Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

Aksesoris Modular

  • Ad Infinitum Patch Cable

    ¥ 176 よ り (¥ 160 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel patch Infinitum Ad klasik. Sold dening unit

    CIRI-CIRIK MUSIK kabel patch tembaga standar. Iki didol ing unit siji.

  • TipTop Audio Stackcable

    ¥ 1,090 よ り (¥ 991 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel patch sing bisa menehi sinyal cabang! Sold dening unit

    Iku kabel sing bisa cabang sinyal kanthi numpuk kabel ing mburi jack Fitur MUSIK.

  • Erica Synths Eurorack patch cables (5 pcs)

    ¥ 1,400 よ り (¥ 1,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel patch Erica Synths klasik. Dijual ing bungkus 5

    Set saka 5 kabel MUSIKKU MOLEKS. Konektor cilik lan tipis, supaya gampang ditangani.

  • Tendrils Right Angled Eurorack Patch Cable (6 pack)

    Metu saka Simpenan
    Sudut tengen lan kabel patch konektor kurang. Iki didol minangka pesawat 6

    CIRI MUSIK kabel patch patch Eurorack kanthi konektor sudut tengen. Menehi dhuwur cekak ndadekake angel nutul, lan orientasi kabel gampang lan gampang diatur, saengga efektif kanggo patching sajrone pagelaran. Sold minangka pesawat saka 6 kabel.

  • Erica Synths Braided patch cables (5 pcs)

    ¥ 1,400 よ り (¥ 1,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sekumpulan 5 kabel tambalan kanthi spesifikasi kepang tahan lama.Sampeyan bisa milih warna lan dawa

    FITUR MUSIKIKAN Set 5 kabel patch braided kualitas tinggi kanggo modular Eurorack.Awet lan alus, mula ora bakal kecandhak nalika tutup tutup ditutup, dadi cocog kanggo nggawa kanthi sistem sing ditambal.

  • 4ms AC Adapter for Pods/Row Power

    ¥ 2,300 よ り (¥ 2,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Adapter AC kanggo digunakake ing Jepang sing bisa digunakake karo kasus Pods lan Row Power

    TAMPOK MUSIK AC adapter AC kanggo digunakake ing Jepang sing bisa digunakake ing kasus lan Daya Row. Output 15VDC, 2.1mm, ditambahake pusat. Alat listrik lan panuntun listrik lan pandhuan kasus: 36W yaiku Row Power 25 utawa Pod 100HP min 50W yaiku Row Power 35-40 utawa ...

    rincian
  • Befaco Patch Cable Packs

    ¥ 2,100 (¥ 1,909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Set kabel patch kualitas dhuwur Befaco

    A pesawat saka kabel patch kualitas dhuwur saka FITUR MUSIK Befaco.Amarga nggunakake konektor karo diameteripun cilik, wis visibilitas banget lan operability.

  • 4ms Blank Panel

    ¥ 800 よ り (¥ 727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Panel blangko

    CIRI-CIRI MUSIK Kertu kosong 3U panel. Pilih ukuran jembaré saka opsi. * Amarga teka tanpa film, bisa uga ana sawetara benang utawa goresan.

  • 4ms Multi Power Cable (10 pin)

    ¥ 1,200 (¥ 1,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel listrik Octopus kanggo modul. 10-16 pin

    TAMPILAN MUSIKKU kabel kanggo nyambungake macem-macem modul saka konektor salah sawijining papan bis. Iki kanggo modul kanthi konektor listrik 1-pin. Sambungake konektor kabel 10-pin iki menyang konektor 16-pin papan bus, lsp, lan sambungake modul konektor 16-pin sing isih ana. ...

    rincian
  • Eurorack Screw Pack (50pcs)

    ¥ 550 (¥ 500 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ngawut-awut Eurorack. Kasedhiya warna perak lan ireng lan ukuran M3 lan M2.5

    FITUR MUSIKAL Sekrup kanggo ngencengi modul Eurorack menyang ril.Dawane 6 mm, set 50 (jumlah gambar beda-beda).Kabeh modul Eurorack sing didol ing toko, kalebu sing wis digunakake, nggawa sekrup M3, mula yen rel kasus M3, sampeyan ora kudu tuku kanthi normal.

  • Befaco Knurlies

    ¥ 4,900 よ り (¥ 4,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    sekrup Eurorack sing bisa diuripake nganggo driji.Uga dilengkapi mesin cuci kanggo nyegah goresan nalika dipasang

    FITUR MUSIK Befaco Knurlies minangka sekrup dipasang ing rak sing dirancang kanggo Eurorack.Knurlies, sing bisa dikencengi nganggo driji, obeng, utawa kunci hex, wis dipasang nganggo mesin cuci plastik kanggo nyegah goresan nalika dipasang ...

    rincian
  • 4ms Barrel Cable - Right Angle

    ¥ 900 (¥ 818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel kanggo kasus seri seri Pod

    FITUR MUSIK Kabel laras kanggo chenting pasokan listrik lan modul Row Power saka kasus seri 4ms Pods. Kanthi nyambungake mung siji Pod / Row Power menyang adaptor AC lan ngrantai Pod / Row Power liyane nganggo kabel iki, kabeh Pods sing nyambung ...

    rincian
  • Eurorack Power Cable

    Metu saka Simpenan
    Kabel pita listrik Eurorack

    CIRI-CIRIK MUSIK kabel pita kanggo daya listrik Eurorack. Dawane 25 cm. Sampeyan ora perlu tuku iki amarga modul anyar biasane dilengkapi kabel pita sing dibutuhake.

