Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Emitum

Emitum

  • Emitum sán-sán 2 x 104hp Eurorack Case (Powered)

    Metu saka Simpenan
    Kasus listrik sing ringan, entheng, murah, murah

    FEATURES MUSIK KANGGIH rak rak yaiku kasus rak euro sing portable kanthi pasokan daya swara kurang portebel. Iki digawe saka aluminium lancip lan bobote mung 2.5 kg, lan tutup kasebut bisa ditinggalake nalika nempel, saengga cocog kanggo nggawa produk modular. 104HPx6U (2 langkah) Rail yaiku M ...

    rincian
  • Emitum sán-sán 2 x 84hp Eurorack Case (Powered)

    Metu saka Simpenan
    Kahanan daya entheng, sithik, kurang swara 84HPx6U!

    TAMPILAN MUSIK cilik kasus san-san Eurorack minangka kasus Eurorack portebel kanthi pasokan daya swara kurang portebel. Iki digawe saka aluminium tipis lan bobote mung 2.3 kg, lan tutup bisa ditinggal nalika ditetep, dadi cocog kanggo nggawa barang modular. 84HPx6U (2 langkah) rel yaiku M3 ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x