Skip
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details
Pengiriman domestik gratis luwih saka 15,000 yen | FREE DHL SHIPPING WORLDWIDE FOR ORDERS 30K + yen: Details

Behringer

  • Behringer 110 VCO/VCF/VCA

    ¥ 11,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul VCO analog / VCF / VCA kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 110 yaiku modul VCO / VCF / VCA kanthi swara klasik.3, sing kasusun saka telung bagean kanthi sambungan internal, bisa digunakake dhewe kanggo macem-macem pamrosesan swara. Mode VCO / VCF / VCA 110an ...

    rincian
  • Behringer 112 DUAL VCO

    ¥ 12,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul VCO dual analog kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 112 Dual VCO minangka modul VCO dobel kanggo Eurorack kanthi swara klasik. Rong VCO kasebut kalebu sirkuit sing padha, kanthi pulsa manual utawa CV sing bisa dikontrol kanthi modulasi, telung atenuasi ...

    rincian
  • Behringer 121 DUAL VCF

    ¥ 12,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul VCF dual analog kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 121 Dual VCF minangka modul VCF dual analog kanggo Eurorack. 121 kasusun saka rong VCF sing padha, masing-masing nganggo telung input sinyal atenuator lan rong output sinyal, ...

    rincian
  • Behringer 130 DUAL VCA

    ¥ 12,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul VCA dual analog kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 130 Dual VCA minangka modul dual VCA analog kanggo Eurorack. 130 kasusun saka rong VCA kanthi sirkuit sing padha, lan saben VCA duwe telung input sinyal kanthi kontrol gain independen, mula sawetara sinyal input bisa dicampur ...

    rincian
  • Behringer 140 DUAL ENVELOPE/LFO

    ¥ 12,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Amplop dobel & modul LFO kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 140 Dual Envelope / LFO minangka modul ADSR / LFO dobel kanggo Eurorack sing kasusun saka rong generator amplop lan LFO kanthi opsi fleksibel. Loro amplop ing saben bagean ADSR ...

    rincian
  • Behringer 150 RING MOD/NOISE/S&H/LFO

    ¥ 10,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul dering analog Eurorack / NOISE / S & H / modul LFO

    FITUR MUSIK Behringer 150 minangka modul Eurorack sing kasusun saka modulator dering, sumber swara, sampel & tahan lan LFO, lan patang bagean. Ing sisih ngisor modul, LFO digawe ing bagean LFO sing padha karo bagean 4 LFO perusahaan, lan putih lan jambon, ...

    rincian
  • Behringer 172 PHASE SHIFTER/DELAY/LFO

    ¥ 12,100 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Tahap shifter / wektu tundha / LFO kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 172 minangka modul shifter / delay / LFO phase kanggo Eurorack.Dilengkapi karo wektu tundha gerbang lan LFO sing sederhana saliyane shifter fase 6 langkah lan wektu tundha BBD analog sing bisa dimodulasi dening LFO internal utawa CV eksternal.Kreativitas ...

    rincian
  • Behringer 173 QUAD SIGNAL GATE/ PATCH BAY

    ¥ 12,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Gerbang kotak analog / pirang-pirang kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 173 minangka gerbang sinyal kotak / pirang-pirang modul kanggo Eurorack.Papat gerbang sinyal ing sisih ndhuwur modul bisa langsung nguripake / mateni sinyal input kanthi sinyal gerbang positif utawa negatif, lan ngawasi status sinyal nganggo LED.Mo ...

    rincian
  • Behringer 297 DUAL PORTAMENTO/CV UTILITY

    ¥ 11,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Kontroler Portament Analog & Utilitas CV kanggo Eurorack

    FITUR MUSIKIK Behringer 297 minangka kontrol portament analog lan sarana CV kanggo Eurorack.Dilengkapi karo mixer CV sing padha ing sisih ndhuwur lan ngisor lan kontrol portament sing bisa ngontrol CV, campuran CV, atenuasi, inversi, voltase offset ...

    rincian
  • Behringer 305 EQ/MIXER/OUTPUT

    ¥ 11,100 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul EQ / mixer / output parametrik analog kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK Behringer 305 minangka modul EQ / mixer / output paramètrik analog kanggo Eurorack. Sinyal input menyang bagean EQ parametrik 20-saluran kanthi frekuensi, bandwidth lan kontrol level saka 20Hz nganti 4kHz yaiku kontrol level lan panning ...

