Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

modul

Dhaptar lengkap produk modular
  • L-1 Mutant Cure VCF (Demo)

    Rega asli ¥ 38,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 32,900 (¥ 29,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    VCF multimode kualitas tinggi adhedhasar bactrol kanthi topologi beda ing HP / LP

    FITUR MUSIK L-1 Mutant Cure VCF minangka modul VCF multi-mode sing dirancang adhedhasar bactrol.Unit iki, sing ngetrapake loro bactrol ing jalur sinyal lan ngasilake nada unik, bisa ngowahi lan ngganti karakteristik filter kanthi ngalih ing panel ngarep utawa kontrol CV ...

    rincian
  • Worng Electronics Parallax (Demo)

    Rega asli ¥ 40,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 34,900 (¥ 31,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi kontrol Skew kanggo frekuensi lan résonansi lan pilihan modulasi fleksibel. Filter stereo VC kanthi ciri khas sing diilhami dening Pro-One

    CIRI-CIRI MUSIK Kertu yaiku modul filter stereo sing ngidini sampeyan ngupayakake macem-macem swara kanthi swara klasik, antarmuka sing gampang, lan modulasi parameter fleksibel. Dirancang adhedhasar Pro-Salah Sequential sing misuwur ing taun 80-an, iki ditambahake kanggo tujuan modern ...

    rincian
  • Expert Sleepers ES-3 mk4 (Demo)

    Rega asli ¥ 28,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    ADAT menyang konverter sinyal analog! Modul antarmuka sing ngontrol modular saka kenceng DAW lan luwih langsung tinimbang MIDI

    TAMPOK MUSIK Modul iki digunakake kanggo nggunakake piranti lunak sing ngasilake CV saka antarmuka audio ADAT. Wigati dicathet yen toko kita ora adol utawa ndhukung piranti lunak kasebut. Modul iki becik kanggo kontrol modular saka PC. Duta ...

    rincian
  • Erica Synths Sample Drum (Demo)

    Rega asli ¥ 46,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Gampang nggunakake drum sampler kanthi 2 saluran lan irisan

    CIRI MUSIK Kasedhiyan manual Jepang (pdf) kasedhiya. Sampel Drum minangka modul sampler 2 saluran Eurorack. Dirancang nganggo antarmuka lan fitur intuisi, kualitas swara punch kanggo drum, lan kinerja langsung. Latency sekitar 1 millisecond ...

    rincian
  • 4ms Dual Looping Delay (DLD) (Demo)

    Metu saka Simpenan
    Lanjutan looping canggih kanggo sintesis kreatif

    TAMPOK MUSIK * Katrangan ing ngisor iki kanggo versi perangkat kukuh paling anyar 5. Kanggo DLD sing dituku sadurunge Juli 2016, sampeyan bisa nganyarake perangkat kukuh miturut metode ing bagean "UPMATE WARNA". Iki manual Jepang kanggo firmware v7. 4 ...

    rincian
  • Erica Synths Black Sequencer (Demo)

    Rega asli ¥ 77,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 65,900 (¥ 59,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sequencer fitur lengkap 4 trek sing nggawe urutan kreatif kanthi input sinyal eksternal.Macem-macem paramèter bisa disetel kanggo saben langkah

    FITUR MUSIKAN Sequencer Ireng Erica Synth njupuk urutan modular tradisional menyang level sabanjure kanthi nambah macem-macem fitur sing dibutuhake kanggo sintesis modular modern. Sequencer Ireng duwe 4 saluran CV, Gate, Modul ...

    rincian
  • Erica Synths Black Stereo Delay (Demo)

    Rega asli ¥ 47,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 39,900 (¥ 36,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Mode HOLD kanthi overdubbing, tunda stereo Hi-Fi kreatif kanthi kontrol nyebar

    FITUR MUSIKO Black Stereo Delay minangka modul keterlambatan stereo berkualitas tinggi adhedhasar mesin DSP kustom Erica Synths, dikembangake karo Tim Pechersky.Pita / mode tundha digital, mode ping-pong, jarak saluran sing bisa disetel ...

    rincian
  • New Systems Instruments Harmonic Shift Oscillator (Demo)

    Rega asli ¥ 49,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Osilator sintesis aditif sing ngontrol overtone kanthi parameter sing unik

    FITUR MUSIK Harmonic Shift Oscillator (HSO) minangka osilator analog lengkap jinis sintesis aditif sing bisa langsung ngontrol komponen harmonik kalebu frekuensi dissonan karo tombol lan CV.Ana 3 kontrol, yaiku struktur sing gampang banget, nanging dhasar, alang-alang sing ora stabil, lan luntur ...

    rincian
  • Modbap Modular Per4mer (Demo)

    Rega asli ¥ 50,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 42,900 (¥ 39,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul efek quad kanthi tombol arcade sing nyadari operasi intuisi sing ora ketinggalan inspirasi sajrone pagelaran langsung.

