tujuan. Papat bantalan kasebut sensitif ing posisi vertikal lan tekanan saka titik sing kena, lan ngganti karo voltase kanggo output. Tetrapad bisa operasi ing macem-macem mode. Ana 4 mode operasi lan 9 mode setelan global ...

    rincian
  • Michigan Synth Works Chronovore (Black)

    ¥ 35,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Sequencer adhedhasar TB-303 sing misuwur, sing dioptimalake kanggo lingkungan Eurorack lan wis nggedhekake wektu slide.

    FITUR MUSIKAL Chronovore minangka modul urutan sing digawe adhedhasar TB-303.Kanggo sirkuit sing digawe kanthi setya nggunakake bagean cilik lan modern sing cocog kanggo Eurorack, kita nggunakake CPU sing digunakake ing mesin asli, Pixie's U650 sing minangka conto saka D650C NEC ...

    rincian
  • Behringer 110 VCO/VCF/VCA

    ¥ 11,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul VCO analog / VCF / VCA kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 110 yaiku modul VCO / VCF / VCA kanthi swara klasik.3, sing kasusun saka telung bagean kanthi sambungan internal, bisa digunakake dhewe kanggo macem-macem pamrosesan swara. Mode VCO / VCF / VCA 110an ...

    rincian
  • Behringer 112 DUAL VCO

    ¥ 12,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul VCO dual analog kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 112 Dual VCO minangka modul VCO dobel kanggo Eurorack kanthi swara klasik. Rong VCO kasebut kalebu sirkuit sing padha, kanthi pulsa manual utawa CV sing bisa dikontrol kanthi modulasi, telung atenuasi ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z5000 (Black) (B-Stock)

    Rega asli ¥ 22,900
    SALE B-STOK
    Saiki rega ¥ 21,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul multi-efek Tiptop kanthi 24 algoritma

    FITUR MUSIK Z5000 minangka modul multi-efek kanthi algoritma kayata reverb, wektu tundha, modulasi, pitch shift lan harmoni.Saliyane telat lan rezim sing biasane digunakake, uga duwe efek sing ora umum lan eksperimen. DEMO HO ...

    rincian
  • Qu-bit Electronix Chance (Silver) [USED:U145002-W1]

    USED
    ¥ 24,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Generator voltase acak sing unik

    FEATURES MUSIK KANGGO yaiku modul acak digital unik. Tegangan acak adhedhasar 4 jinis algoritma minangka output bebarengan: Gamelan Swara: output voltase dening algoritma Smooth. Saben wektu jam utawa Coin Toss dipencet, nilai voltase anyar disetel ...

    rincian
  • Electrosmith 2164VCA [USED:U144004-W0]

    USED
    ¥ 12,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Dual VCA kanthi 2164 chip

  • Erica Synths Pico SEQS [USED:U144002-W0]

    USED
    ¥ 7,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Saklar urutan kompak lan trep sing ndhukung CV lan jam uga bisa digunakake ing arah loro!

    FITUR MUSIK manual Jepang kasedhiya. SEQS minangka ngalih berurutan kompak nanging fungsional kanthi lengkap.Sampeyan bisa nyambungake nuntun saka input menyang output karo CV utawa jam. Amarga SEQS bidirectional, bisa digunakake minangka 4 input vs 1 output lan 1 input vs 4 output ...

    rincian
  • 2hp Grain (Black) (Demo)

    Rega asli ¥ 16,800
    SALE DEMO
    Saiki rega ¥ 14,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Mung prosesor granat 2 HP

    FEATURES MUSIK Gandum minangka prosesor granular mung 2HP. Dilengkapi Kapadhetan, Campuran Kering / Udan, lan kontrol Pitch, kabeh kontrol voltase bisa. Kapadhetan 0 ing tengah, ngowahi ing sisih kiwa bakal ajeg ngulang gandum audio, lan ngowahi ing sisih tengen bakal nyebabake acak ...

    rincian
  • Livewire Electronics FrequenSteiner [USED:U140015-W0]

    USED
    ¥ 20,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Filter multimode adhedhasar filter Steiner Parker Synthasystem

  • Noise Engineering Seca Ruina [USED:U140012-W0]

    USED
    ¥ 16,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul distorsi EQ +

  • Bubblesound Instruments PAN [USED:U140009-W0]

    USED
    ¥ 11,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    VC panner kanthi LFO internal sing bisa ngontrol kacepetan

  • Pittsburgh Modular Analog Delay Unit [USED:U140004-W0]

    USED
    ¥ 15,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Penundaan analog sederhana

    Penundaan analog sederhana

  • TouellSkouarn Sonveskañ [USED:U140003-W0]

    USED
    ¥ 30,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    3-mixer saluran nggunakake transistor germanium

    Campuran 3-saluran sing nggunakake transistor germanium.Uga duwe metu lan bisu, lan Hi / Low EQ ing saluran utama.

  • Instruo Lion (B-Stock)

    Rega asli ¥ 34,900
    SALE B-STOK
    Saiki rega ¥ 33,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    6x6 matrix mixer dioperake nganggo pin sing nganggo plug TRS

    FITUR MUSIKU Instruo Lion minangka mixer matriks 1970x6 kanthi antarmuka gaya pin, ngelingake sintesis modular ikonik taun 6-an. Saka pituduh sinyal menyang sisipan efek nganti jumlah sing akurat kanthi atenuasi ...

    rincian
  • CG-Products Noise VCA

    ¥ 31,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Swara swara kabeh-siji nganggo SVVCF lan VCA internal, input eksternal lan output CV acak

    FITUR MUSIKI Noise VCA minangka modul swara swara kabeh-ing-siji kanthi variabel VCF lan VCA internal.Sawise generator swara putih, HP / BP / LP bisa diganti, VCF kanthi kontrol resonansi, lan VCA sing bisa milih karakteristik respons wis diinstal. VCF minangka entri tambahan ...

    rincian
  • Instruo Saïch

    ¥ 55,900 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Osilator quad kanthi analog kanthi offset musik, kontrol detil fleksibel lan VCA cerdas internal kanggo ekspresi sing sugih

    FITUR MUSIK Instruo Saïch minangka osilator quad kanthi fungsi Super-Saw lan campuran VCA cerdas. Sekawan gelombang gelombang mikro analog lengkap ing inti Saïch nyetel offset kanthi interval musik (diarani Intervallic Offset), ...

    rincian
  • Mutable Instruments Blades

    Metu saka Simpenan
    Filter dual-mode analog dobel kanthi switching lancar, macem-macem kontrol CV, lan folder gelombang

    FITUR MUSIK agul-agul yaiku saringan multimode dobel kanthi lipat gelombang sing bisa dikendhaleni CV.Filter multimode 12dB / okt resik osilator kanthi apik ing kabeh jangkoan audio. Karakteristik filter Blades yaiku low pass / bandpa ...

    rincian
x