Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Aksesoris Modular

  • Ad Infinitum Patch Cable

    ¥ 176 よ り (¥ 160 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel patch Infinitum Ad klasik. Sold dening unit

    CIRI-CIRIK MUSIK kabel patch tembaga standar. Iki didol ing unit siji.

  • TipTop Audio Stackcable

    ¥ 850 よ り (¥ 773 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel patch sing bisa menehi sinyal cabang! Sold dening unit

    Iku kabel sing bisa cabang sinyal kanthi numpuk kabel ing mburi jack Fitur MUSIK.

  • Erica Synths Eurorack patch cables (5 pcs)

    ¥ 1,400 よ り (¥ 1,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel patch Erica Synths klasik. Dijual ing bungkus 5

    Set saka 5 kabel MUSIKKU MOLEKS. Konektor cilik lan tipis, supaya gampang ditangani.

  • Tendrils Right Angled Eurorack Patch Cable (6 pack)

    ¥ 1,760 よ り (¥ 1,600 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Sudut tengen lan kabel patch konektor kurang. Iki didol minangka pesawat 6

    CIRI MUSIK kabel patch patch Eurorack kanthi konektor sudut tengen. Menehi dhuwur cekak ndadekake angel nutul, lan orientasi kabel gampang lan gampang diatur, saengga efektif kanggo patching sajrone pagelaran. Sold minangka pesawat saka 6 kabel.

  • 4ms AC Adapter for Pods/Row Power

    ¥ 2,200 よ り (¥ 2,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Adapter AC kanggo digunakake ing Jepang sing bisa digunakake karo kasus Pods lan Row Power

    TAMPOK MUSIK AC adapter AC kanggo digunakake ing Jepang sing bisa digunakake ing kasus lan Daya Row. Output 15VDC, 2.1mm, ditambahake pusat. Alat listrik lan panuntun listrik lan pandhuan kasus: 36W yaiku Row Power 25 utawa Pod 100HP min 50W yaiku Row Power 35-40 utawa ...

    rincian
  • Eurorack Screw Pack (50pcs)

    ¥ 550 (¥ 500 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ngawut-awut Eurorack. Kasedhiya warna perak lan ireng lan ukuran M3 lan M2.5

    FITUR MUSIKAL Sekrup kanggo ngencengi modul Eurorack menyang ril.Dawane 6 mm, set 50 (jumlah gambar beda-beda).Kabeh modul Eurorack sing didol ing toko, kalebu sing wis digunakake, nggawa sekrup M3, mula yen rel kasus M3, sampeyan ora kudu tuku kanthi normal.

  • Eurorack Power Cable

    ¥ 330 (¥ 300 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel pita listrik Eurorack

    CIRI-CIRIK MUSIK kabel pita kanggo daya listrik Eurorack. Dawane 25 cm. Sampeyan ora perlu tuku iki amarga modul anyar biasane dilengkapi kabel pita sing dibutuhake.

  • 4ms Blank Panel

    ¥ 600 よ り (¥ 545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Panel blangko

    CIRI-CIRI MUSIK Kertu kosong 3U panel. Pilih ukuran jembaré saka opsi. * Amarga teka tanpa film, bisa uga ana sawetara benang utawa goresan.

  • 4ms Multi Power Cable (10 pin)

    ¥ 880 (¥ 800 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel listrik Octopus kanggo modul. 10-16 pin

    TAMPILAN MUSIKKU kabel kanggo nyambungake macem-macem modul saka konektor salah sawijining papan bis. Iki kanggo modul kanthi konektor listrik 1-pin. Sambungake konektor kabel 10-pin iki menyang konektor 16-pin papan bus, lsp, lan sambungake modul konektor 16-pin sing isih ana. ...

    rincian
  • 4ms Barrel Cable - Right Angle

    ¥ 770 (¥ 700 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel kanggo kasus seri seri Pod