    rincian
  • Behringer 902 VCA

    ¥ 6,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul VCA analog asli

    TAMPOK MUSIK 902 VCA yaiku modul Eurorack VCA sing swara ing taun 70an. Antarmuka kanthi tata letak sing gampang diantrekake kanthi pilihan togel kanggo tanggepan linear / eksponensial lan knobs kanthi manual nambah 0V-6V CV saka ndhuwur. Jack duwe rong ...

    rincian
  • Behringer 903A Random Signal Genarator

    ¥ 6,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Generator swara Eurorack analog

    FEATURES MUSIK 903A Genarator Sinyal Random minangka modul generator swara kanggo Eurorack 70-an. Kanthi desain klasik, 903A duwe rong swara putih lan output swara pink, kabeh papat output bebarengan ...

    rincian
  • Behringer 904A VC Low Pass Filter

    ¥ 12,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul v re swara VCF sedheng 70 v re

    FEATURES MUSIK 904A VC Low Pass Filter yaiku modul VCF pass rendah analog kanggo Eurorack kanthi swara 70an. Fitur antarmuka klasik lan prasaja, pemindahan frekuensi kisaran, lan registrasi ...

    rincian
  • Behringer 904B VC High Pass Filter

    ¥ 12,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul VCF analog ing jumlah 70an VCF

    FEATURES MUSIK 904B VC Tinggi Pass Filter yaiku modul VCF dhuwur-analog kanggo Eurorack 70-an. Panel kontrol nduwe tombol voltase Kontrol tetep sing cocog karo kontrol frekuensi pemotong, lan pita pemotong.

    rincian
  • Behringer 911 Envelope Generator

    ¥ 6,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul generator generator analog

    TAMPOK MUSIK 911 Envelope Generator minangka modul Eurorack ADSR sing regane 70an. Antarmuka minangka tata letak sing ngontrol serangan, bosok, ngeculake, lan nyonggo saka ndhuwur, output pemicu S, lan output sinyal. ...

    rincian
  • Behringer 911A Dual Trigger Delay

    ¥ 6,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul wektu tundha pemicu dobel analog

    TAMPILAN MUSIK 911A Dual Pemicu Dual minangka wektu tundha pemicu lan mlaku karo 911 Envelope Generator. Cara sambungan loro sirkuit bisa dipilih saka podo karo, seri, utawa operasi individu. "Modular 2" sirkuit seri kanthi setya ngasilake ...

    rincian
  • Behringer 914 Fixed Filter Bank

    ¥ 12,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Swara Vintage 70an. Modul bank filter tetep kanggo Eurorack

    TAMPOK MUSIK 914 Filter Filter Bank yaiku modul bank filter analog kanggo Eurorack 70-an. Rolas saringan bandpass ing kisaran 125Hz nganti 5.6kHz, saringan lowpass (frekuensi puncak: 12Hz, 100db / oct ...

    rincian
  • Behringer 921 VCO

    ¥ 12,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Swara Vintage 70an. Modul VCO analog kanggo Eurorack

    FEATURES MUSIK 921 VCO minangka modul VCO analog kanggo Eurorack 70 Vintage swara. VCO 6 kanthi 921 gelombang sing bisa dipilih beroperasi ing sawetara sub-audio 0.01 Hz dadi 800 Hz (LFO) utawa 1 audio audio Hz nganti 80 kHz (VCO). Loro ...

    rincian
  • Behringer 921A Oscillator Driver

    ¥ 10,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul driver pengayoman analog

    FEATURES MUSIK 921A Driver osilator minangka modul pembalap osilator analog vintaj. Sampeyan bisa ngontrol frekuensi lan denyut denyut nganti 12 921B osilator. Kontrol nganti 12 921B OSCILLATOR modul ...

    rincian
  • Behringer 921B Oscillator

    ¥ 12,500 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    VCO analog analog VCO kanggo Eurorack

    FEATURES MUSIK 921B minangka modul VCO analog kanggo Eurorack 70 Vintage swara. Fungsi minangka kontrol saka modul 921A Osillator Driver perusahaan utawa minangka LFO gratis. Swara Vintage Swara 70B VCO Modul ...

    rincian
  • Behringer 923 Filters

    ¥ 10,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul filter dual analog

    FEATURES MUSIK 923 Filter yaiku modul filter dual Vintage sing kalebu sumber pass / high pass lan swara kurang. Sampeyan uga bisa nggawe swara percussive nggunakake sumber swara kanthi loro output saben. Swara Vintage 2an 70 dual filter ...

    rincian
  • Behringer 961 Interface

    ¥ 10,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Konverter pemicu multichannel kanggo Eurorack

