Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Yayasan Bob Moog

  • 2022 SYNTHESIZER PIONEERS 18 MONTH CALENDAR

    ¥ 3,900 (¥ 3,545 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Tanggalan 18 ngurmati 2022 inovator synthesizer

    Diterbitake dening MUSICAL FEATURES Bob Moog Foundation, iki minangka tanggalan winates 60 (18 / 2022-2022 / 1) sing ngrayakake 2023 inovator synthesizer sajrone 6 taun kepungkur.Karya kaping lima Yayasan kasebut ndadekake prestasi sejarah para pionir synthesizer ing saindenging jagad ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x