    FITUR MUSIK Kabel laras kanggo chenting pasokan listrik lan modul Row Power saka kasus seri 4ms Pods. Kanthi nyambungake mung siji Pod / Row Power menyang adaptor AC lan ngrantai Pod / Row Power liyane nganggo kabel iki, kabeh Pods sing nyambung ...

    rincian
  • 4ms Pod64X (Powered)

    ¥ 25,900 (¥ 23,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus kompak kanthi pasokan listrik sing tipis sing bisa diewat. Versi 64HPx52mm

    TAMPILAN MUSIK Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod iku anno ...

    rincian
  • Ad Infinitum 3.5mm (1/8'') to 1/4'' Mono Cable

    Metu saka Simpenan
    3.5 mm ⇔ 1/4 inci mono kabel trep kanggo output modifikasi lan liyane

    Iku kabel konversi konversi 3.5mm ⇔ 1/4 inci.

  • Make Noise 6" Hot Pink Patch Cable 5-pack

    Rega asli ¥ 1,300
    Saiki rega ¥ 1,210 (¥ 1,100 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Priksa kabel patch pink sing digawe khas.

    Gawe Noise A pesawat saka tembelan 6 pink 15 '' (5cm) sing digawe supaya pesenan. Digawe dening Ad Infinitum.  

  • 4ms Flying Bus Male

    Rega asli ¥ 2,400
    Saiki rega ¥ 2,200 (¥ 2,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel Bus Flying digunakake kanggo Row Power etc.

    FITUR MUSIK Kabel bis mabur sing nyambung menyang Row Power 35 lan Row Power 45 lan nyebarake tenaga.Sampeyan bisa nyambung nganti 7 modul. Didol siji mbaka siji

  • Erica Synths Cable Holder 300mm

    ¥ 3,900 (¥ 3,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ukuran jinis kabel standar 300mm ukuran

    CIRI-CIRI MUSIK KANGGO Iki minangka kabel kabel (ukuran 3.5mm) kanggo nggantung kabel patch 300mm. Loro ngawut-awut kanggo dipasang ing tembok lan loro jangkar kanggo papan gypsum sing dipasang. ※ Tip Stackcable nglukis, saengga bakal nempatake beban, mula aja nganggo ...

    rincian
  • 4ms Multi Power Cable (16 pin)

    ¥ 880 (¥ 800 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel listrik Octopus kanggo modul. 16-16 pin

    TAMPILAN MUSIKKU kabel kanggo nyambungake macem-macem modul saka konektor salah sawijining papan bis. Iki kanggo modul kanthi konektor listrik 1-pin. Sambungake konektor kabel 16-pin iki menyang konektor 16-pin papan bus, lsp, lan sambungake modul konektor 16-pin sing isih ana. ...

    rincian
  • 4ms Pod48X (Powered)

    ¥ 20,900 (¥ 19,000 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus karo pasokan listrik tipis sing kompak sing bisa dikepal

    FITUR Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod yaiku aluminium anodis ...

    rincian
  • Verbos Electronics Patch Cable (5pcs)

    ¥ 1,900 よ り (¥ 1,727 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel tembelan asli Verbos

    FITUR MUSIK Verbos Electronics Spesifikasi berlapis emas asli, kabel tambalan berkualitas tinggi. Logo Verbos ing bagean konektor. Sampeyan bisa milih saka 22 jinis: 60cm Abang, 90cm Grey lan 3cm Ireng.

  • ALM Busy Din-Sync Adapter Cable

    ¥ 1,700 (¥ 1,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel sing trep kanggo ngonversi jam Din-Sync lan mbukak sinyal dadi jack 3.5mm

    FITUR MUSIK Kabel Adaptor Din-Sync minangka modul sing misahake sinyal DIN Sync sing disambungake menyang konektor DIN dadi sinyal CLOCK lan sinyal RUN, ngonversi menyang plug Eurorack 3.5mm TS normal, lan uga kosok balene. DIN Sync yaiku TR-606 ...