    FITUR MUSIKAL Modbap Per4mer minangka modul efek sing dilengkapi patang efek kinerja wektu tundha / reverb / glitch / tape sing dilengkapi tombol arcade khusus lan rong efek pemrosesan warna / kompresor.Operasional sing apik ...

    rincian
  • Mutable Instruments Stages (Demo)

    Metu saka Simpenan
    Modulator multi sing nggabungake 6 tahapan kanggo nggawe macem-macem amplop, LFO, lan urutan

    FITUR FITUR MUSIK yaiku modulator sing nggawe macem-macem amplop, LFO, lan sekuen kanthi nggabungake enem tahap.Envelope 6-tahap kompleks, siji amplop AD lan siji urutan 6 langkah uga bisa ditindakake.Cara nggabungake tahapan sing dadi game ...

    rincian
  • Joranalogue Generate 3 (Demo)

    Rega asli ¥ 43,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 36,900 (¥ 33,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Osilator analog generasi sabanjure sing ngidini liwat modulasi nol frekuensi, fase, amplitudo, lan abot lan aneh banget

    FEATURES MUSIK NGGAL 3 yaiku osilator analog sing dilengkapi sirkuit generasi sabanjure sing ngidini modulasi nol kabeh unsur dhasar swara: frekuensi, fase, amplitudo, lan timbre. Generate 3 dilengkapi inti segitiga, lan macem-macem gelombang segitiga sing diasilake saka inti tliti dhuwur yaiku ...

    rincian
  • Instruo Harmonaig (Demo)

    Rega asli ¥ 53,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 45,900 (¥ 41,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Pangukur polyphonic sing bisa milih kode diatonik kanthi otomatis miturut mode kasebut

    TAMPOK MUSIK Harmonaig minangka jumlah sing ngasilake CV sing ana gandhengane karo kord. Nalika input sinyal CV, pitch CV sing cocog karo oyod, nomer 1, 3th lan kaping 5 yaiku output. Yen fungsi pilihan kode otomatis diuripake, mode (seri Ionian / H ...

    rincian
  • Rossum Electro-Music Mob of Emus [USED:U166003-W3]

    USED
    ¥ 41,900 (¥ 38,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Generator multifungsi 6-saluran sing kuat sing dadi inti saka sistem apa wae

    FITUR MUSIKAL Rossum Electro-Music Mob of Emus (MOE) minangka fleksibel 6-saluran kanthi osilator, sumber swara, modulator bentuk variabel, conto & tahan, modulator voltase acak frekuensi rendah, pemicu, pola irama, kuantizer, lsp. Ko ...

    rincian
  • Timo Rozendal Thomas Henry Bass++ [USED:U165003-W0]

    Metu saka Simpenan
    Modul drum Timo Rozendal Eurorack saka sinetron tendhangan sing dirancang dening Thomas Henry

    Modul drum digawe dening Timo Rozendal saka kick synth sing dirancang dening Thomas Henry.

  • Beast-Tek Pixel Drum [USED:U165001-W0]

    Metu saka Simpenan
    Synthesizer drum glitchy karo 32 kalkulus

    Synthesizer drum glitchy karo FITUR MUSIK 32 algoritma

  • Intellijel Designs Buff Mult 1U [USED:U163001-W1]

    Metu saka Simpenan
    1U Buffed Multiple

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format Synthrotek utawa Pulp Logic 1U "TILE". Instal lan gunakake ing kasus 4U, 7U saka Intellijel. Deleng ing kene kanggo spesifikasi ukuran Intellijel 1U. M ...

    rincian
  • Steady State Fate Autodub (Black and Gold)

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Unit ngirim / bali stereo sing bisa dikontrol

    FITUR MUSIK Autodub minangka sirkuit stereo VCA sing ngetrapake sirkuit send / stereo bidirectional gaya DUB.Salinan sinyal input dikirim saka stereo send menyang modul eksternal liwat tombol push karakteristik.Output kanthi mencet tombol preduli saka mode operasi ...

    rincian
  • Intellijel Designs Pedal I/O 1U [USED:U127007-W1]