  • 4ms Pod64X (Powered)

    ¥ 30,900 (¥ 28,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus kompak kanthi pasokan listrik sing tipis sing bisa diewat. Versi 64HPx52mm

    TAMPILAN MUSIK Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod iku anno ...

    rincian
  • Ad Infinitum 3.5mm (1/8'') to 1/4'' Mono Cable

    ¥ 649 よ り (¥ 590 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    3.5 mm ⇔ 1/4 inci mono kabel trep kanggo output modifikasi lan liyane

    Iku kabel konversi konversi 3.5mm ⇔ 1/4 inci.

  • 4ms Flying Bus Male

    ¥ 2,400 (¥ 2,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel Bus Flying digunakake kanggo Row Power etc.

    FITUR MUSIK Kabel bis mabur sing nyambung menyang Row Power 35 lan Row Power 45 lan nyebarake tenaga.Sampeyan bisa nyambung nganti 7 modul. Didol siji mbaka siji

  • Make Noise 6" Hot Pink Patch Cable 5-pack

    Metu saka Simpenan
    Priksa kabel patch pink sing digawe khas.

    Gawe Noise A pesawat saka tembelan 6 pink 15 '' (5cm) sing digawe supaya pesenan. Digawe dening Ad Infinitum.  

  • 4ms Multi Power Cable (16 pin)

    ¥ 1,200 (¥ 1,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel listrik Octopus kanggo modul. 16-16 pin

    TAMPILAN MUSIKKU kabel kanggo nyambungake macem-macem modul saka konektor salah sawijining papan bis. Iki kanggo modul kanthi konektor listrik 1-pin. Sambungake konektor kabel 16-pin iki menyang konektor 16-pin papan bus, lsp, lan sambungake modul konektor 16-pin sing isih ana. ...

    rincian
  • 4ms Pod48X (Powered)

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus karo pasokan listrik tipis sing kompak sing bisa dikepal

    FITUR Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod yaiku aluminium anodis ...

    rincian
  • Erica Synths Cable Holder 300mm

    ¥ 4,900 (¥ 4,455 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Ukuran jinis kabel standar 300mm ukuran

    CIRI-CIRI MUSIK KANGGO Iki minangka kabel kabel (ukuran 3.5mm) kanggo nggantung kabel patch 300mm. Loro ngawut-awut kanggo dipasang ing tembok lan loro jangkar kanggo papan gypsum sing dipasang. ※ Tip Stackcable nglukis, saengga bakal nempatake beban, mula aja nganggo ...

    rincian
  • Intellijel Designs Blank Panels 1U

    ¥ 900 よ り (¥ 818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    1U panel kosong

    Modul 1U Intellijel ora kompatibel karo format "TILE" 1U saka Synthrotek utawa Pulp Logic. Pa pasang ing kasus 4U, 7U Intellijel, lsp. Klik kene kanggo spesifikasi ukuran ukuran 1. MUS ...

    rincian
  • ALM Busy Din-Sync Adapter Cable

    ¥ 1,900 (¥ 1,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel sing trep kanggo ngonversi jam Din-Sync lan mbukak sinyal dadi jack 3.5mm

    FITUR MUSIK Kabel Adaptor Din-Sync minangka modul sing misahake sinyal DIN Sync sing disambungake menyang konektor DIN dadi sinyal CLOCK lan sinyal RUN, ngonversi menyang plug Eurorack 3.5mm TS normal, lan uga kosok balene. DIN Sync yaiku TR-606 ...

    rincian
  • 4ms Bus Stick (Shrouded)

    ¥ 6,900 (¥ 6,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Stick Bus sing bisa dipasang ing kasus kasebut lan digunakake kanggo Row Power etc. Versi pigura

    Tongkat bis sing nyebarke tenaga kanthi nyambung menyang FITUR MUSIK Row Power 35 utawa Row Power 45 nganggo kabel pita sing ana. Sampeyan bisa nyambung nganti 1 modul. Sampeyan bisa masang nganti loro nganti siji Daya Baris.Tancepake ing kasus dll. Nggunakake pita perekat ing sisih mburi ...

    rincian
  • 4ms Row Power 45

    ¥ 24,900 (¥ 22,636 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4ms sumber daya cerdas! Versi 45W.

