Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

aneka

  • idea アイデア No.398

    Metu saka Simpenan
    Majalah desain "Idea" No. 398 nampilake synths modular

    FITUR MUSIK "Idea" No. 30, majalah desain grafis sing nampilake desain synthesizer modular luwih saka 398 kaca.Artikel kasebut diawasi dening Clockface Modular lan melu produksi lan nulis. [Fitur Khusus 2] Desain Synth Modular-Rencana Observasi lan Rekaman ...

    rincian
  • Kim Bjørn Patch and Tweak

    Metu saka Simpenan
    Buku pedoman lengkap kanggo synthesizer modular modern

    OVERVIEW "PATCH & TWEAK" minangka buku pandhuan lengkap kanggo synthesizer modular dening desainer / panulis / musisi / komposer Denmark Kim Bjørn lan presiden Modular Learning Chris Meyer.Penjelasan sintesis lan sejarah kanggo pamula ...

    rincian
  • Kim Bjørn Pedal Crush

    Rega asli ¥ 8,145
    Saiki rega ¥ 6,900 (¥ 6,273 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Efek pedoman pedal kanggo kabeh musisi sing nyangkut sejarah, luwih saka 800 introduksi model, lan tips

    OVERVIEW "PEDAL CRUSH" minangka buku pedoman sing ditulis dening Kim Bjørn lan Scott Harper (Knobs) sing ngenalake kemungkinan pedal efek kanggo produser, DJ, pelaku, vokalis, lan gitaris, para musisi. . Swara 800 pedas ...

    rincian
  • Kim Bjørn Push, Turn, Move

    Metu saka Simpenan
    Buku pitunjuk alat musik elektronik kanthi fokus ing desain antarmuka

    OVERVIEW "PUSH TURN MOVE" minangka buku tutup keras (Inggris) dening desainer / panulis / musisi Denmark / komposer Kim Bjørn sing fokus ing desain antarmuka alat musik elektronik. Kanthi subyek alat musik modern modern, kita kadang-kadang nyinaoni tingkat akademik lan ndeleng ...

    rincian
  • 2022 SYNTHESIZER PIONEERS 18 MONTH CALENDAR

    Rega asli ¥ 3,900
    SALE
    Saiki rega ¥ 1,000 (¥ 909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Tanggalan 18 ngurmati 2022 inovator synthesizer

    Diterbitake dening MUSICAL FEATURES Bob Moog Foundation, iki minangka tanggalan winates 60 (18 / 2022-2022 / 1) sing ngrayakake 2023 inovator synthesizer sajrone 6 taun kepungkur.Karya kaping lima Yayasan kasebut ndadekake prestasi sejarah para pionir synthesizer ing saindenging jagad ...

    rincian
  • Kim Bjørn PATCH & TWEAK with Moog

    Metu saka Simpenan
    Buku pandhuan kanggo Moog lan penggemar synthesizer modular

    OVERVIEW "PATCH & TWEAK karo Moog" minangka sumber utama kanggo para penggemar synthesizer Moog lan kabeh musisi seneng pengalaman sintesis modular.Buku iki saka desainer / panulis / musisi / komposer Denmark Kim Bjørn minangka produksi musik film ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x