    Metu saka Simpenan
    Modul antarmuka pedhal efek 1U

    FEATURES MUSIKAL Pedal I / O 1U yaiku modul antarmuka kanggo nggunakake efek pedal modular. Iki nampilake input impedansi sing dhuwur lan pangaturan bathi kiriman bali lan bali kanggo ngidini sampeyan nggunakake macem-macem pedal efek ing tingkat optimal. Campuran efek garing lan udan uga ...

    rincian
  • Herbs and Stones Liquid Foam (Eurorack) (B-Stock)

    Rega asli ¥ 50,900
    B-STOK
    Saiki rega ¥ 48,900 (¥ 44,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Versi modul Eurorack saka kothak alur analog sing unik

    FITUR MUSIKU Eurorack Liquid Foam minangka versi modul Eurorack Liquid Foam, kothak alur analog sing mandhiri.Kanthi swara lan struktur internal sing padha, swara synth iki wis ditambahake kanggo memenuhi voltase / standar Eurorack.

    rincian
  • Steady State Fate Vortices & V-CV Expander

    ¥ 48,900 (¥ 44,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Mixer audio sing dimodelake sawise konsol analog lan mesin pita

    FITUR FITUR MUSIK yaiku mixer audio kompak kanthi 14 input lan 7 output sing niru efek kejenuhan lan respon frekuensi konsol analog lan mesin pita.Saliyane fungsi utama dhasar sing dibutuhake kanggo mixer, kontrol pan sing bisa CV, loro ...

    rincian
  • WMD OSD (OR / SUM / DIF)

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    UTAWA / SUM / DIFF bisa diganti.Utilitas presisi kopling DC migunani ing tambalan apa wae

    FITUR MUSIK OSD (UTAWA / SUM / DIF) minangka sarana serbaguna sing kasusun saka telung saluran independen.Pemrosesan voltase sing migunani ing sintesis modular ditindakake kanthi presisi tinggi dening kopling DC. Urutan V / Okt ditambahake kanthi proses presisi tinggi. Kanthi SUM kanthi nggunakake sirkuit UTAWA ...

    rincian
  • Doepfer A-189-1 VBM [USED:U164003-W1]

    USED
    ¥ 9,900 (¥ 9,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Crusher klasik Doepfer

    FITUR MUSIKO Doepfer klasik bit crusher

  • ALM Busy S.B.G [USED:U164002-W1]

    USED
    ¥ 12,900 (¥ 11,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Antarmuka pedal efek kompak!

    FEATURES MUSIK ALM Sibuk SBG minangka modul sarana kompak kanggo nyambungake pedal modular kanthi efek pedal eksternal. SBG nampa sinyal audio saka modul minangka input, dikirim menyang efek, lan sinyal bali saka efek minangka modular ...

    rincian
  • Happy Nerding 2xSAM (Black) (B-Stock)

    Metu saka Simpenan
    Atenuator / mixer stereo dobel.Peningkatan level garis uga bisa digunakake kanthi ngganti jumper

    FITUR MUSIKAL Happy Nerding 2xSAM minangka attenuator / mixer stereo 2-saluran kompak.Saben saluran ngatasi sinyal stereo input lan output ing stereo.Output campuran uga digawa ing tahap ngisor.Input ditambah AC, komunikasi audio ...

    rincian
  • Herbs and Stones Liquid Foam (Eurorack)

    ¥ 50,900 (¥ 46,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Versi modul Eurorack saka kothak alur analog sing unik

    FITUR MUSIKU Eurorack Liquid Foam minangka versi modul Eurorack Liquid Foam, kothak alur analog sing mandhiri.Kanthi swara lan struktur internal sing padha, swara synth iki wis ditambahake kanggo memenuhi voltase / standar Eurorack.

    rincian
  • 4ms Row Power 30 [USED:U164004-W1]

    USED
    ¥ 13,900 (¥ 12,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4ms sumber daya cerdas! Versi 30W.

    TAMPOK MUSIK 4 modul modul sumber daya. Daya digambar saka adaptor AC lan disebar menyang modul kanthi nggunakake Bus Stick Bus utawa Flying Bus Cable sing kapisah. Gunakake adaptor AC 2.1mm Center Plus / 15VDC-20VDC. Row Po ...

    rincian
  • WMD AXXENT (Demo)

    Rega asli ¥ 27,900
    DEMO
    Saiki rega ¥ 22,900 (¥ 20,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Expander sing nambah trek aksen ing kabeh 16 Metron

    TAMPILAN MUSIK AXXENT yaiku modul sing makarya minangka expander Metron lan bisa ngetokake gerbang aksen. Saben output digandhengake karo saluran dhewe, lan sampeyan bisa kanthi gampang program aksen nganggo antarmuka Metro terpadu. Gerbang aksen minangka modul drum ...