    FITUR MUSIK Modul sumber daya 4ms. Daya bisa ditarik saka adaptor AC lan disebarake menyang modul kanthi nyambungake nganti rong Tongkat Bus utawa Kabel Bus Flying (didol kanthi kapisah). Gunakake adaptor 2mm tengah plus / 2.1VDC-15VDC AC ...

    rincian
  • Erica Synths Cable Holder 200mm

    ¥ 3,900 (¥ 3,545 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Ukuran jinis kabel standar 200mm ukuran

    CIRI-CIRI MUSIK KANGGO Iki minangka kabel kabel (ukuran 3.5mm) kanggo nggantung kabel patch 200mm. Loro ngawut-awut kanggo dipasang ing tembok lan loro jangkar kanggo papan gypsum sing dipasang. ※ Tip Stackcable nglukis, saengga bakal nempatake beban, mula aja nganggo ...

    rincian
  • 4ms Pod34X (Powered)

    ¥ 21,900 (¥ 19,909 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus kompak kanthi pasokan listrik sing tipis sing bisa diewat. Versi 34HPx52mm

    TAMPILAN MUSIK Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod iku anno ...

    rincian
  • 4ms Pod40X (Powered)

    ¥ 23,400 (¥ 21,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus karo pasokan listrik tipis sing kompak sing bisa dikepal

    FITUR Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod yaiku aluminium anodis ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z-Rails (Pair)

    ¥ 7,400 よ り (¥ 6,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Rail + nut nut

    Iki minangka rel kanggo modul pengikat cepet sing uga digunakake ing Happy Ending Kit. Sanajan ora ditampilake ing gambar, nut bar sing entuk skru uga kalebu. Gunakake ngawut-awut M3 kanggo modul cepet, lan ngawut-awut M4 kanggo bolongan sisih (ditutup menyang Z-Ears, lsp). Screws ora klebu. Edo didol kaya pasangan 2.

  • Befaco DIN 5 MIDI to TRS Cable (150cm/3pcs)

    ¥ 2,000 (¥ 1,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Set 3 TRS MIDI-DIN MIDI kabel konversi.Tipe A / B bisa dipilih.

    FITUR MUSIK Befaco DIN 5 MIDI kanggo Kabel TRS minangka kabel sing cocog kanggo sambungan MIDI standar ing piranti karo jack TRS, kayata modul Eurorack lan kothak alur.Siji ujung kabel yaiku jack DIN 5-pin (lanang), liyane yaiku stereo 3.5mm ...

    rincian
  • Verbos Electronics Patch Cable (5pcs)

    Metu saka Simpenan
    Kabel tembelan asli Verbos

    FITUR MUSIK Verbos Electronics Spesifikasi berlapis emas asli, kabel tambalan berkualitas tinggi. Logo Verbos ing bagean konektor. Sampeyan bisa milih saka 22 jinis: 60cm Abang, 90cm Grey lan 3cm Ireng.

  • 4ms Row Power 35

    ¥ 22,400 (¥ 20,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4ms sumber daya cerdas! Versi 35W.

    FITUR MUSIK Modul sumber daya 4ms. Daya bisa ditarik saka adaptor AC lan disebarake menyang modul kanthi nyambungake nganti rong Tongkat Bus utawa Kabel Bus Flying (didol kanthi kapisah). Gunakake adaptor 2mm tengah plus / 2.1VDC-15VDC AC ...

    rincian
  • Tiptop Audio Happy Ending Kit (Black)

    ¥ 21,400 (¥ 19,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kit wiwitan klasik! Banjur mung nginstal modul!

    FITUR Kit Happy Ending Kit klasik minangka kit wiwitan kanggo kasus / pasokan listrik Eurorack !! Sampeyan bisa miwiti synths modular Eurorack karo sing iki. Bisa disimpen ing rak 1-inch (kanggo 19HP). Konfigurasi HEK yaiku rel "Z-Rails ..." sing minangka bagean pigura kanggo masang modul.

    rincian
  • WMD Clear Fader Caps

    Metu saka Simpenan
    Slider geser transparan sing pas kanggo slider LED. Uga bisa digunakake karo slider saka manufaktur liyane

    CIRI MUSIK Tutup slider tutup sing nutupi slider nganggo LED. Mbantu nyegah LED tiba lan nambah operability. Kejabi produk WMD, Malekko Heavy (Varigate 4/8 +, Blot voltase dll) lan Music Music Ele ...

    rincian
  • Befaco Bananuts (25pcs)

    ¥ 2,000 (¥ 1,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    8-werna kacang jack khusus

    FITUR MUSIK Befaco Bananuts minangka kacang minijack anodized khusus sing ngetutake kode pewarna Buchla / Serge.Apik kanggo input lan output kode warna lan kanggo nggawe modul favorit sampeyan.Driver nut iki kanggo instalasi ...

    rincian
  • Befaco Synth Duster

    ¥ 2,400 (¥ 2,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Sikat pembersih kanthi bulu sing dawa lan alus, cocok kanggo ngresiki synths modular.

    FITUR MUSIK Befaco Synth Duster minangka sikat pembersih sing alus banget sing nglindhungi sistem modular lan peralatan audio saka bledug lan rereget.Bulu sing dawa nggampangake ngresiki celah tombol sing ruwet.

  • Befaco 6 Way Multiple Stars (3pcs)

    ¥ 2,000 (¥ 1,818 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Befaco 6-arah Pasif Multiple Set saka 3

    Multiple Pasif Befaco karo 3.5 FITUR MUSIK 6mm jacks. Didol minangka set 3 warna.

x