    rincian
  • Erica Synths Cable Holder 200mm

    ¥ 3,600 (¥ 3,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Ukuran jinis kabel standar 200mm ukuran

    CIRI-CIRI MUSIK KANGGO Iki minangka kabel kabel (ukuran 3.5mm) kanggo nggantung kabel patch 200mm. Loro ngawut-awut kanggo dipasang ing tembok lan loro jangkar kanggo papan gypsum sing dipasang. ※ Tip Stackcable nglukis, saengga bakal nempatake beban, mula aja nganggo ...

    rincian
  • Tiptop Audio Z-Rails (Pair)

    ¥ 5,610 よ り (¥ 5,100 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Rail + nut nut

    Iki minangka rel kanggo modul pengikat cepet sing uga digunakake ing Happy Ending Kit. Sanajan ora ditampilake ing gambar, nut bar sing entuk skru uga kalebu. Gunakake ngawut-awut M3 kanggo modul cepet, lan ngawut-awut M4 kanggo bolongan sisih (ditutup menyang Z-Ears, lsp). Screws ora klebu. Edo didol kaya pasangan 2.

  • Behringer CP1A

    Metu saka Simpenan
    Modul daya Eurorack

    CIRI-CIRI MUSIK CP1A yaiku modul pasokan tenaga listrik sing murah digawe dening Behringer. Nerangake adaptor listrik sing dibutuhake kanggo nggambar daya lan kabel bis sing perlu kanggo modul. CP1A bisa nyedhiyakake kekuwatan nganti 35W, lan arus paling migunani yaiku 1000mA @ + 1 ...

    rincian
  • 4ms Bus Stick (Shrouded)

    ¥ 5,900 (¥ 5,364 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Stick Bus sing bisa dipasang ing kasus kasebut lan digunakake kanggo Row Power etc. Versi pigura

    Tongkat bis sing nyebarke tenaga kanthi nyambung menyang FITUR MUSIK Row Power 35 utawa Row Power 45 nganggo kabel pita sing ana. Sampeyan bisa nyambung nganti 1 modul. Sampeyan bisa masang nganti loro nganti siji Daya Baris.Tancepake ing kasus dll. Nggunakake pita perekat ing sisih mburi ...

    rincian
  • Eurorack Cable Splitter

    ¥ 1,100 (¥ 1,000 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Splitter kabel 5mm TS sing mbagi sinyal input dadi 3.5

    FITUR MUSIK 5mm TS splitter kabel sing mbagi sinyal input dadi lima

  • 4ms Row Power 45

    ¥ 21,400 (¥ 19,455 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4ms sumber daya cerdas! Versi 45W.

    TAMPOK MUSIK 4 modul modul sumber daya. Daya digambar saka adaptor AC lan disebar menyang modul kanthi nggunakake Bus Stick Bus utawa Flying Bus Cable sing kapisah. Gunakake adaptor AC 2.1mm Center Plus / 15VDC-20VDC. Row ...

    rincian
  • 4ms Row Power 35

    ¥ 18,900 (¥ 17,182 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    4ms sumber daya cerdas! Versi 35W.

    TAMPOK MUSIK 4 modul modul sumber daya. Daya digambar saka adaptor AC lan disebar menyang modul kanthi nggunakake Bus Stick Bus utawa Flying Bus Cable sing kapisah. Gunakake adaptor AC 2.1mm Center Plus / 15VDC-20VDC. Row Po ...

    rincian
  • Behringer Eurorack Go

    Metu saka Simpenan
    Kasus modular EurHack x 140-x x

    CIRI MUSIK Eurorack Go minangka kasus portor Eurorack (3U) portebel. Dilengkapi swara otomatis kurang lan jinis switchching universal kapasitas daya gedhe. Sisih mburi dilengkapi dhukungan dilipat kanggo nyiyapake ing 0 ° utawa 50 ° gumantung karo lingkungan ...

    rincian
  • 4ms Pod40X (Powered)