    FEATURES MUSIK 961 minangka modul konverter pemicu saluran multi-analog kanggo Eurorack. Mbisakake rong jinis sinyal pemicu kanthi macem-macem ciri, konversi saling antara pemicu S lan pemicu V, lan konversi saka sinyal audio dadi pemicu V. "Modular 2" seri sirkuit seri ...

    rincian
  • Behringer 962 Sequential Switch

    ¥ 6,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul Multiplekser Analog CV

    TAMPOK MUSIK 962 Sequential Switch minangka sakurutan urutan sing bisa digunakake kanggo nyerat, nggeser lan milih sinyal input kaping pirang-pirang. Uga bisa digunakake kanggo ngluwihi 960 Sequencial Controller nganti 24 langkah. "Modular 55" seri ...

    rincian
  • Behringer 992 Control Voltages

    ¥ 6,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul rute CV Analog

    FEATURES MUSIK 992 voltase Kontrol minangka modul rute CV analog kanggo Eurorack. 992, sing bisa ngontrol macem-macem modul filter, duwe input CV, CONTROL INPUTS 1 nganti 3 ing ngisor modul lan EXT INPUT karo Attenuverter

    rincian
  • Behringer 994 Multiples

    ¥ 3,800 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Multive Passive Dual kanggo Eurorack

    FITUR MUSIK 994 Ganda minangka tikel ganda pasif kanggo Eurorack. Input sinyal menyang salah siji saka papat jacks dipérang dadi telu. Setya ngasilake sirkuit seri "Modular 4" Dual 3 kanggo mbagi CV utawa sinyal audio menyang pirang-pirang tujuan ...

    rincian
  • Behringer 995 Attenuators

    ¥ 6,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul atenuator analog

    CIRI-CIRI MUSIK 995 Attenuator yaiku ateniktor pasif 3 saluran. Bisa ngatasi audio lan CV. Telung masukan wis nyambung internal, lan yen mung saluran 3 duwe input, uga bakal dadi input menyang saluran 1 lan 2. Rantai kasebut dipotong kanthi input menyang saben saluran.

    rincian
  • Behringer CP1A

    ¥ 6,930 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    Pra-Order
    Modul daya Eurorack

    CIRI-CIRI MUSIK CP1A yaiku modul pasokan tenaga listrik sing murah digawe dening Behringer. Nerangake adaptor listrik sing dibutuhake kanggo nggambar daya lan kabel bis sing perlu kanggo modul. CP1A bisa nyedhiyakake kekuwatan nganti 35W, lan arus paling migunani yaiku 1000mA @ + 1 ...

    rincian
  • Behringer CP35 Attenuators

    ¥ 10,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Eurorack Passive Attenuator / Multiple Modul

    CIRI-CIRI MUSIK CP35 Attenuator yaiku atenuators analog / macem-macem modul kanggo Eurorack. Bagian attenuator jinis pasif duwe konfigurasi saluran 4 saluran, lan input input disambungake internal, lan sinyal input bisa diatur saka -∞ menyang kisaran entuk kesatuan. +/- 6V ing tengah modul ...

    rincian
  • Behringer CP3A-M Mixer

    ¥ 6,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Modul mixer / utilitas analog

    CIRI-CIRI MUSIK CP3A-M Campuran yaiku modul mixer analog jinis v3 Vintage. Antarmuka prasaja sing ngasilake modularitas taun 70an duwe input kanggo saben saluran kanthi tombol keuntungan mandhiri, lan loro output bipolar positif / negatif. Kunci kanggo level final saka campuran ...

    rincian
  • Behringer CP3A-O

    ¥ 6,300 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Controller osilator analog Eurorack

    CIRI MUSIK CP3A-O minangka modul pengontrol osilator analog kanggo Eurorack. Input CV saka CONTROL INPUT 1 nganti 3 lan EXT INPUT kanthi atenuator ditambahake lan output padha karo KONTROL FREQUENCY TO OSC ...

    rincian
  • Behringer Eurorack Go

    ¥ 33,000 (Pengecualian pajak / pengecualian pajak)
    ing Simpenan
    Kasus modular EurHack x 140-x x

    CIRI MUSIK Eurorack Go minangka kasus portor Eurorack (3U) portebel. Dilengkapi swara otomatis kurang lan jinis switchching universal kapasitas daya gedhe. Sisih mburi dilengkapi dhukungan dilipat kanggo nyiyapake ing 0 ° utawa 50 ° gumantung karo lingkungan ...

    rincian
Ndeleng kabeh produk
x