    rincian
  • Xaoc Devices Moskwa II

    ¥ 52,900 (¥ 48,091 ora kalebu pajak)
    soleh
    Sequencer kinerja tinggi sing negesake program langsung.Bisa disambungake menyang fungsi ekspansi / subsistem binar kanthi nggunakake expander bebarengan

    FITUR MUSIK Xaoc Devices Moskwa II minangka urutan 2 langkah sing ngasilake rong jinis sinyal: gerbang / pemicu lan CV.Dirancang kanthi nggunakake pemrograman urutan langsung, unit iki minangka panel Moskow pertama sing diilhami karo urutan analog klasik ...

    rincian
  • Xaoc Devices Ostankino II

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander sing nambah sangang input CV, output jam internal, lan output gerbang independen sing bisa diowahi dadi output BIT menyang Moskwa II.Uga bisa nyambung menyang subsistem binar

    FITUR MUSIK Xaoc Devices Ostankino II minangka modul expander kanggo Moskwa II. Kanthi nyambung menyang Moskwa II liwat konektor kabel pita ing sisih mburi, nyedhiyakake kontrol CV kanggo saben parameter urutane.Uga, perusahaan iku ...

    rincian
  • Behringer 923 Filters [USED:U155012-W0]

    USED
    ¥ 7,900 (¥ 7,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul filter dual analog

    FEATURES MUSIK 923 Filter yaiku modul filter dual Vintage sing kalebu sumber pass / high pass lan swara kurang. Sampeyan uga bisa nggawe swara percussive nggunakake sumber swara kanthi loro output saben. Swara Vintage 2an 70 dual filter ...

    rincian
  • Behringer 130 DUAL VCA [USED:U155006-W3]

    USED
    ¥ 8,900 (¥ 8,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modul VCA dual analog kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 130 Dual VCA minangka modul dual VCA analog kanggo Eurorack. 130 kasusun saka rong VCA kanthi sirkuit sing padha, lan saben VCA duwe telung input sinyal kanthi kontrol gain independen, mula sawetara sinyal input bisa dicampur ...

    rincian
  • Instruo Lion [USED:U158005-W1]

    USED
    ¥ 34,900 (¥ 31,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    6x6 matrix mixer dioperake nganggo pin sing nganggo plug TRS

    FITUR MUSIKU Instruo Lion minangka mixer matriks 1970x6 kanthi antarmuka gaya pin, ngelingake sintesis modular ikonik taun 6-an. Saka pituduh sinyal menyang sisipan efek nganti jumlah sing akurat kanthi atenuasi ...

    rincian
  • Erica Synths Black Dual ASR EG

    ¥ 26,900 (¥ 24,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Dilengkapi output piper LFO lan output EOC.Generator amplop dual VC serbaguna

    FITUR MUSIK Erica Synths Black DUAL ASR EG yaiku generator amplop VC / LFO kanthi desain analog.Kanthi kontrol manual lan voltase kacepetan lan gelombang, modul serbaguna iki dirancang kanggo sistem modular canggih ...

    rincian
  • ALM Busy AXON-1

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Expander sing nambah papat input CV sing bisa ditugasake menyang Squid Salmple

    FITUR MUSIK ALM Sibuk AXON-1 minangka modul expander kanggo perusahaan Squid Salmple.Kanthi nyambungake expander 4HP iki, 4 input CV sing bisa ditugasake kanthi gratis ditambahake, lan total 7 input CV sing bisa ditrapake diwenehake bebarengan karo input CV saka unit utama.Digital ...

    rincian
  • Erica Synths Black Ring-Xfade

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Modulator dering / pembentuk gelombang dobel kanthi VC crossfader kanggo mbentuk swara fleksibel

    FITUR MUSIKUN Erica Synths Black Ring-Xfade minangka modul sing fleksibel kanggo mbentuk swara.Loro modulator dering / pembentuk gelombang biasa lan crossfader sing bisa ngatasi audio / CV uga fungsi minangka VCA ...

    rincian
  • Steady State Fate/BII Electronics Triptych

    ¥ 50,900 (¥ 46,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Crusher swara analog sing ngidini sampeyan nggabungake distorsi, BBD com, lan filter kanthi bebas.

    FITUR MUSIKO Triptych minangka modul pertama dening BII Electronics, merek modular dening Boys Noize lan Baseck, kanthi kolaborasi karo Steady State Fate. Tryiptych distorsi, BBD flanger / co ...

    rincian
x