    ¥ 19,900 (¥ 18,091 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kasus karo pasokan listrik tipis sing kompak sing bisa dikepal

    FITUR Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod yaiku aluminium anodis ...

    rincian
  • 4ms Pod34X (Powered)

    ¥ 17,900 (¥ 16,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus kompak kanthi pasokan listrik sing tipis sing bisa diewat. Versi 34HPx52mm

    TAMPILAN MUSIK Pods minangka seri kasus sing kompak, portabel kanggo nggunakake modul Eurorack minangka unit desktop. Versi kanthi pasokan listrik bisa dirampungake nganggo kabel tong kanggo drive pirang-pirang kasus nganggo adaptor AC tunggal. Pod iku anno ...

    rincian
  • Intellijel Designs 4U Palette Case 62HP Black

    ¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus ruang, portable, kasus modulasi desktop desktop

    * 1U "TILE" modul format sing digawe Synthrotek utawa Pulp Logic ora bisa dipasang ing bagean 1U iki. Gunakake modul format 1U sing disaranake Intellijel. Klik kene kanggo Spesifikasi ukuran format 1U Intellijel ...

    rincian
  • Intellijel Designs 7U Performance Case STEALTH EDITION (104HP)

    ¥ 94,900 (¥ 86,273 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    104U Performance Performance karo ireng x werna abu-abu lan ambane 7 HP!

    * 1U "TILE" modul format sing digawe Synthrotek utawa Pulp Logic ora bisa dipasang ing bagean 1U iki. Gunakake modul format 1U sing disaranake Intellijel. Klik kene kanggo Spesifikasi ukuran format 1U Intellijel ...

    rincian
  • Screwdriver

    ¥ 770 (¥ 700 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Screwdriver kanggo instalasi modul

    CIRI MUSIK Screwdriver kanggo modul sing dipasang. Biso diowahi lan uga bisa digunakake minangka sopir minus. Digawe dening Electrosmith.

  • Intellijel Designs 4U Palette Case 62HP Silver

    ¥ 40,900 (¥ 37,182 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus ruang, portable, kasus modulasi desktop desktop

    * 1U "TILE" modul format sing digawe Synthrotek utawa Pulp Logic ora bisa dipasang ing bagean 1U iki. Gunakake modul format 1U sing disaranake Intellijel. Klik kene kanggo Spesifikasi ukuran format 1U Intellijel ...

    rincian
  • 4ms Audio Jumper 3pin Cable

    ¥ 330 (¥ 300 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Kabel 3-pin kanggo ngrampungake Rungokake seri lan recorder Wav

    CIRI-CIRI MUSIKKU Iki kabel 4-pin kanggo ngrampungake 3ms Listen Four, Listen Four Quarters, Listen IO, Wav Recorder modul / output.

  • Tiptop Audio Mantis Green

    ¥ 46,900 (¥ 42,636 ora kalebu pajak)
    Pra-Order
    Kasus klasik anyar kanthi regane rega murah, 208HP berkualitas tinggi! Versi kanthi sikil ijo

    * Produk iki duwe benang lan calar cilik amarga proses manufaktur. CIRI-CIRI MUSIK Mantis minangka kasus rak rak Euro kanthi sumber listrik sing ngemot 104 kontes HP x 2 (total 208 HP). Pasokan tenaga, konektor modul, posisi, lan sapiturute dirancang kanthi apik lan sumber daya murah murah ...

    rincian
  • Emitum sán-sán 2 x 104hp Eurorack Case (Powered)

    Metu saka Simpenan
    Kasus listrik sing ringan, entheng, murah, murah

    FEATURES MUSIK KANGGIH rak rak yaiku kasus rak euro sing portable kanthi pasokan daya swara kurang portebel. Iki digawe saka aluminium lancip lan bobote mung 2.5 kg, lan tutup kasebut bisa ditinggalake nalika nempel, saengga cocog kanggo nggawa produk modular. 104HPx6U (2 langkah) Rail yaiku M ...

    rincian
x