Skip
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details
Gratis pengiriman domestik luwih saka 15,000 yen | GRATIS DHL ONGKOS KIRIM SELURUH DUNIA UNTUK PEMESANAN 50K+ yen : Details

Yayasan Bob Moog

  • 2022 SYNTHESIZER PIONEERS 18 MONTH CALENDAR

    Rega asli ¥ 3,900
    SALE
    Saiki rega ¥ 1,000 (¥ 909 ora kalebu pajak)
    ing Simpenan
    Tanggalan 18 ngurmati 2022 inovator synthesizer

    Diterbitake dening MUSICAL FEATURES Bob Moog Foundation, iki minangka tanggalan winates 60 (18 / 2022-2022 / 1) sing ngrayakake 2023 inovator synthesizer sajrone 6 taun kepungkur.Karya kaping lima Yayasan kasebut ndadekake prestasi sejarah para pionir synthesizer ing saindenging jagad ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x